Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Nastavi telefon na "Samo WCDMA" pa boš videl, če boš ujel kaj signala...

Ja...dela...sam problem je ta signal dobit in preklaplja med h+ in 3g...

zajeta-slika.png

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Zgleda ja...pa itak teli samsungi nekam švoh lovijo, v stvari veliko slabše kot kakšen star telefon. Bi lohk napreimer za 600 € dal not kakšno boljšo sprejemno anteno
10.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Zgleda ja...pa itak teli samsungi nekam švoh lovijo, v stvari veliko slabše kot kakšen star telefon. Bi lohk napreimer za 600 € dal not kakšno boljšo sprejemno anteno
10.gif
Potem bi imel telefon pa tudi večje sevanje. Razlike v sevanju so velike, če primerjaš Samsung in Nokijo. Nokije imajo veliko večje.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Bolj da ti v glavo seva s polno paro...kot pa da si živčn ker nimaš signala...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Če si doma predvidevam, da imaš wi-fi, torej ne vem zakaj bi bil živčen...klici, smsi in mmsi delujejo ravno tako na 2G oz. edge.
Res ne vem zakaj bi bil živčen, če pa imam wi-fi? Jaz doma in kjer se da uporabljam wi-fi, ker se mi zdi neumno izgubljati prenos podatkov za bz, če lahko koristim free dostop do interneta
smile-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
To že da bo lavfal na wifi doma..sam dejstvo je da tili samsungi tanovi slabo lovijo saj je prejšnji alcatel (isto pametni telefon) lovil po celi bajti, samsunge imamo pa parkirane na okenski polici da smo sploh dosegljivi. Je mal hecno tole, da imaš na telefonu lahk vse kar se ti srce poželi edino signala neče dobr lovit...in se ti pri telefonu za 600 evrčkov te res mal blesavo zdi...

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Nastavi telefon na "Samo WCDMA" pa boš videl, če boš ujel kaj signala...

Ja...dela...sam problem je ta signal dobit in preklaplja med h+ in 3g...

zajeta-slika.png

Je možno, da si pred meritvijo hitrosti opravil klic? Takrat te sistem iz 4G vrže na 2G in če si potem hitro vkopil Speedtest je telefon ostal na 2G... Načeloma rabi kakih 30s da se vrne na 4G, kasneje bo seveda tudi na 4G omogočen glasovni klic!

Lp

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
ja sj to je nekaj čudno ja...včeraj naprimer je meni lovil 3g ,ženi pa 4g istočasno.....zakaj tako ne vem..

Potemtakem je 4g v stvari LTE ?

zajeta-slika.png

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
ja sj to je nekaj čudno ja...včeraj naprimer je meni lovil 3g ,ženi pa 4g istočasno.....zakaj tako ne vem..

Potemtakem je 4g v stvari LTE ?

zajeta-slika.png

Tako je.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Sam pri tem mirjenju sem bil dokaj blizu odajnika....potem tistih famoznih 60 mega prenosa dosežeš če praktično sediš na odajniku zgleda....

navsezadnje pa pohvalno navsezadnje kakšne hitrosti se sploh dosegajo brezžično...sosed naprimer kateri ima siol vleče malo nad mega...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nekje mam shranjen posnetek zaslona... sem testiral v BTCju, Nokia L820... Preko 80 Mbit/s.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Aha...potem je omejitev od telekoma ker dodatno res nisem zakupil...

hvala

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Anteno za signal ima spodaj pri mikrofonu. Telo je zelo dober izolator signala. Za hec probaj telefon okol obrnt in naredit test. Morda ti bo prej najdlo boljši signal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Uporabna_Stran pravi:
Telekom Slovenije bo s 1.5.2014 začel obračunavati mesečno naročnino za storitev Moneta, a zgolj tistim, ki jo bodo dejansko uporabljali. To je pravilna odločitev. http://www.blog.uporabnastran....99em-za-moneta/

lepo razloženo po alinejah
zmaga.gif

se je splačalo bunit
wink-1.gif
veš kolk odjavnih prošenj bi dobil in se slabo zapisal pri uporabnikih, če bi kr vsem začel zaračunavat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.