Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
So pa začeli zaračunavati M:rokovnik (tisti ki veste, kaj je to)
smile-1.gif

Kje piše? Koliko?

Tukaj piše o tem: http://www.telekom.si/info-in-obvestila/sprememba-zaracunavanja-storitve-m-rokovnik

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
JEBITE SE TELEKOM...PLAČUJEM VAM...HOČEM ..VENDAR NE DOBIM...ŠE ENKRAT..JEBITE SE....LINIJE PO ŽICI PA NE DOBIM ČEPROV JE NABLIŽJI SOSED ZELO BLIZU

ne morem ob vsej tehnologiji gledat svoje kamere... JEBITE SE !!!

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Citat:
Uporabnik map pravi:
Kaj pri telekomu v teh paketih Neomejeni se da tudi z kakšno vezavo naročnino znižat?

Samo paket Neomejeni C se da dobiti za ceno paketa Neomejeni B - se pravi 23€, boš pa rabil Kupon ugodnosti, ki ga dobiš pri vezavi za SiOL za 24 mesecev ali pa ga boš dobil od nekoga, ki se je oz. bo vezal pri SiOL-u.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.968
3.620
113
Če so porti proti uporabniku zaprti mu načeloma noben dinamični ip servis ne pomaga, da bi prišel do svojega notranjega omrežja (preverjeno sicer na T-2 paket srednja varnost. Ni šans, da dostopaš do česarkoli v omrežju od zunaj).

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Kar gre ven...se po mojem mnenju tudi da iti nazaj notri...torej " vlom "

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
to je mobilni internet in zadeve malo drugače potekajo kot pa pri fix ponudniku

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
JEBITE SE TELEKOM...PLAČUJEM VAM...HOČEM ..VENDAR NE DOBIM...ŠE ENKRAT..JEBITE SE....LINIJE PO ŽICI PA NE DOBIM ČEPROV JE NABLIŽJI SOSED ZELO BLIZU

ne morem ob vsej tehnologiji gledat svoje kamere... JEBITE SE !!!

Vprašaj kakšnega drugega mobilnega operaterja, če ti to, kar ti hočeš, lahko zagotovi.... preden se tako zdereš na odgovor, za katerega se je, očitno nekdo, potrudil lepo napisati in pomagal poiskati drugo rešitev.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ma nč ne morem saj drugega ni okoli nas....internet po žici v razdalji 300 metrov mi pa kljub veckratnim prošnjam nočejo narediti in v zagovor povedo saj imaš mobilnega...

pa če bi imel po žici bi me telefon in tv in internet prišlo pol ceneje...in sm faj jezen zaradi tega

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.968
3.620
113
In če se zmeniš s sosedom in uredita WIFI? Jaz npr. delim svoj dostop še prijatelju, ki je 3,5 km zračne linije od mene, nekje sredi samih polj in predaleč za normalno delovanje DSL povezave. Tako pa mu dela približno tako hitro kot imam naročeno linijo.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Ma nč ne morem saj drugega ni okoli nas....internet po žici v razdalji 300 metrov mi pa kljub veckratnim prošnjam nočejo narediti in v zagovor povedo saj imaš mobilnega...

pa če bi imel po žici bi me telefon in tv in internet prišlo pol ceneje...in sm faj jezen zaradi tega

marsikdo bi rad imel vse pol cenejše, pa hebat ga, ne gre...saj veš "nema đabe ni kod stare babe"
cool-1.gif

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
In če se zmeniš s sosedom in uredita WIFI? Jaz npr. delim svoj dostop še prijatelju, ki je 3,5 km zračne linije od mene, nekje sredi samih polj in predaleč za normalno delovanje DSL povezave. Tako pa mu dela približno tako hitro kot imam naročeno linijo.

Glede kakšne počne in kvasi po forumih, verjetno ".erje" tudi po vasi in mu najbrž ta sosed niti slučajno ne bi delil povezave.
Ali se pač motim
confused-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.