Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
JEBITE SE TELEKOM...PLAČUJEM VAM...HOČEM ..VENDAR NE DOBIM...ŠE ENKRAT..JEBITE SE....LINIJE PO ŽICI PA NE DOBIM ČEPROV JE NABLIŽJI SOSED ZELO BLIZU

ne morem ob vsej tehnologiji gledat svoje kamere... JEBITE SE !!!

Vprašaj kakšnega drugega mobilnega operaterja, če ti to, kar ti hočeš, lahko zagotovi.... preden se tako zdereš na odgovor, za katerega se je, očitno nekdo, potrudil lepo napisati in pomagal poiskati drugo rešitev.

Edina rešitev pri vseh operaterjih je lasten APN ali pa ustrezen VPN na svoj domači internet. Nezmožnost javnega IPja pa opravičujejo tudi s tem, da se potem pojavlja promet, ki ga nisi vzpostavil ti, plačati ga pa moraš.

Jernej

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Sem imel prejle nekoga kateri mi je tole uštimal (karkoli je že naredil) in sedaj lahko dostopam prek telefonske aplikacije povsod kjerkoli že sem. Bo pa treba neki ameriški firmi plačat 5 dolarjev in potem bom lahko dostopal do svoje kamere tudi z računalniki...

Torej...DA SE
cheer.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Prek ip deluje vse skup...kako je naredil pa pojma nimam

sem šel probo naredit okoli 10 km stran od doma...užgal mobilne in zadeva deluje čeprov telekom trdi da ni možno

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
jaz bi to tudi potreboval. Kamero in not sim pa da lahko gledam doma preko računalnika.
Dej povej več...lahko na ZS

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
v ip kameri nimam nobene sim....priključena je na 3g router ....ta router goni ključek instant internet...

to je to..

lahk ti pa dam številko tega poba kateri ti lahk vse to vzpostavi

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
prosim na ZS.
Kateri router pa imaš?
Jaz ima ZTE MF60 in bi na tega preko wifi povezal.

Nazadnje urejeno:

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Ip kamera

zajeta-slika.png

povezana z wlan kablom na router edimax 3g 6200n

zajeta-slika.png

številko dobiš na ZS

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
se pravi sem imel prov v sosednji temi, da si stream speljal na en tuj servis (omenil si plačilo 5€) in od tam naprej ti dela?

daj link do tega servisa.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Jah...dones resetiru router..telefon sicer prenaša kamero vendar je črna slika...čudn

Zvečer mi bo vzpostavil povezavo s tisto ameriško firmo in bomo potem videli kako in kaj...

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
se pravi sem imel prov v sosednji temi, da si stream speljal na en tuj servis (omenil si plačilo 5€) in od tam naprej ti dela?

daj link do tega servisa.

http://dyn.com/

tukaj je uštimal...telefonska aplikacija sedaj dela čeprov tudi lahk router resetiram..
cheer.gif

Na samem računalniku pa je ratalo enkrat vzpostavit povezavo in potlej nič več..bo treba šekaj pogruntat

zaenkrat zelo zadovoljen...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.