Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
urejeno tako da zdaj štima..
smile-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Instant internet mi vleče tam 10 mega.....na telefonu mobilni pa zelo malo...je treba kaj nastavit na telefonu za izboljšanje prenosa podatkov ?

zajeta-slika.png

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Ja na EDGE si, v omrežnih nastavitvah odstran kljukico kjer piše, da se ti povezuje samo preko 2G. Ko se ti bo pri signalu pokazu 3G/H še enkrat poženi speedtest

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
cvinga, predvidevam, da si na nekem območju, kjer lovi zgolj edge, zato pa je potem tudi takšna nizka hitrost. Si to testiral v kakem zaprtem prostoru?

Glede monete se pa pozdravljam takšno odločitev (mogoče jo pa spet aktiviram nazaj).

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
cvinga, predvidevam, da si na nekem območju, kjer lovi zgolj edge, zato pa je potem tudi takšna nizka hitrost. Si to testiral v kakem zaprtem prostoru?

Glej..tole je instant internet prek mobitela in vleče dobro....na mobilnih podatkih na telefonu pa praktično nič in sem testiral zunaj...

zajeta-slika.png

kaj je narobe pa nikakor ne morem pogruntati
uf-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Telefon je samsung galaxy s3 lte...žena ima note 3...oba sta kupljena v mobitelovih trgovinah in oba vlečeta mobilne podatke tam 0.1 mega kar je vse skup nič od nič.....
samo instant internet mi pa vleče res dobro in včasih gre krepko čez 10 mega....men je to čudn vse skup.

Dones tudi klical mobitelovo prodajalno za razlago in mi je samo rekel da je treba nekaj nastavit telefon...v stvari pojma nima....

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Telefon je samsung galaxy s3 lte...žena ima note 3...oba sta kupljena v mobitelovih trgovinah in oba vlečeta mobilne podatke tam 0.1 mega kar je vse skup nič od nič.....
samo instant internet mi pa vleče res dobro in včasih gre krepko čez 10 mega....men je to čudn vse skup.

Dones tudi klical mobitelovo prodajalno za razlago in mi je samo rekel da je treba nekaj nastavit telefon...v stvari pojma nima....

Zanimivo. Jaz imam tudi Note 3, pa nimam nobenih problemov s prenosom podatkov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.