Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
A je kak telekomovc tu, da malo razjasni...

http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ugodnosti

...kolk enih ugodnosti. Zanima me če preidem na TS in vzamem s vezavo 24m "siol" top-trio in "mobitel" neomejen B paket ali dobim kar vse:

- siol box za 1 ali 0€ (S al navadn - ne poznam razlike)
- 4 mesece polovična mesečna naročnina in brez priključnine
- 100 dni predplačniškega Mobilnega Interneta Mobitel LTE/4G brezplačno
- zničano top-trio naročnino za 3€ ker sem AMZS član
- bon ugodnosti za "siol"
- bon ugodnosti za "mobitel"
- subvencionirano ceno mobitela
- bon za nakup telefona 250€
- še kaj??

...optimistično vem, ampak ne najdem kaj se izključuje.

PS: ali je paket 2014 še v ponudbi? - načeloma bi mi zadostoval

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Bon za nakup telefona je že mimo, tistih 100 dni brezplačno interneta se mi zdi da tudi...ostala dva bona lahko dobiš, ostalo pa dvomim.
Naročnino znižaš itak lahko vedno, imaš pa tisto brez naročnine nekaj časa...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Od danes dalje Telekom Slovenije uporabnikom storitev SiOL in uporabnikom storitev Mobitel ob povezavi obeh storitev omogoča nove ugodnosti.

Tako storitve SiOL novim in obstoječim uporabnikom ob podaljšanju naročniškega razmerja paketov TopTrio prinašajo Kupon ugodnosti za nižjo mesečno naročnino dveh novih paketov Mobitel (paket Mobitel Neomejeni C za 23 evrov mesečno ali paket Mobitel Enostavni 300 za 9,90 evra mesečno), storitve Mobitel pa uporabnikom ob vezavi prinašajo Kupon ugodnosti za 12 mesecev brezplačnega spremljanja vsebin programske sheme Mega HD na SiOL TV. Akcija velja med 10. februarjem in 31. marcem 2014.

Več >> http://www.mobile.si/articles/telekom-akcija-20140210.html

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Po dolgih letih se zopet vračam na Mobitel in me zanima kako dolgo rabijo, da vklopijo novo številko?
Počasi bo 24 ur od kar sem SIM kartico vtaknil v telefon in mi še vedno piše, da je neveljavna SIM kartica?!

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Sam ti čiči pa čaki, saj boš pol not spravil zamujeno
evil.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Od danes dalje Telekom Slovenije uporabnikom storitev SiOL in uporabnikom storitev Mobitel ob povezavi obeh storitev omogoča nove ugodnosti.

Tako storitve SiOL novim in obstoječim uporabnikom ob podaljšanju naročniškega razmerja paketov TopTrio prinašajo Kupon ugodnosti za nižjo mesečno naročnino dveh novih paketov Mobitel (paket Mobitel Neomejeni C za 23 evrov mesečno ali paket Mobitel Enostavni 300 za 9,90 evra mesečno), storitve Mobitel pa uporabnikom ob vezavi prinašajo Kupon ugodnosti za 12 mesecev brezplačnega spremljanja vsebin programske sheme Mega HD na SiOL TV. Akcija velja med 10. februarjem in 31. marcem 2014.

Vse je lepo in prav, samo če ne bi imel Siol obupnih storitev. Ko pride na rang Telemach pa se lahko začnemo pogovarjati...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
To si pri posredniku urejal kajneda?, Ker drugače je vklop on time (torej v času ko še za šaltarjem sediš), razen če imaš prehod iz drugega operaterja oz. prenos številke.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
V službi sem dobil telekom vrečko noter pa telefon in SIM kartico.

Sem pisal mail na tehnično, da vidim kaj bodo odgovorili. Se mi ne da čakati na tlf liniji...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Ponavadi je je tam 2-3 delovne dni. Če pa mal gnjaviš, je pa že naslednji dan vklopljeno.
Edino zamenjavo SIM kartice res ekspresno hitro uredijo.

EDIT: ravnokar sem pri gledanju Moj Telekom sem opazil, da nekaj ne štima z (porabljenimi) enotami. Ko sem včeraj na telefonu preveril koriščene enote, je kazalo 377 enot, danes (par urc nazaj) je kazalo 0 enot, zdaj pa pokaže 180 enot. Na Moj Telekom pa pod Poraba na dnu spodaj kaže še 1833 od 2013 enot, zgoraj pri porabljeni količini interneta pa 372MB.

OK, sej se ne pritožujem (od viška ne boli glava)....
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Vse je lepo in prav, samo če ne bi imel Siol obupnih storitev. Ko pride na rang Telemach pa se lahko začnemo pogovarjati...

Kaj pa je Telemach boljši? Glede na izkušnje kolegov
priden.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:

priden.gif

[/QUOTE]

V enem letu na siolu skoraj vsak mesec težave, blokirani programi, izpad interneta, kar je pa najhujše pa to da dejankso hitrost ni bla takšna kot bi morala biti v dogovorjenem paketu, ko pa je bla res panike, pa nikjer ni bilo nobenega za dobit da bi to porihtal. Na Telemach dve leti in sploh ne vem da obstajajo, ker vse lepo špila že od prvega dne
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Tudi Telemach je cvetka z delovanjem d3go, da ne omenjam njihovih komunikatorjev,.. saj niti ne vem katerega naj še zamenjam,..
b

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
da ne omenjam njihovih komunikatorjev,.. saj niti ne vem katerega naj še zamenjam,..
b

Zato meni conax modul odtehta vse tiste "bombončke" kot so časovni zamik, ipd. Na primarni TV imam conax, rezervna TV v kuhinji pa na STB, katerega uporaba je preprosto in samo mučenje ljudi ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz bi imel samo gledanje za 72 ur nazaj brez snemalnika,. a ne morem dobit brez tega,.. grda,..
conax imam tudi jaz na drugi televiziji in je qool,..
b

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:

priden.gif

V enem letu na siolu skoraj vsak mesec težave, blokirani programi, izpad interneta, kar je pa najhujše pa to da dejankso hitrost ni bla takšna kot bi morala biti v dogovorjenem paketu, ko pa je bla res panike, pa nikjer ni bilo nobenega za dobit da bi to porihtal. Na Telemach dve leti in sploh ne vem da obstajajo, ker vse lepo špila že od prvega dne
smile-1.gif

[/QUOTE]

Zanimivo. Mi imamo siol že kar nekaj časa in razen včasih kakih težav s komunikatorjem za gledat TV, katerega je treba samo ali ponovno zapreti in vžgati nobenih težav. Internet dela kot mora, včasih še hitreje kot piše da bi moral.
Aja, pa še to: 20 mega ti ne bo vleklo nikoli razen ko boš imel napisano linijo cca 160 mega
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.