Novo pri Telekom Slovenije

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Glede siola še to ker sem omenil, da sem ga imel pred tremi leti, se tisto kar se je dogajalo tri leta nazaj se tudi sedaj, še vedno prekinja in to je bila zame moteča stvar. Ne moreš gledati umiru televizije!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta
S 1. 4. 2014 pričnejo veljati novi Pogoji uporabe storitve Moneta , ki so objavljeni na spletnem mestu Telekoma Slovenije http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/ceniki/premijske-storitve) bomo s 1. 4. 2014 vsem naročnikom, ki jim je Telekom Slovenije omogočil uporabo storitve Moneta, pričeli zaračunavati osnovno mesečno članarino za uporabo storitve. Uporabniki, ki se s spremembami ne strinjajo, lahko do 31. 3. 2014 storitev Moneta izključite ali odpoveste pogodbo za uporabo storitve Moneta. Izklop ali odpoved storitve uredite pisno v vseh Telekomovih centrih ali pri pooblaščenih posrednikih s posebnim obrazcem, ki ga dobite pri svetovalcih. Za uporabnike, ki Telekoma Slovenije do 31. 3. 2014 pisno ne obvestite, da novih pogojev ne sprejemate, velja, da s spremembo pogojev uporabe storitve Moneta in mesečno članarino soglašate.
Dodatne informacije so vam na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.

Men link zgoraj ne dela, zato sem sam poiskal PDF http://www.telekom.si/ceniki/pdf/7_moneta.pdf
Ampak, jst nikjer ne vidim cenika za mesečno članarino
sprasujem se.gif

Še printscreen za dokaz, če bodo slučajno popravljali pdf

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Vse je lepo in prav, samo če ne bi imel Siol obupnih storitev. Ko pride na rang Telemach pa se lahko začnemo pogovarjati...

Kaj pa je Telemach boljši? Glede na izkušnje kolegov
priden.gif

V enem letu na siolu skoraj vsak mesec težave, blokirani programi, izpad interneta, kar je pa najhujše pa to da dejankso hitrost ni bla takšna kot bi morala biti v dogovorjenem paketu, ko pa je bla res panike, pa nikjer ni bilo nobenega za dobit da bi to porihtal. Na Telemach dve leti in sploh ne vem da obstajajo, ker vse lepo špila že od prvega dne
smile-1.gif

[/QUOTE]

Tisti ki ima koristi od Siola bo pač tam, čeprav mislim, da neke velike razlike med temi paketi ni, so plusi in minusi povsod. Velikrat pa odloči tudi cena
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta
S 1. 4. 2014 pričnejo veljati novi Pogoji uporabe storitve Moneta , ki so objavljeni na spletnem mestu Telekoma Slovenije http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/ceniki/premijske-storitve) bomo s 1. 4. 2014 vsem naročnikom, ki jim je Telekom Slovenije omogočil uporabo storitve Moneta, pričeli zaračunavati osnovno mesečno članarino za uporabo storitve. Uporabniki, ki se s spremembami ne strinjajo, lahko do 31. 3. 2014 storitev Moneta izključite ali odpoveste pogodbo za uporabo storitve Moneta. Izklop ali odpoved storitve uredite pisno v vseh Telekomovih centrih ali pri pooblaščenih posrednikih s posebnim obrazcem, ki ga dobite pri svetovalcih. Za uporabnike, ki Telekoma Slovenije do 31. 3. 2014 pisno ne obvestite, da novih pogojev ne sprejemate, velja, da s spremembo pogojev uporabe storitve Moneta in mesečno članarino soglašate.
Dodatne informacije so vam na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.

Men link zgoraj ne dela, zato sem sam poiskal PDF http://www.telekom.si/ceniki/pdf/7_moneta.pdf
Ampak, jst nikjer ne vidim cenika za mesečno članarino
sprasujem se.gif

Še printscreen za dokaz, če bodo slučajno popravljali pdf

Ne more še biti nov cenik objavljen, ker še ni veljaven. Dovolj je predčasno vsaj 30 dnevno obvestilo o spremembi. Novi cenik bo objavljen na dan realizirane spremembe...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:

Ne more še biti nov cenik objavljen, ker še ni veljaven. Dovolj je predčasno vsaj 30 dnevno obvestilo o spremembi. Novi cenik bo objavljen na dan realizirane spremembe...

Seveda bi moral biti ze prej objavljen cenik... ce imajo tako napisano...

Odgovori_%28Re__Novo_pri_Telekom_Slovenije%29-20140213-211044.jpg

Kako naj se pa drugace strinjamo s cenami do 31.3., ce jih pa se ne vemo?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
no to sm pa spregledu, da piše da je že objavljen.... Ponavadi se sprememba in nova cena zapiše kar v samo "obvestilo o spremembi"...

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Telekom Slovenije je trenutno zgolj spremenil pogoje. De facto ni spremenil (še) nič. Ko bo, če bo do tega prišlo, pa morajo podati obvestilo 2 meseca pred uveljavitvijo spremembe.

Torej, trenutno je to brezpredmetna panika.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Do zaračunavanja po mojem bo prišlo.

Kot kaže bodo kmalu na Moneti omogočili NFC plačevanje. Vprašanje je le če bodo zaračunavali staro moneto ali novo Moneto z NFCjem.

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
zakaj mi noče pri programu zvestobe dodajat točk . opazil sem da že od novembra 2013 ni nič več kot je bilo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Si aktiviral na novo? Sedaj moraš poslati nek zahtevek na TS, pa ti potem pošljejo kodo nazaj po mejlu in po pošti, pa se ti potem pišejo točke oz. jih lahko vidiš. Meni ne manjka nič.

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
aktiviral sem ker imam že nekaj točk najverjetneje je krivo na njihovi strani. bom moral kontaktirat z njimi da uredijo

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To sem opazil tudi sam. Se dodajajo, samo ne piše koliko in kdaj si jih dobil.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Ni res! Piše tudi koliko in kdaj (datum) si jih dobil. Sem ravnokar pogledal.
Takole je razporejeno:
Opis ugodnosti Datum dodelitve Veljavnost Št.točk

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Takole je razporejeno:

nazadnje sem imel dodeljene 7.10.2013
confused-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kakor koli. Sam vsak mesec preverim račun in grem še v del kjer so zabeležene točke. In vsak mesec jih je več. Koliko pa res ne vem. Vem le, da se dodeljujejo do 5. v mesecu.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik joshyslo pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Takole je razporejeno:

confused-1.gif

Potem imajo nek problem. Jaz imam vse dodeljene. Nazadnje so mi dodali 5.2.2014.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik joshyslo pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Takole je razporejeno:

confused-1.gif

Potem imajo nek problem. Jaz imam vse dodeljene. Nazadnje so mi dodali 5.2.2014.

Pa so računi plačani v roku in brez zamud, ker če so računi poravnani v roku je njihova napaka, če pa zamudiš en dan in plačaš po roku pa nisi upravičen do točk.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.