Citat:
Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta
S 1. 4. 2014 pričnejo veljati novi Pogoji uporabe storitve Moneta , ki so objavljeni na spletnem mestu Telekoma Slovenije http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/ceniki/premijske-storitve) bomo s 1. 4. 2014 vsem naročnikom, ki jim je Telekom Slovenije omogočil uporabo storitve Moneta, pričeli zaračunavati osnovno mesečno članarino za uporabo storitve. Uporabniki, ki se s spremembami ne strinjajo, lahko do 31. 3. 2014 storitev Moneta izključite ali odpoveste pogodbo za uporabo storitve Moneta. Izklop ali odpoved storitve uredite pisno v vseh Telekomovih centrih ali pri pooblaščenih posrednikih s posebnim obrazcem, ki ga dobite pri svetovalcih. Za uporabnike, ki Telekoma Slovenije do 31. 3. 2014 pisno ne obvestite, da novih pogojev ne sprejemate, velja, da s spremembo pogojev uporabe storitve Moneta in mesečno članarino soglašate.
Dodatne informacije so vam na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Vse je lepo in prav, samo če ne bi imel Siol obupnih storitev. Ko pride na rang Telemach pa se lahko začnemo pogovarjati...
Kaj pa je Telemach boljši? Glede na izkušnje kolegov
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Prenovljeni pogoji uporabe in uvedba članarine storitve Moneta
S 1. 4. 2014 pričnejo veljati novi Pogoji uporabe storitve Moneta , ki so objavljeni na spletnem mestu Telekoma Slovenije http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/ceniki/premijske-storitve) bomo s 1. 4. 2014 vsem naročnikom, ki jim je Telekom Slovenije omogočil uporabo storitve Moneta, pričeli zaračunavati osnovno mesečno članarino za uporabo storitve. Uporabniki, ki se s spremembami ne strinjajo, lahko do 31. 3. 2014 storitev Moneta izključite ali odpoveste pogodbo za uporabo storitve Moneta. Izklop ali odpoved storitve uredite pisno v vseh Telekomovih centrih ali pri pooblaščenih posrednikih s posebnim obrazcem, ki ga dobite pri svetovalcih. Za uporabnike, ki Telekoma Slovenije do 31. 3. 2014 pisno ne obvestite, da novih pogojev ne sprejemate, velja, da s spremembo pogojev uporabe storitve Moneta in mesečno članarino soglašate.
Dodatne informacije so vam na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.
Men link zgoraj ne dela, zato sem sam poiskal PDF http://www.telekom.si/ceniki/pdf/7_moneta.pdf
Ampak, jst nikjer ne vidim cenika za mesečno članarino
Še printscreen za dokaz, če bodo slučajno popravljali pdf
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ne more še biti nov cenik objavljen, ker še ni veljaven. Dovolj je predčasno vsaj 30 dnevno obvestilo o spremembi. Novi cenik bo objavljen na dan realizirane spremembe...
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
ksz ...
Te nove pakete 'neomejeni' lahko sklene tudi s.p. ali samo fizična oseba?
lp, kostevc
Citat:
Uporabnik pikapoka07 pravi:
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
ksz ...
Te nove pakete 'neomejeni' lahko sklene tudi s.p. ali samo fizična oseba?
lp, kostevc
Samo zasebni naročnik (samo fizična oseba). S.p. in poslovni lahko do konca meseca vzamejo še 2014: http://www.telekom.si/poslovni-uporabniki/paketi/vsi-paketi/mobitelov-paket-2014
Citat:
Uporabnik tado pravi:
To sem opazil tudi sam. Se dodajajo, samo ne piše koliko in kdaj si jih dobil.
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Ni res! Piše tudi koliko in kdaj (datum) si jih dobil. Sem ravnokar pogledal.
Takole je razporejeno:
Opis ugodnosti Datum dodelitve Veljavnost Št.točk
Citat:
Uporabnik joshyslo pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Takole je razporejeno:
nazadnje sem imel dodeljene 7.10.2013
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik joshyslo pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Takole je razporejeno:
nazadnje sem imel dodeljene 7.10.2013
Potem imajo nek problem. Jaz imam vse dodeljene. Nazadnje so mi dodali 5.2.2014.