Na messengerju. Pustimo se presenetiti, morda bo do večera že brezplačno haha
Hitri Internet 4G/5G 450/100 | do preklica | 3,00 € |
Žal ne bo brezplačno.
Hitri Internet 4G/5G 450/100 do preklica 3,00 €
Kako ste pa prišli do tega podatka, objavljeno kje, pisali na support ?
To tudi jaz nisem nikjer zasledil... Po moje bodo v ponedeljek osvežili stran. Je pa en od uporabnikov objavil, da popust velja do 30.6.2021.to sem videla, ampak nisem vidla nikjer napisano dodatno da je akcija do 30.6. polovična cena, še enkrat preverim
Ponavadi odgovorijo v nekaj urah.ok, hvala na informaciji, sem pa na sporočila - facebook - Telekom Slovenije vprašala pa še nisem prejela odgovora.
Danes je praznik.8.55 uri poslala na sporočilo, do sedaj še noben odpisov, saj bodo enkrat .
Lep pozdrav, v moj.telekom imam na voljo povečat hitrost 4G/5G - 450/100 hitrost me pa zanima, ali je to akcija za X mesecev ali trajno, ker je bilo napisano da bo za nekatere pakete 3€ za ostale pa 6€ dodatka. Hvala za odgovor.To tudi jaz nisem nikjer zasledil... Po moje bodo v ponedeljek osvežili stran. Je pa en od uporabnikov objavil, da popust velja do 30.6.2021.
Akcija polovična naročnina velja do 30.6.2021. Je pa odvisno od paketa... Za nekatere je naročnina 3 evre za nekatere pa 1,5 evra.Lep pozdrav, v moj.telekom imam na voljo povečat hitrost 4G/5G - 450/100 hitrost me pa zanima, ali je to akcija za X mesecev ali trajno, ker je bilo napisano da bo za nekatere pakete 3€ za ostale pa 6€ dodatka. Hvala za odgovor.
Za povečanje hitrosti na paketih 4G/5G smo dali 50 % popusta na naročnino. velja do 30. 6. 2021. LP,
Odgovor iz facebook sporočila Telekom Slovenija