Ali prav razumem
VoLTE je pogoj za VoWiFi?
Pomoje ne. Sicer nimam nobene podlage za to. Ampak ne vidim smisla
Ali prav razumem
VoLTE je pogoj za VoWiFi?
Nimaš nobene omejitve... To prakticiram odkar je telekom izgubil sportklube in prav fajn funkcioniraNe razumem? 50% kakšnega časa v tujem omrežju? Torej če imam doma stacionarni internet (optiko) od Telekoma in se preko Smart TV-ja logiram v EON aplikacijo, kakšno časovno omejitev imam?
A je tole mogoče res?Je mogoče že kdo stestiral zadevo?
NEO Igre
NEO vam omogoča, da izberete eno od mnogih iger in jo brez konzole igrate na svojem televizorju. Čaka vas igralna izkušnja, kot ste je vajeni na najbolj priljubljenih igralnih konzolah.www.telekom.si
zakaj? oni delajo za denar. ce zelis narocis, placas in po zelji uporabljas. ne zelis, ne narocis, konec zgodbe.A je tole mogoče res?
Ne morem verjet, kako nas operater skuša še bolj poneumljat.
to smo delali tam do 15 leta, kasneje smo za lubicami letali, danes pa imamo družine namesto xboxane razumem, zakaj sem brez lastne identitete, če v prostem času, po dobro opravljenem delu prižgem Xbox in udarim partijo Call of Duty?
imam vse tudi sam. razlika med mano in mojo drago je, da ona ob 23h že zdavnaj mrkne, sam pa sem nočni ptič, pa takrat, če ne delam, izkoristim za odklop.to smo delali tam do 15 leta, kasneje smo za lubicami letali, danes pa imamo družine namesto xboxa