Tole je Telekom na Ftth... moje 11 leto dela ko šus... naročeno 350/100 dobim pa:
Nazadnje urejeno:
Tole je Telekom na Ftth... moje 11 leto dela ko šus... naročeno 350/100 dobim pa: https://www.speedtest.net/result/10...3yAdYY7c0XKB2uiV1IlI2fx2kv4AzgTVLiDupk7mJg-1U
Kdo dela na prenosu telefonskih številk? Stacionarna iz T-2 na Telekom se ne premakne 1 mesec. Kličem na help desk nič pejte vprašat na poslovalnico kjer ste oddali papirje; grem tja kliči na help desk.
Je treba odjaviti 5G, če ne želiš uporabljati, ali naročiti če želiš ?
Pri Telekomu nikoli ne veš, kaj ti podtaknejo.
LP
ALi so za lte kdaj kaj zaračunali?
Mislim da imas ti prav ja... sicer je bila druga varianta 150/50... ne spomnim se pa koliko je bila narocnina za drugo varianto...Če se jaz prav spomnim, sta bili 2 varianti - osnovna z 20/5 je bila brezplačna, medtem ko je varianta 100/50 bila plačljiva (v samem štartu mislim da celo brezplačno).
Tudi sam sem takega mnenja....6 evrov ni malo.... itak pa za običajno brskanje po netu ni neke razlike....No to je čist mimo. Kdo bi to namenoma plačeval?
Pozdravljeni, storitev 5G se od jutri dalje prične zaračunavati, vendar bomo vsem uporabnikom do 30.6.2021 priznali 50% popust na strošek mesečne naročnine za storitev 5G. LP, Samo