vsekakor ne pričakujem nič izven delovnega časa. ob 11 je prekinilo vse, so imeli nekaj na centrali. sem klical na pomoč, odpravlajo napako. on 14 zopet kličem,
ker šola na daljavo pri nas laufa na pune, pravijo da bi moglo delat. kličem ob 15, modem ne dela. ob 16 me kliče en, 1 uro preko telefona nekaj stiskam modem...
ne dela. pravi, da zgleda da je modem šel. pravim če lahko danes dobim drugega, ker ob 18 je bila še ena zoom ura. pravi da po pošti pride nov v torek najhitreje.
grem danes zjutraj sam iskat drug modem, zamenjam, ne dela. ob 10 kličem na pomoč, bodo podali prijavo. ob 11 kličem kje smo, pravi da je tehnik sprejel prijavo. kličem ob 12, prosim če lahko nujno danes pride tehnik, pravi da imajo gužvo, delajo pa do 16 ure. no, do 16 ure ni bilo nobenega.
delovnega časa je bilo všeraj 5 in danes 8 ur, pa nič odziva. NEO C in hitrost 300 mi nič ne pomaga, če sem najmajn 4 dni brez interneta in tv. včeraj, ko se je sesulo, sem videl njihove avte na centrali pri pošti, bili so 15 metrov vstran od našega bloka. me zanima če bo položnica kaj manjša zaradi izpada. 56€ za tv, pa da 4 dni ne dela se mi zdi malo brez veze.