Niso izginili, samo ni več ločevanja na HD in SD (načeloma je vedno HD, kjer obstaja). In posledično ni več oznake. Vsaj tako sem jaz razumel.Je še pri kom izginila večina domačih programov v HD verziji?
Prehitro sem se hvalil. Po nekaj dneh sem prižgal TV in po ogledu prve stvari na naslednjem mestu ni bil več isti program. Shema se je spremenila in moral sem zapraviti 5 minut, da sem jo spravil v prvotno stanje.Osnovni problem je torej korak nazaj pri NEO, ki neprimerno shranjuje nastavitve. Jaz nisem nikoli prešel na NEO in imam še stari box, kjer teh menjav sheme še nisem opazil. Vrstni red je tak kot sem ga pred nekaj leti nastavil.
Ve se, kaj Janez hoče. In to se skozi prizmo njegovih oči in nadzornikov smatra kot feature in ne bug.Tako kot je že napisano. Boli me kam dajejo katere kanale. Jezi me, ker so prvo rekli, da se sheme tistih, ki jih imajo urejene po svoje ne bo spreminjalo. Zraven dajo pa še bolan izgovor, da je to za boljšo uporabniško izkušnjo in ostalo sranje.
Poleg tega pa ta opevan NEO nima funkcije, ki jo ima box že x let, če ne od začetka. In to je, da se shema lahko izvozi in potem ponastavi.
Sam sem si že uredil kanale nazaj tako kot mi paše samo so pa še vedno navadni prašiči telekomovski.
Osnovna 5G omogoča 150/50.V Moj telekom gre vključit cena je 0 EUR pol pa je še opcija 5G 450/150 za 3 eure.
Koliko omogoča osnovna 5G pa ne vem?'
Če pravilno razumem se nič ne pridobi na hitrosti...Osnovna 5G omogoča 150/50.
Sem si vklopil preko sms-a, imam modem Huawei B535-232 cat7 in imam še vedno 20/5 hitrost.2Naročnikom mobilnih storitev je omogočena aktivacija brezplačne storitve 5G s poslanim SMS sporočilom vsebine 5G na številko 1918. Ob vklopu brezplačne storitve 5G se uporabniku vklopi dostop do omrežja 5G ob nespremenjeni hitrosti prenosa podatkov. Z vklopom dostopa do omrežja 5G se aktivirata tudi storitvi VoLTE in VoWiFi. Za več informacij o možnosti uporabe omrežja 5G preverite na www.telekom.si/5g
Naj prvo v Gozd Martuljuku signal poštimajo.. na E ga mam.. Konkurenca pa na polno.Od danes je na voljo 5G v Ljubljani tudi s 3600 Mhz frekvenco
Telekom s 5G omrežjem pokriva tretjino Slovencev
Telekom Slovenije, ki je kot edini slovenski operater v lanskem letu vzpostavil nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), s katerim pokriva že več kot 33 odstotkov prebivalcev po vsej Sloveniji, je danes omrežje na več lokacijah v Ljubljani nadgradil z dodatnim frekvenčnim spektrom 3.600...siol.net
So na bakru dvignili hitrosti? Test mi namreč kaže 50/25.
Link???Preklopite na hitri internet 4G/5G. Na območjih s pokritostjo 5G vam omogoča najhitrejši prenos podatkov in izjemno hitro delovanje storitev, če imate mobitel, ki podpira 5G. Ob vklopu se samodejno vključita tudi storitvi VoLTE in VoWiFi. Do 30. 9. 2021 se storitev Hitri internet 4G/5G obračunava s 50 % popustom na mesečno naročnino, ki je prikazana v tabeli.
Podaljšano od prej, ki je bilo do 30.6.2021