Novo pri Telekom Slovenije III.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.109
-862
83
ok, hvala za povraten info. Samsung A50 in A51 katero regijo FW imate ? imate SIO ? , ker A51 ima bratranec in na A1 lepo dela volte , kar mislim da bi moralo tudi na A50

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.962
3.615
113
Je kdo testiral, pri Telekomu opcijo HR-INTERNET 20GB za en mesec z avtomatskim podaljšanjem? Danes sem klical na info in tam pravijo, da tudi za to velja princip pravične uporabe, kar mi ni ravno logično. Kaj ti recimo koristi ta opcija, če ti po recimo enem ali dveh mescih pričnejo računati pribitke?

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.424
407
83
Je kdo testiral, pri Telekomu opcijo HR-INTERNET 20GB za en mesec z avtomatskim podaljšanjem? Danes sem klical na info in tam pravijo, da tudi za to velja princip pravične uporabe, kar mi ni ravno logično. Kaj ti recimo koristi ta opcija, če ti po recimo enem ali dveh mescih pričnejo računati pribitke?
ja, zajebi z pravili. Imam veljavno simka simpo, nalozeno 540 kun plus en bon za 30 kun. pokrit racun se za celo sezono. stevilka uporabljena samo za net . prodam za 40€ ce koga zanima

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Ko sem nabavljal sim kartico za € ma je na koncu stala 4,5 eur s poštnino. Vseeno bistveno manj kot, da plačam 1 eur v trgovini in izgubim uro zaradi čakanja v vrsti. Pa še bencin za na drug konec mesta.

• Všeč mi je
Reactions: urby20

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.255
516
113
Hvala fantje!

Kar takoj zamenjal paket, prihranil 2€/mesec in kar konkretno povišal hitrost.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Mi lahko kdo, ki ima fiksne ali pa povezane storitve NEO in prejema samo tiskani račun, pogleda, če mu vsak mesec za to dodatno računajo 1€? Vem, da tema ni najbolj primerna za moje vprašanje, vseeno pa upam na odgovor.

Namreč, tele opombe ne razumem najbolje. Torej, kdo ta 1€ plača in kdo ne?

OPOMBA:Velja za vse storitve. Strošek papirnega računa se ne zaračuna naročnikom, ki so potrošniki in prejemajo račun samo v papirni obliki ter vsem naročnikom univerzalne storitve.