ja, zajebi z pravili. Imam veljavno simka simpo, nalozeno 540 kun plus en bon za 30 kun. pokrit racun se za celo sezono. stevilka uporabljena samo za net . prodam za 40€ ce koga zanimaJe kdo testiral, pri Telekomu opcijo HR-INTERNET 20GB za en mesec z avtomatskim podaljšanjem? Danes sem klical na info in tam pravijo, da tudi za to velja princip pravične uporabe, kar mi ni ravno logično. Kaj ti recimo koristi ta opcija, če ti po recimo enem ali dveh mescih pričnejo računati pribitke?
Če naročiš Mobi preko neta, kaj dobiš kar eno prosto številko ali lahko kako izbiraš med različnimi?Pa Mobi paket SIm po 1€ namesto 8,5€
Kako bi ti izvedel izbiranje številke prek neta? Če želiš neko številko po izbiri lepo pot pod noge in v najbližji mobitel center. Saj zato pa maš sim po 1 eur prek neta ali????Če naročiš Mobi preko neta, kaj dobiš kar eno prosto številko ali lahko kako izbiraš med različnimi?
Ko sem nabavljal sim kartico za € ma je na koncu stala 4,5 eur s poštnino. Vseeno bistveno manj kot, da plačam 1 eur v trgovini in izgubim uro zaradi čakanja v vrsti. Pa še bencin za na drug konec mesta.
Hvala, nekje sem prebral da imajo tudi pri Hrvatskem Telekomu, to tudi drzi?Hutchison Drei Austria.
Sledijo podražitve?Telekom, mobilni del so dvignili GB za internet na paketih , Naj A, B, C, naj 5G ,
OPOMBA: Velja za vse storitve. Strošek papirnega računa se ne zaračuna naročnikom, ki so potrošniki in prejemajo račun samo v papirni obliki ter vsem naročnikom univerzalne storitve.