Ampak se mi nic ne vklaplja ali izklaplja…Cel cas je vklopljeno…Vklop facetime in imessage
Imam eSIM…Drugace pa med sporocili nisem nasel nobene stevilke, ki ni slovenska…Možno je tudi da ti kej kartica ali pa telefon nagaja. Za štart preveri kam pošilja sms. Za te applove zadeve pošilja na irsko
Kako pa lahko dobim ta izpisek?izpisek si naroči, da vidiš kaj sploh pošiljaš
Če imaš Moj Telekom tam vidiš vse...od klicev do sms in prenos podatkov...Kako pa lahko dobim ta izpisek?
Kje v Moj Telekom?Če imaš Moj Telekom tam vidiš vse...od klicev do sms in prenos podatkov...
Pod račune poglej!Kje v Moj Telekom?
Sem sel sedajle parkrat cez cel Moj Telekom in nisem nikjer videl te opcije…Hvala
Ni pod računi. Po prijavi v Moj telekom "V mojih razmerjih" izbereš številko. Počakaš, da se vse naloži in potem levo, se ti pokaže "PORABA" in opcija razčlenjen račun.Kje v Moj Telekom?
Sem sel sedajle parkrat cez cel Moj Telekom in nisem nikjer videl te opcije…Hvala
Nimam te opcije…Ni pod računi. Po prijavi v Moj telekom "V mojih razmerjih" izbereš številko. Počakaš, da se vse naloži in potem levo, se ti pokaže "PORABA" in opcija razčlenjen račun.
Hvala!KAKO DOSTOPAM DO E-RAZČLENJENEGA RAČUNA?
Naročniki mobilnih storitev e-razčlenjeni račun spremljate v Mojem Telekomu, pogoj za dostop je vključena storitev e-razčlenjeni račun, ki jo naročite prek obrazca.
Naročniki fiksnih storitev (IP-telefonije) lahko opravljene klice spremljate v Mojem Telekomu.