prilagoditev cen spremenjenim razmeram na tržiščuPol pa sledi p̶o̶d̶r̶a̶ž̶i̶t̶e̶v̶
Nazadnje urejeno:
prilagoditev cen spremenjenim razmeram na tržiščuPol pa sledi p̶o̶d̶r̶a̶ž̶i̶t̶e̶v̶
Sej zato pravim, da je bolje imeti ponudnika, kjer ti LTE doma dobro lovi. Jaz doma sploh ne uporabljam wifija več, ker imam tok GB v paketu in dober signal, da res ne rabim. Imajo pa nekateri zaradi gradnje probleme in slab signal v stanovanju.
V nobenem primeru nisem pristaš Janše, ampak: za božjo voljo, ni treba sedaj še teh forumov zasrati s politiko!!! Politiziraj tam, kjer je to predvideno! Moderator, mislim da se strinjaš!Telekom Slovenije pred volitvami prikrito financira strankarsko televizijo SDS
Janša kot Vučić: Telekom plačuje Nova24TV za blatenje nasprotnikov
Objavljamo nove dokaze, da Telekom Slovenije pred volitvami prikrito financira strankarsko televizijo SDS.necenzurirano.si
fenomenalno. Kdor želi gledat to svinjarijo naj si doplača paket KULTV-ja.Bi lahko Telekom izločil POP TV in Kanal A iz osnovne programske sheme?
Na Telekomu Slovenije ne zanikajo več neuradnih informacij, da razmišljajo o izločitvi programov Pro Plusa iz osnovne programske sheme. Po oceni Marka Milosavljevića se primeri pritiskov vlade na kritične medije samo kopičijo.n1info.si
Normalen človek se brez težav izogne gledanju njemu nezanimivih programov. Nabijači pa pač hočejo ostale prepričati v svojo superiornost. Ampak zaradi mene lahko 25 ur na dan gledajo Janša TV. Me ne moti. Bi pa že bil čas, da moderator opravi svoje delo in nestrpneže bana vsaj za nekaj časa. Mislim, da na teh forumih ni mesto nobeni politiki - ne levi, ne desni, niti nobeni drugi! Kolikor razumem, so ti forumi namenjeni reševanju tehničnih problemov in izobraževanju!!!fenomenalno. Kdor želi gledat to svinjarijo naj si doplača paket KULTV-ja.
+1 Resnično Vas prosim Gospe in Gospodje (Gospodične in Gospodiči) ali pa Tovarišice in Tovariši ali pa kolegice in kolegi ali pa prijateljice in prijatelji (prav vseeno mi je kako se naslavljate) pustite ta forum takšen kot je bil in prosim Vas stran s politiko. Na ta forum prihajam, da se odpočijem od vseh političnih tem na tem malem slovenskem teritoriju in da izvem kaj se novega dogaja pri mobilni telefoniji. Vljudno Vas prosim držite se teme v naslovu. Ob tej priliki Vam želim še veliko sreče, zdravja in veselja v letu 2022!Normalen človek se brez težav izogne gledanju njemu nezanimivih programov. Nabijači pa pač hočejo ostale prepričati v svojo superiornost. Ampak zaradi mene lahko 25 ur na dan gledajo Janša TV. Me ne moti. Bi pa že bil čas, da moderator opravi svoje delo in nestrpneže bana vsaj za nekaj časa. Mislim, da na teh forumih ni mesto nobeni politiki - ne levi, ne desni, niti nobeni drugi! Kolikor razumem, so ti forumi namenjeni reševanju tehničnih problemov in izobraževanju!!!
Veš v čem je problem? Večina kabelskih operaterjev računa dodatne € za ogleg te svinjarije. Drugo kot hvaljenje leve politike in tumor povzročajočih turških, afganistanskih in mehiških nadaljevank itak ne predvajajo. Pa še vsakih 10 min imajo 20 minut EPP. Nič bat se izogibam tem programom že leta. Moti pa me , da moram plačevati € če pol ne gledam. Kdo ima izrecno željo gledat to nesnago naj si plača ostale pa naj pustijo pri miru.Normalen človek se brez težav izogne gledanju njemu nezanimivih programov. Nabijači pa pač hočejo ostale prepričati v svojo superiornost. Ampak zaradi mene lahko 25 ur na dan gledajo Janša TV. Me ne moti. Bi pa že bil čas, da moderator opravi svoje delo in nestrpneže bana vsaj za nekaj časa. Mislim, da na teh forumih ni mesto nobeni politiki - ne levi, ne desni, niti nobeni drugi! Kolikor razumem, so ti forumi namenjeni reševanju tehničnih problemov in izobraževanju!!!
Ni treba plačevat.Moti pa me , da moram plačevati € če pol ne gledam.