Novo pri Telekom Slovenije III.

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
koliko.. si očitno pro-trobilo..

raje je reči, da tele bedarije od NovaTV & Company ne pašejo v program.. ne pa da jih še tiščijo na prve kanale, da ljudi še bolj poneumljajo..
a si sploh že kdaj poskušal spremljati tole demagogijo? Če ti prvih nekaj minut ne mine volja do življenja... pol pa res... katastrofa.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
Če rabi kdo za MOBI
1641314045979.png

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Vedno te finte z omejitvijo nakupa, ki ne služijo ničemer.

Enkrat sem šel na telekom in je bila ista fora, ko sem jih hotel malo več. 'Ja saj lahko dam na več računov'.. kdo si izmišljuje te neumnosti?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Saj akcija je super, samo ne vem zakaj omejitev pri nakupu, kot da si ne bi želeli denarja. Te bedne 100 let stare finte, ki jih nek ekonomist zaposlen prek vez v Telekomu fura, me motijo.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Saj akcija je super, samo ne vem zakaj omejitev pri nakupu, kot da si ne bi želeli denarja. Te bedne 100 let stare finte, ki jih nek ekonomist zaposlen prek vez v Telekomu fura, me motijo.
Ker bi nekdo kupil recimo za 10000eur na doo in potem prodajal kot neke pakete. Če je 50% ceneje, mobi dobi smisel. Pa dobroimetje lahko skoraj poljubno premikaš med številkami. Pa dodeljuješ gigabajte...

p.s. Se je kdo igral z avtomatiko, kako vsak mesec prvega takoj po polnoči naložiti po 1GB na recimo 10 mobi številk? Omejitev podarjanja je 1 minuta, kar rahlo zakomplicira oziroma upočasni vse skupaj ;).

Jernej

5. avg 2011
1.054
196
63
Okolica Ormoža
kje podpišem, da izločijo POP nesnago? Sem bral članek, da imajo namen in bi jih rad spodbudil.
Predvidevam pa da je to samo strašenje, da bodo bolj "pravilno" poročali do volitev
Kaj pa, če si ustvariš kar lastne programe? Zagotovo boš zadovoljen, pa še zastonj bo...Ali pa si na 100 programskih mestih namestiš NovaTV1 in na drugih 100 mestih NovaTV2. 200 programov ti bo ves čas prikazovalo to, kar ti je všeč.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: mat in Ginginova

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
WTF???? boli mene kaj poročajo kje..... Itak ne gledam novic. Takoj vse na politiko obrnit

Boli me, da so zaradi proplusa podražili naročnico, ker je so se jim dohodki povečali na polno, program je pa še slabši, da so izsilili vstop v direktno shemo.
Naj imajo jajca, pa naj bodo v plačljivem paketu, pa da vidimo koliko ljudi bo plačevalo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Za tiste ki iz kakršnega koli razloga razmišljate o prehodu iz Telemachovega EON-a na Telekomov NEO. Mi smo zamenjali in lahko rečem da je EON raketa za NEO. Pač programske sheme so kakršne so ampak kar se tiče hitrosti samega box-a, timinga med pretikanjem kanalov, timinga pri previjanju kanalov naprej in nazaj je EON raketa. NEO je res počasen. Oba sta bila na optiki. Ko si pri EON-u stisnil tipko za naslednji kanal se je to ugodilo v milisekundi, tukaj pri NEO-tu je to sicer tudi hitro ampak zgolj če pretikam med našimi ter določenimi tujimi kanali, npr. med A kanalom in POP TV-jem, v kolikor pa preklopim iz POP-a npr. na Arena Sport 1 pa zna to trajati tudi včasih do 2-3s preden se naredi slika. Signal je vrhunski, internet deluje bliskovito, zakupljeno 350/100, Speedtest pa tolče skoz blizu 400 downloada ter 110 uploada tako da težave v liniji ni saj je do sedaj Telemach na Telekomovi optiki šibal bliskovito. Zdaj pa ne vem v čem je problem, ali NEO hardwersko ni sposoben oz. ni na nivoju EON-a ali enostavno ne znajo v kar dvomim.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.994
776
113
Kolikor vem imajo pri telekomu določene programe nastavljene na hitro preklapljanje ne pa vseh in iz tega vidika ja nekatere preklopi hitro pri drugih pa ne veš ali se je vmes tv pokvaril ali je prišlo do prekinitve signala. :zavijazocmi:
Zakaj imajo tako ne bi vedel. Mogoče kake strojne omejitve pri prekodiranju signalov? Bi pa lahko to uredili ja. Lahko bi tudi uredili, da imajo kako aplikacijo za na smart tv, da boxa sploh ne bi rabil. In ja Neo lite tv ne štejem pod to, ker je polovičarska rešitev.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja, tudi glede vsebin/videotek pri max. programski shemi je NEO bolj revščina ampak ok, tega itak nismo uporabljali. Pač dobil sem eno hudo ponudbo ki ji nisem mogel reči NE, ko pa se izteče pa bomo zagotovo zopet nazaj na EON-u. Me pa zanima kako šiba T2. Uporabniška izkušnja oz. box bi tam naj bil najboljši? Kaj pa hitrost? Je kdo testiral?

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
390
178
43
Kolikor vem imajo pri telekomu določene programe nastavljene na hitro preklapljanje ne pa vseh in iz tega vidika ja nekatere preklopi hitro pri drugih pa ne veš ali se je vmes tv pokvaril ali je prišlo do prekinitve signala. :zavijazocmi:
Zakaj imajo tako ne bi vedel. Mogoče kake strojne omejitve pri prekodiranju signalov? Bi pa lahko to uredili ja. Lahko bi tudi uredili, da imajo kako aplikacijo za na smart tv, da boxa sploh ne bi rabil. In ja Neo lite tv ne štejem pod to, ker je polovičarska rešitev.
Hm, zakaj polovičarska..
deluje vse, razen govornih ukazov, ..ki jih nismo rabili niti pri Neo.. vrnil vse boxe razen obveznega in imam vse na Neo lite.. super zadovoljen.. samo en pilot..kvaliteta enaka..

pač odvisno od potrebe, če raje blebečeš kot na gumb stisneš.. ja potem to edino manjka

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Ja, tudi glede vsebin/videotek pri max. programski shemi je NEO bolj revščina ampak ok, tega itak nismo uporabljali. Pač dobil sem eno hudo ponudbo ki ji nisem mogel reči NE, ko pa se izteče pa bomo zagotovo zopet nazaj na EON-u. Me pa zanima kako šiba T2. Uporabniška izkušnja oz. box bi tam naj bil najboljši? Kaj pa hitrost? Je kdo testiral?
Če boš bral komentarje v ostalih temah, je T-2 najboljši, kar se tiče TV izkušnje. Moram vprašati enega, ki je (ali bo šel, ker Telekom še išče svojo optiko do njegove hiše)) šel iz T-2 na Telekom. Obljubili so mu vse enako kot na T-2 ampak za polovico cene, ker je Telekom v decembru (ali novembru) dal ven akcijo (ki je ni oglaševal in so kar klicali ciljne stranke), s katero je želel premamiti predvsem uporabnike Telemacha, da bi šli k njim... Cena je dejansko toliko nižja, da jih je verjetno prešaltalo kar nekaj :). No, ko bo ta oseba dobila Neo lite, sporočim, komu je najprej vrgel daljinca v glavo... Sedaj ima vse televizije na T-2 aplikaciji in mislim da vse dela v nulo. Saj je tudi punca na Telekomu rekla, da bo tudi neo lite delal, ampak dvomim, da tako dobro. Sem ji rekel, naj je ne bo blizu lastnika, ko bo imel daljinca v roki :).

Jernej

Schime

Guru
22. nov 2008
1.994
776
113
Govorni ukazi niso problem, ker jih ne uporabljam. Problem je, da dokler niso vsi kanali na tej aplikaciji je to polovičarska rešitev. Dam pa možnost, da so to kaj popravili v zadnjem času, ker že nekaj časa nisem spremljal.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
T2. Recimo preklop med SLO HD in POP TV HD je kake dobre pol sekunde ali nekje slabo sekundo. Mam pa zadevo na powerlinu, tak da morda je direkt na kablu še kaj hitreje. T2TV aplikacija na mibox S in brezžično 5GHZ povezavo nekje enako ali morda kako stotinko hitreje