Ker bi nekdo kupil recimo za 10000eur na doo in potem prodajal kot neke pakete. Če je 50% ceneje, mobi dobi smisel. Pa dobroimetje lahko skoraj poljubno premikaš med številkami. Pa dodeljuješ gigabajte...Saj akcija je super, samo ne vem zakaj omejitev pri nakupu, kot da si ne bi želeli denarja. Te bedne 100 let stare finte, ki jih nek ekonomist zaposlen prek vez v Telekomu fura, me motijo.
Kaj pa, če si ustvariš kar lastne programe? Zagotovo boš zadovoljen, pa še zastonj bo...Ali pa si na 100 programskih mestih namestiš NovaTV1 in na drugih 100 mestih NovaTV2. 200 programov ti bo ves čas prikazovalo to, kar ti je všeč.kje podpišem, da izločijo POP nesnago? Sem bral članek, da imajo namen in bi jih rad spodbudil.
Predvidevam pa da je to samo strašenje, da bodo bolj "pravilno" poročali do volitev
Hm, zakaj polovičarska..Kolikor vem imajo pri telekomu določene programe nastavljene na hitro preklapljanje ne pa vseh in iz tega vidika ja nekatere preklopi hitro pri drugih pa ne veš ali se je vmes tv pokvaril ali je prišlo do prekinitve signala.
Zakaj imajo tako ne bi vedel. Mogoče kake strojne omejitve pri prekodiranju signalov? Bi pa lahko to uredili ja. Lahko bi tudi uredili, da imajo kako aplikacijo za na smart tv, da boxa sploh ne bi rabil. In ja Neo lite tv ne štejem pod to, ker je polovičarska rešitev.
Če boš bral komentarje v ostalih temah, je T-2 najboljši, kar se tiče TV izkušnje. Moram vprašati enega, ki je (ali bo šel, ker Telekom še išče svojo optiko do njegove hiše)) šel iz T-2 na Telekom. Obljubili so mu vse enako kot na T-2 ampak za polovico cene, ker je Telekom v decembru (ali novembru) dal ven akcijo (ki je ni oglaševal in so kar klicali ciljne stranke), s katero je želel premamiti predvsem uporabnike Telemacha, da bi šli k njim... Cena je dejansko toliko nižja, da jih je verjetno prešaltalo kar nekajJa, tudi glede vsebin/videotek pri max. programski shemi je NEO bolj revščina ampak ok, tega itak nismo uporabljali. Pač dobil sem eno hudo ponudbo ki ji nisem mogel reči NE, ko pa se izteče pa bomo zagotovo zopet nazaj na EON-u. Me pa zanima kako šiba T2. Uporabniška izkušnja oz. box bi tam naj bil najboljši? Kaj pa hitrost? Je kdo testiral?
T2. Recimo preklop med SLO HD in POP TV HD je kake dobre pol sekunde ali nekje slabo sekundo. Mam pa zadevo na powerlinu, tak da morda je direkt na kablu še kaj hitreje. T2TV aplikacija na mibox S in brezžično 5GHZ povezavo nekje enako ali morda kako stotinko hitrejeJa, tudi glede vsebin/videotek pri max. programski shemi je NEO bolj revščina ampak ok, tega itak nismo uporabljali. Pač dobil sem eno hudo ponudbo ki ji nisem mogel reči NE, ko pa se izteče pa bomo zagotovo zopet nazaj na EON-u. Me pa zanima kako šiba T2. Uporabniška izkušnja oz. box bi tam naj bil najboljši? Kaj pa hitrost? Je kdo testiral?
No zdaj veš kaj sem mislil, ko sem ti v sosednji teme glede prehoda napisal, da je Telekomov TV vmesnik "zadaj" v primerjavi s Telemachovim in T-2jevim...Pa toliko me še ne moti pretikanje med kanali, imam čas, je pa res neuporabno previjanje naprej in nazaj. Tisto pa je res šajba.
Ja, saj pravim od poletja smo tukaj, ni bilo ene samcate težave s Telemachom. Kaj misliš s tem da je za tvoje pojme vmesnik zadaj? Kateri vmesnik? Čigav?
mi imaMO mega SHEMO in kup dodatnih opcij in VSE deluje tudi na NEO LITE, kvaliteta (smo na optiki) prav tako vrhunska.. delujejo tudi vse opcije ogled nazaj z 7 dni, pa soriranje po tematiki,... NIČ ne ostaja kar bi me vleklo nazaj na NEO BOXGovorni ukazi niso problem, ker jih ne uporabljam. Problem je, da dokler niso vsi kanali na tej aplikaciji je to polovičarska rešitev. Dam pa možnost, da so to kaj popravili v zadnjem času, ker že nekaj časa nisem spremljal.