Mi imamo telekom preko 4G omrežja (Neo brezžični, linija 50/10) in deluje vredu...
Osebno mislim, da ima občasno vsak ponudnik kakšna zatikanja pri napredni uporabi (gledanje nazaj, previjanje naprej, itd), pa tudi pri samem gledanju TV...
Meni plusi pri NEO:
-
glasovno iskanje: deluje res vredu, tako v slovenščini kot v angleščini... npr.: nek film (al pa igralca) najde na kateremkoli kanalu. Če ne, pa npr.: na youtube (4x puščica dol). Tudi pri prestavljanju kanalov (direkt dostopaš do kanalov, tudi s številkami 300+). Saj ne, da nonstop uporabljamo glasovne ukaze, ampak včasih pride zelo prav... In tudi glasovno iskanje na youtube...
-
previjanje naprej/nazaj: možnost skoka +/- 5 min in tudi 4x,8x,16x, itd (in da se ti sproti prikazuje slika)
-
Opis pri filmih in nadaljevankah: (pritisneš 2x OK), in tudi IMDB ocena in da vidiš, kdo igra (s slikami)... Pač nam osebno res dobra izkušnja... Tudi npr.: klikneš na igralca v enem filmu in ti že prikaže vse filme, ki jih najde na drugih kanalih, kjer tudi igra ta igralec...
-
Spored: ko gledaš TV, lahko pogledaš, kaj se predvaja na drugih kanalih (in tudi kaj se je že predvajalo in kaj se še bo) in to tako, da gledaš trenutno vsebino.
-
Rokovanje: enostaven in priročen daljinec (ko se ga navadiš, res brez problema klikaš z eno roko)
-
Prižiganje TV z NEO daljincem: ko klikneš "power" gumb, ti prižge (in kasneje tudi ugasne) tako NEO kot tudi TV
-
Bluetooth daljinec: upravljanje NEO, brez da "ciljaš" v komunikator - posledično ga imam pritrjenega na zadnji strani TV in se ga nikjer ne vidi
Toliko se na hitrco spomnim...
Mogoče bi se našla še kakšna vredu lastnost...
Kot sem rekel, je vsak navajen na svojega operaterja in ko prime daljinec od drugega operaterja, se mu zdi marsikaj brezveze...