V tujini teh podatkov NI.Bom kar tule vprašal, sorry za off topic.
Torej hčerka ima predplačniški paket Mobi. Vsakega 1. ji doniram 10 GB. Kako je s uporabo le teh v tujini a še zmeraj v okviru EU? Thx.
Jernej
V tujini teh podatkov NI.Bom kar tule vprašal, sorry za off topic.
Torej hčerka ima predplačniški paket Mobi. Vsakega 1. ji doniram 10 GB. Kako je s uporabo le teh v tujini a še zmeraj v okviru EU? Thx.
offtopic: Fajn je, da se uporablja ločila. Ločila --> vejica, pika, itd....Jaz bom verjetno drugo leto iz Telemacha šel na Telekom Slovenije saj ima Telekom cenejši paket SUPER Za16€na mesec + tega ima vedno sklenjeno pogodbo z operaterjem A1 Hr kar pa Telemach nima ima pa sklenjeno z Tele 2 in HT - HR trenuteno koristim paket pri Telemachu Največ telemach ima vsaj na moji lokaciji Košaki dobro
Verjetno bom vzel tale paket kateri je na sliki lahko ga . Uporabljam do 31 leta Tekom Slovenije ima večjo pokritost signala kod drugi operaterji kakšnjo je vaše razmišljanje o njih??
Sem preveril ravnokar in meni deluje bp.Se komu ne deluje app Moj Telekom? Tehnicna pomoc jim je v kurcu oz imajo povecano uporabo le te in so nedosegljivi...
Tudi meni aplikacija deluje. Ne deluje pa razclenjeni racun…samo nalaga in nalaga…Sem preveril ravnokar in meni deluje bp.
Je kje kakšna akcija trenutno za mobi predplačniški za polnjenje, kot je bilo včasih v šparu kupiš za 10€ dobiš še dodatnih 10€?
To vem ja, samo tega ne rabim, ker itak iz mojega naročniškega paketa brezplačno delim GB-je, izključno me zanimajo € bonusi