Novo pri Telekom Slovenije III.

Sasek

Pripravnik
25. feb 2023
82
2
8
27
Maribor
Pozdravljeni zanima me kateri operater ima v Sloveniji najboljšo pokritost z mobilnim signalom jaz mislim da ima Telekom Slovenije
Na 1 sliki je prikazana celotna pokritost signala Telemach
Na 2 sliki je prikaz signala od A1 na mojo lokaciji Košaki
3 slika je prikaz pokritosti Z Telekomovim signalom iz strani Akos
4 slika prikazuje pokritost signala na mojem območju Košaki

Screenshot_20230704_124216_com.huawei.browser.jpg

Priponke

• Screenshot_20230705_143508_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_143508_com.huawei.browser.jpg
    648 KB · Ogledi: 75
  • Screenshot_20230705_144124_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_144124_com.huawei.browser.jpg
    853,8 KB · Ogledi: 70
  • Screenshot_20230705_145141_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_145141_com.huawei.browser.jpg
    456,1 KB · Ogledi: 74

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Da ne odpiram nove teme bom kar tule vprašal.
Ko pokličem hčer mi jo sploh ne poveže ampak mi samo "dama" pove "te številke ni v vaši skupini"
Zdaj pa ne vem kje je problem, pri meni ali pri hčeri. Imam Samsung s20 hčer iphone 13 pomoje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.151
113
Telekom malo spreminja pogodbe. Par bolj zanimivih sprememb.

Splošni pogoji

Telekom Slovenije ima na podlagi tehničnih in tehnoloških sprememb naročniku/uporabniku pravico zamenjati tehnologijo s katero zagotavlja storitve, brez soglasja naročnika/uporabnika, če kljub spremembi naročniku/uporabniku zagotavlja enako ali boljšo kakovost storitev.

Račun se izstavlja v elektronski obliki, razen, če naročnik zahteva račun v papirni obliki. Naročnik je dolžan zagotavljati stalno in nemoteno delovanje izbranega elektronskega naslova na katerega se računi pošiljajo, ter morebitno spremembo elektronskega naslova pravočasno sporočiti Telekomu Slovenije.

Telekom Slovenije si pridržuje pravico, da v primeru ne vračila opreme s strani naročnika, demontažo opreme opravi sam in stroške tega zaračuna po Ceniku. V tem primeru naročniku ne zaračuna opreme v skladu s točko 9.5. teh SPU.

Demontažo opreme, ki je v lasti Telekoma Slovenije in je iz različnih okoliščin ne more demontirati naročnik sam, opravi Telekom Slovenije, naročnik pa je le-to dolžan omogočiti. Telekom Slovenije si pridržuje pravico, da demontažo opreme zaračuna po Ceniku.

Telekom Slovenije lahko odpove NR:

- če naročenih storitev tako pri vzpostavitvi naročniškega razmerja kot tudi kasneje zaradi tehničnih razlogov ni mogoče zagotavljati, pred tem pa je Telekom Slovenije ponudil naročniku drugi nivo storitev, ki pa ga naročnik ni sprejel oziroma če drugi nivo storitve ni možen;
- v primeru ponavljajočega, nedokazanega in neutemeljenega prijavljanja napak v kolikor naročnik/uporabnik tudi po predhodnem pisnem opozorilu ne preneha s tovrstnim ravnanjem.

Telekom Slovenije sproži postopek prekinitve NR, ko prejme potrdilo o smrti naročnika, v kolikor ni bila dana zahteva za prevzem po točki 9.11. teh SPU.

Naročnik/uporabnik je dolžan Telekomu Slovenije zagotoviti dostop do omrežnih elementov, ki so pod njegovim neposrednim nadzorom (npr. dostop do komunikacijske omarice v nepremičnini končnega uporabnika, dostop do modema itd.) ter aktivno sodelovati pri odpravi napake in pri tem ravnati po navodilih Telekoma Slovenije (npr. ponastavitev modema, izvajanje meritev ter izvrševanje drugih napotkov, ki mu jih Telekom Slovenije poda).

Mobilni naročniki

Telekom Slovenije lahko kadarkoli zahteva, da naročnik/uporabnik predloži dokazilo o običajnem prebivališču v Republiki Sloveniji ali dokazilo o trajnih povezavah, ki pomenijo pogosto in pretežno prisotnost v Republiki Sloveniji.

Telekom Slovenije nemudoma sprejme vse potrebne ukrepe na veleprodajni ali maloprodajni ravni, da zagotovi skladnost z ustrezno pogodbo z naročnikom, če ugotovi, da je bilo določeno število kartic SIM predmet organizirane preprodaje osebam, ki dejansko ne prebivajo ali nimajo stalnih povezav v Republiki Sloveniji za namene, ki niso občasna potovanja.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.376
247
63
Bom kar tule vprašal, sorry za off topic.
Torej hčerka ima predplačniški paket Mobi. Vsakega 1. ji doniram 10 GB. Kako je s uporabo le teh v tujini a še zmeraj v okviru EU? Thx.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
  • Storitev lahko uporabijo le naročniki ustreznih mobilnih paketov.
  • Uporabniki lahko delijo naslednje količine: 1 GB, 5 GB, 10 GB ali 20 GB.
  • Količine veljajo le v Sloveniji, prejemniki pa jih lahko koristijo le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.
  • Uporabnik lahko deli le količine, ki so vključene v paket.
  • Najprej se porabljajo prejete količine, šele nato druge količine paketa (razen dnevne količine).

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Sem se tudi par dni nazaj ukvarjal s podobnim vprašanjem.. Za mobi za podatke za hrvaško imajo opcijo 15gb interneta za 5,99 eur za 7 dni ali 30gb za 30 dni za 9,99 eur. Poglej "hr-internet".. ;) Za drugo tujino nevem.. Aja, pa če maš viška točk pri naročnini, jih baje lahko porabiš tudi za to.. ;)

Sasek

Pripravnik
25. feb 2023
82
2
8
27
Maribor
Jaz bom verjetno drugo leto iz Telemacha šel na Telekom Slovenije saj ima Telekom cenejši paket SUPER Za16€na mesec + tega ima vedno sklenjeno pogodbo z operaterjem A1 Hr kar pa Telemach nima ima pa sklenjeno z Tele 2 in HT - HR trenuteno koristim paket pri Telemachu Največ telemach ima vsaj na moji lokaciji Košaki dobro
Verjetno bom vzel tale paket kateri je na sliki lahko ga . Uporabljam do 31 leta Tekom Slovenije ima večjo pokritost signala kod drugi operaterji kakšnjo je vaše razmišljanje o njih??

Priponke

• Screenshot_20230708_163853_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230708_163853_com.huawei.browser.jpg
    651,9 KB · Ogledi: 82
  • Screenshot_20230705_145141_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_145141_com.huawei.browser.jpg
    456,1 KB · Ogledi: 86

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Pokritost je odvisna od lokacije do lokacije.. Na enem mestu je lahk Telekom naboljši na drugi lokaciji pa recimo A1 al pa Telemach itn..

Sam sem na A1 in razlike v pokritost naparam Telekoma ne vidim.

• Všeč mi je
Reactions: Sasek

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Jaz bom verjetno drugo leto iz Telemacha šel na Telekom Slovenije saj ima Telekom cenejši paket SUPER Za16€na mesec + tega ima vedno sklenjeno pogodbo z operaterjem A1 Hr kar pa Telemach nima ima pa sklenjeno z Tele 2 in HT - HR trenuteno koristim paket pri Telemachu Največ telemach ima vsaj na moji lokaciji Košaki dobro
Verjetno bom vzel tale paket kateri je na sliki lahko ga . Uporabljam do 31 leta Tekom Slovenije ima večjo pokritost signala kod drugi operaterji kakšnjo je vaše razmišljanje o njih??
offtopic: Fajn je, da se uporablja ločila. Ločila --> vejica, pika, itd....

ontopic: Glede TS pa nimam slabih izkušenj. :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: Janez_Krajnski

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Pravkar menjal telefon Galaxy A52 4G za Galaxy A34 5G oboje dual sim. In kaj naj rečem. Telekom dobim samo 2G! Druga sim je pa telemach kjer se prikaze 4G+
Oboje je nastavljeno na Auto 5/4/3/2 omrezja. Če pa poskusim ročno na 4g pri telekomu pa ne registrira.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.123
113
Kaj si v tujini??
Ker včeraj je izimobil isto sral.

Pomaga sms za vklop mobilnih podatkov.

Pri izimobil podatki na 4008.
Pri mobi in Telekom pa PP na 1918.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Nisem ne. Pravkar probal spet v A52 vstavit in ta deluje vse VoLTE in 4+, v nove A34 pa samo Edge vklopi za telekom.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Mi je začelo delovati takoj ko sem switchal cell tower, so se očitno nastavitve zaguzgle, dokler se nisem premaknil.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.398
383
83
Se komu ne deluje app Moj Telekom? Tehnicna pomoc jim je v kurcu oz imajo povecano uporabo le te in so nedosegljivi...