Novo pri Telekom Slovenije III.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.868
3.492
113
Globalni trend je še več oglasov, zato so se potrudili in oglase ponudili prvi v državi direkt v opciji za preskakovanje oglasov. Slava jim za tako genialnost. Načinov kako nategniti rednega plačnika res nikoli ne zmanjka.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.509
4.276
113
Volite z denarnico.
Jaz bi že menjal in jim napisal razlog točno to njihovo pogruntavščino.

Ravno tako sem odjavil Večer in jim povedal, da političnega glasila ne mislim plačevati in naj lepo Golobu rečejo za denar.

• Ljubezen
Reactions: LarryClay

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.196
758
113
EU
A je pri Telekomu ta časovni zamik zastonj ali kako? Ker si sploh ne morem predstavljati, da bi moral plačevati za to funkcijo, obenem pa bi mi poturili še oglase poleg:sprasujemse:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.196
758
113
EU
Ok pri T-2 je treba posebej plačati za to; tako da če bi ti tam dali še reklame poleg, ti po mojem pade sam še mrak na oči:obesise:

Je pa to moment, ko začneš vsaj razmišljati o menjavi operaterja oziroma, da začneš uporabljati samo še nepaketne storitve, od vsakega le tisto, kar ima najboljše. Pa če magar spet satelitsko anteno ubodeš zarad nekega specifičnega programa.

• Objave ne odobravam
Reactions: Leon2007
5. avg 2011
1.055
196
63
Okolica Ormoža
Ok pri T-2 je treba posebej plačati za to; tako da če bi ti tam dali še reklame poleg, ti po mojem pade sam še mrak na oči:obesise:

Je pa to moment, ko začneš vsaj razmišljati o menjavi operaterja oziroma, da začneš uporabljati samo še nepaketne storitve, od vsakega le tisto, kar ima najboljše. Pa če magar spet satelitsko anteno ubodeš zarad nekega specifičnega programa.
Nekako si ne predstavljam, da bi bil naročnik pri dveh ali celo treh operaterjih in bi od vsakega uporabljal "le najboljše". Ne verjamem, da je to izvedljivo.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.196
758
113
EU
Internet operater ti ponuja le storitev interneta.

Za TV vzameš storitev nekoga drugega.

Za mobilni telefon pa spet storitev nekega tretjega.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.196
758
113
EU
Lahko ja, lahko pa tudi ne. Odvisno od tvojih zahtev. Najbrž imaš pri mobilni telefoniji že cenejšo alternativo. Če pa greš pa bolj po "temni poti", potem lahko dobiš praktično vse programe sveta za delček teh stroškov, ki jih plačuješ sedaj pri operaterju. Primarni cilj je predvsem dobiti najcenejši internetni dostop.

5. avg 2011
1.055
196
63
Okolica Ormoža
Lahko ja, lahko pa tudi ne. Odvisno od tvojih zahtev. Najbrž imaš pri mobilni telefoniji že cenejšo alternativo. Če pa greš pa bolj po "temni poti", potem lahko dobiš praktično vse programe sveta za delček teh stroškov, ki jih plačuješ sedaj pri operaterju. Primarni cilj je predvsem dobiti najcenejši internetni dostop.
Nekako se mi ne zdi moralno, da bi z goljufijo prišel do nekega prihranka.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.196
758
113
EU
Na drugi strani imamo moralnost operaterjev, ki tu kljub plačevanju vsiljujejo reklame. Da niti ne izgubljam besed o tistih ISDN/ASDL nategih.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.165
366
83
Goriska
Telekom je zakon drugače, če ne bi imeli teh for z reklamami...

Jaz sem ponovno po dveh letih brez vezave "podaljšal" še za dve leti brez vezave za zelo ugodno ceno 84€ mesečno z ddv (neo b paket kateri že vključuje eno mobilno ter 2 dodatni mobilni).

Individualna ponudba, samo reči je treba ;)

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
To pa prvič slišim, da Neo paket vsebuje mobilno številko. Na njihovi strani nič ne piše o tem..

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.165
366
83
Goriska

Priponke

• IMG_2180.png
    IMG_2180.png
    395,5 KB · Ogledi: 144

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.565
935
113
Eno je Neo B, drugo pa Neo Svet B. Slednji ima dodatno še mobilno (poleg nekoliko višje hitrosti interneta in boljše TV sheme). Ampak ga ni več v ponudbi.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.481
118
63
40
Malo tu,malo tam :)
Telekom je zakon drugače, če ne bi imeli teh for z reklamami...

Jaz sem ponovno po dveh letih brez vezave "podaljšal" še za dve leti brez vezave za zelo ugodno ceno 84€ mesečno z ddv (neo b paket kateri že vključuje eno mobilno ter 2 dodatni mobilni).

Individualna ponudba, samo reči je treba ;)

Boljšo ponudbo bi dobil na T-2 za 68,99€ z ddv

Oranžni DIAMANT ( internet , IP telefon in brezplačni klici po SLO , MAX TV shema in ČZ ter 1 mobilna številka z MAXI paketom ) = 49,99€ + 2 x dodatna mobilna številka MAXI = 2 x 9,50€

Dodatno pa izbereš 1 programski paket po lastni izbiri npr : Voyo, HBO Premium/ BOX , Pickbox, Grand Slam X, Venus X, Amor X, Yugo 55+, Pink ali BOX TV

Za več info ZS :)

• Všeč mi je
Reactions: koliko in NekdoK

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.165
366
83
Goriska
Boljšo ponudbo bi dobil na T-2 za 68,99€ z ddv

Oranžni DIAMANT ( internet , IP telefon in brezplačni klici po SLO , MAX TV shema in ČZ ter 1 mobilna številka z MAXI paketom ) = 49,99€ + 2 x dodatna mobilna številka MAXI = 2 x 9,50€

Dodatno pa izbereš 1 programski paket po lastni izbiri npr : Voyo, HBO Premium/ BOX , Pickbox, Grand Slam X, Venus X, Amor X, Yugo 55+, Pink ali BOX TV

Za več info ZS :)

T-2 nocem ali bilokaterga drugega nocem imeti vec nikoli, dokler ne bodo imeli svoje centrale v mojem kraju.

Sem bil slabo leto pri t-2, ko je prislo do tezave (zelo slabo delujoc internet da se ni dalo uporabljati storitev normalno) ni bilo resitve v 14 dneh, zato sem placal pogodbeno kazen in sel nazaj na telekom, kjer pa so potem itak takoj uredili zadevo (neka “napaka” na portu v centrali).

Tako da jaz osebno ostajam na telekomu za vedno verjetno. Aja pa se mobilna telefonija je porazna pri t-2, poleg tega pa rabim vedno vowifi (nimam mobilnega omrezja v delavnici, ker je v zemlji) tako da spet pride v postev samo telekom.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.868
3.492
113
Tule gre bolj za nagajanje Telekoma drugim operaterjem na njihovem omrežju. Sam sem dvakrat znancu na OŠO omrežju urejal dvige hitrosti, prvič je šlo za višji DL, ki ga je ponudil T2 in je trajalo 2 tedna in ene 4 klice na T2, da se je Telekom (GVO) končno zganil in dejansko uredil, nazadnje pa, ko so dvigali upload iz 40 na 100. No tokrat je to terjalo nekje 10 klicev na T2 in 2 meseca, preden so na Telekomu spremenili hitrost na portu. Seveda je bilo ob vsakem urgiranju nazaj na T2 javljeno, da je zadeva urejena, sami pa na T2 ne morejo preveriti ali je res urejeno ali ne, ker nimajo dostopa.

Podle igre so to.