Novo pri Telekom Slovenije III.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.321
2.423
113
V bistvu t2 ima vpogled v hitrost naročnika na drugem omrežju. Dovolj je, da pogledajo sinhronizirano hitrost in v to imajo vpogled.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.412
398
83
A ima danes TS aplikacijo Moj Telekom v down_u oz jim je v crashu. Nic ne stima. Ocitno jim upgrade aplikacije ni postiman. Pri sebi nimam vidnih vseh podatkov pa nikakor se ne odjavit...
Se komu fail?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.196
758
113
EU
Fishing napad?

Če ste morda prejeli, kakno sporoćilo v zvezi z geslom oz. so lopovi nastavili lažno stran za vnos gesla.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.412
398
83

Priponke

• Screenshot_20230703_073751_Moj Telekom.jpg
    Screenshot_20230703_073751_Moj Telekom.jpg
    72,1 KB · Ogledi: 65

JackSparrow

Pripravnik
29. apr 2013
254
11
18
Slovenija
Hvala za hint, ampak se ti ne zdi da bi moral TS sam sporocit navodila uporabnikom aplikacije ko so ze spremenili novo podobo. Maile itak maj ali pri prvi prijavi bi moralo izpisat nova pravila.
Meni je že, ko sem kliknil na prijavo, ponudilo spremembo gesla. Verjetno staro geslo ni bilo dovolj varno za novo podobo aplikacije. Bi pa lahko res o tem obvestili uporabnike.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.867
3.491
113
V bistvu t2 ima vpogled v hitrost naročnika na drugem omrežju. Dovolj je, da pogledajo sinhronizirano hitrost in v to imajo vpogled.
Sinhronizacija na optiki? Ne vem, meni je rekel, da on vidi, da je vse ok, vsi speedtesti pa so se ustavili na stari hitrosti. Lahko, da se port postavi na gigabit, hitrost pa se omejuje za tem.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.412
398
83
Meni je že, ko sem kliknil na prijavo, ponudilo spremembo gesla. Verjetno staro geslo ni bilo dovolj varno za novo podobo aplikacije. Bi pa lahko res o tem obvestili uporabnike.
Spremembo gesla na 14 znakov mi je ze pred casom zahtevalo ( tam2-3 tedna nazaj). Vem da me takrat sploh ni hotlo naprej spustit.
Ta prinscreen je pa danasnji jutranji.
Bom jutri se enkrat odprl aplikacijo.

Sasek

Pripravnik
25. feb 2023
85
5
8
27
Maribor
Pozdravljeni zanima me kateri operater ima v Sloveniji najboljšo pokritost z mobilnim signalom jaz mislim da ima Telekom Slovenije
Na 1 sliki je prikazana celotna pokritost signala Telemach
Na 2 sliki je prikaz signala od A1 na mojo lokaciji Košaki
3 slika je prikaz pokritosti Z Telekomovim signalom iz strani Akos
4 slika prikazuje pokritost signala na mojem območju Košaki

Screenshot_20230704_124216_com.huawei.browser.jpg

Priponke

• Screenshot_20230705_143508_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_143508_com.huawei.browser.jpg
    648 KB · Ogledi: 82
  • Screenshot_20230705_144124_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_144124_com.huawei.browser.jpg
    853,8 KB · Ogledi: 77
  • Screenshot_20230705_145141_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230705_145141_com.huawei.browser.jpg
    456,1 KB · Ogledi: 81

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Da ne odpiram nove teme bom kar tule vprašal.
Ko pokličem hčer mi jo sploh ne poveže ampak mi samo "dama" pove "te številke ni v vaši skupini"
Zdaj pa ne vem kje je problem, pri meni ali pri hčeri. Imam Samsung s20 hčer iphone 13 pomoje.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.558
6.301
113
Telekom malo spreminja pogodbe. Par bolj zanimivih sprememb.

Splošni pogoji

Telekom Slovenije ima na podlagi tehničnih in tehnoloških sprememb naročniku/uporabniku pravico zamenjati tehnologijo s katero zagotavlja storitve, brez soglasja naročnika/uporabnika, če kljub spremembi naročniku/uporabniku zagotavlja enako ali boljšo kakovost storitev.

Račun se izstavlja v elektronski obliki, razen, če naročnik zahteva račun v papirni obliki. Naročnik je dolžan zagotavljati stalno in nemoteno delovanje izbranega elektronskega naslova na katerega se računi pošiljajo, ter morebitno spremembo elektronskega naslova pravočasno sporočiti Telekomu Slovenije.

Telekom Slovenije si pridržuje pravico, da v primeru ne vračila opreme s strani naročnika, demontažo opreme opravi sam in stroške tega zaračuna po Ceniku. V tem primeru naročniku ne zaračuna opreme v skladu s točko 9.5. teh SPU.

Demontažo opreme, ki je v lasti Telekoma Slovenije in je iz različnih okoliščin ne more demontirati naročnik sam, opravi Telekom Slovenije, naročnik pa je le-to dolžan omogočiti. Telekom Slovenije si pridržuje pravico, da demontažo opreme zaračuna po Ceniku.

Telekom Slovenije lahko odpove NR:

- če naročenih storitev tako pri vzpostavitvi naročniškega razmerja kot tudi kasneje zaradi tehničnih razlogov ni mogoče zagotavljati, pred tem pa je Telekom Slovenije ponudil naročniku drugi nivo storitev, ki pa ga naročnik ni sprejel oziroma če drugi nivo storitve ni možen;
- v primeru ponavljajočega, nedokazanega in neutemeljenega prijavljanja napak v kolikor naročnik/uporabnik tudi po predhodnem pisnem opozorilu ne preneha s tovrstnim ravnanjem.

Telekom Slovenije sproži postopek prekinitve NR, ko prejme potrdilo o smrti naročnika, v kolikor ni bila dana zahteva za prevzem po točki 9.11. teh SPU.

Naročnik/uporabnik je dolžan Telekomu Slovenije zagotoviti dostop do omrežnih elementov, ki so pod njegovim neposrednim nadzorom (npr. dostop do komunikacijske omarice v nepremičnini končnega uporabnika, dostop do modema itd.) ter aktivno sodelovati pri odpravi napake in pri tem ravnati po navodilih Telekoma Slovenije (npr. ponastavitev modema, izvajanje meritev ter izvrševanje drugih napotkov, ki mu jih Telekom Slovenije poda).

Mobilni naročniki

Telekom Slovenije lahko kadarkoli zahteva, da naročnik/uporabnik predloži dokazilo o običajnem prebivališču v Republiki Sloveniji ali dokazilo o trajnih povezavah, ki pomenijo pogosto in pretežno prisotnost v Republiki Sloveniji.

Telekom Slovenije nemudoma sprejme vse potrebne ukrepe na veleprodajni ali maloprodajni ravni, da zagotovi skladnost z ustrezno pogodbo z naročnikom, če ugotovi, da je bilo določeno število kartic SIM predmet organizirane preprodaje osebam, ki dejansko ne prebivajo ali nimajo stalnih povezav v Republiki Sloveniji za namene, ki niso občasna potovanja.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.381
247
63
Bom kar tule vprašal, sorry za off topic.
Torej hčerka ima predplačniški paket Mobi. Vsakega 1. ji doniram 10 GB. Kako je s uporabo le teh v tujini a še zmeraj v okviru EU? Thx.