To pa prvič slišim, da Neo paket vsebuje mobilno številko. Na njihovi strani nič ne piše o tem..
Telekom je zakon drugače, če ne bi imeli teh for z reklamami...
Jaz sem ponovno po dveh letih brez vezave "podaljšal" še za dve leti brez vezave za zelo ugodno ceno 84€ mesečno z ddv (neo b paket kateri že vključuje eno mobilno ter 2 dodatni mobilni).
Individualna ponudba, samo reči je treba
Boljšo ponudbo bi dobil na T-2 za 68,99€ z ddv
Oranžni DIAMANT ( internet , IP telefon in brezplačni klici po SLO , MAX TV shema in ČZ ter 1 mobilna številka z MAXI paketom ) = 49,99€ + 2 x dodatna mobilna številka MAXI = 2 x 9,50€
Dodatno pa izbereš 1 programski paket po lastni izbiri npr : Voyo, HBO Premium/ BOX , Pickbox, Grand Slam X, Venus X, Amor X, Yugo 55+, Pink ali BOX TV
Za več info ZS
Jaz sem se glih kar prav lepo prijavil .Ni lažna stran. Težave imajo.
Se prijavis, kao prijavljen stran oa se vedno taka:Jaz sem se glih kar prav lepo prijavil .
Spremeni geslo in potem bo delaloSe prijavis, kao prijavljen stran oa se vedno taka:
Hvala za hint, ampak se ti ne zdi da bi moral TS sam sporocit navodila uporabnikom aplikacije ko so ze spremenili novo podobo. Maile itak maj ali pri prvi prijavi bi moralo izpisat nova pravila.Spremeni geslo in potem bo delalo
Meni je že, ko sem kliknil na prijavo, ponudilo spremembo gesla. Verjetno staro geslo ni bilo dovolj varno za novo podobo aplikacije. Bi pa lahko res o tem obvestili uporabnike.Hvala za hint, ampak se ti ne zdi da bi moral TS sam sporocit navodila uporabnikom aplikacije ko so ze spremenili novo podobo. Maile itak maj ali pri prvi prijavi bi moralo izpisat nova pravila.
Sinhronizacija na optiki? Ne vem, meni je rekel, da on vidi, da je vse ok, vsi speedtesti pa so se ustavili na stari hitrosti. Lahko, da se port postavi na gigabit, hitrost pa se omejuje za tem.V bistvu t2 ima vpogled v hitrost naročnika na drugem omrežju. Dovolj je, da pogledajo sinhronizirano hitrost in v to imajo vpogled.
Spremembo gesla na 14 znakov mi je ze pred casom zahtevalo ( tam2-3 tedna nazaj). Vem da me takrat sploh ni hotlo naprej spustit.Meni je že, ko sem kliknil na prijavo, ponudilo spremembo gesla. Verjetno staro geslo ni bilo dovolj varno za novo podobo aplikacije. Bi pa lahko res o tem obvestili uporabnike.