Je vprašanje še bo še kdaj kakšna taka akcija ker je sedaj na voljo Mobi net 100 GB za 365 dni, cena pa je 29,99 evra.Je kje kakšna akcija trenutno za mobi predplačniški za polnjenje, kot je bilo včasih v šparu kupiš za 10€ dobiš še dodatnih 10€?
Je vprašanje še bo še kdaj kakšna taka akcija ker je sedaj na voljo Mobi net 100 GB za 365 dni, cena pa je 29,99 evra.Je kje kakšna akcija trenutno za mobi predplačniški za polnjenje, kot je bilo včasih v šparu kupiš za 10€ dobiš še dodatnih 10€?
A pa se lahko teh 100gb koristi tudi za tujino (EU)?Je vprašanje še bo še kdaj kakšna taka akcija ker je sedaj na voljo Mobi net 100 GB za 365 dni, cena pa je 29,99 evra.
Samo SlovenijaA pa se lahko teh 100gb koristi tudi za tujino (EU)?
Ker če se ne da, je to malo bosa glede na to, da so GB zastonj (recimo jaz kot naročnik delim GB mobi uporabnikom)..
Recimo da moraš vsake 3 mesece naložiti 1,52 evra, da se ti podaljša veljavnost. To ni problem, ampak ker podatki prenehajo zadnjega ob polnoči, ti lahko pokuri še ostanek denarja na računu ali vsaj pol evra, če res nalagaš minimum in ne rabiš nič klicev. Pa potem ti tudi ne deluje internet, dokler prvega v mesecu enkrat zjutraj ne naložiš novih GBajtov. Če imaš kartico za telemetrijo (ali alarm), potem je to dokaj ugodno za 3 evre na mesec. Če pa rabiš še kaj več, pa vključiš mini mobi in gre potem 4evre na mesec, ampak si stalno dosegljiv, manjko gigabajtov pa v miru naložiš prvega čez dan... Definitivno je to še vedno ena cenejših "naročnin", ki imajo polno funkcionalnost (mini mobi ima 400 enot klicev/sms /in/ali MMS ter 1GB podatkov na mesec).Brezveze pol...
Tukaj ni nič podarjenega. Pred akcijo je Samsung Galaxy S23 stal cca 28€ x 24 obrokov, med "akcijo" v kateri dobiš "gratis" S21 FE pa stane 37,25€ x 24 obrokov. Ceno S21 FE v prosti prodaji pa si poglejte na spletu.
Zna bit ja kakšna nadgradnja...ponavad je to. Loh je pa tud kej druzga, ampak itak ko kličeš gor se nuben ne javi rabiš 3000dni. Pa še to potem ni ne vedoIzpad bazne v Borovnici...se kaj ve krema za roke kaj se dogaja?
B
Ne pomaga samo to, da operater ponuja e-sim. Tudi omrezje mora omogocat to funkcionalnost. Zato pa sprasujem, ce je ze kaj novega ali pa ce se vsaj ve, ce sploh bo pri nas na voljo?Sem na hitro našel naslednje na googlu:
Tako da verjetno je najboljše, da kar direkt vprašaš tvojega operaterja, kako to nastaviš; sploh če tudi oni prodajajo takšno uro z LTE funkcionalnostjo. In potem še nam poveš, kako
- Apple: Poišči mobilne operaterje in ponudnike storitev po vsem svetu, ki ponujajo storitev eSIM
- kjer sicer piše, da v Sloveniji to podpira samo A1
- Telekom
- očitno tudi oni omogočajo eSIM
- A1
- omogočajo eSIM
- T-2
- omogočajo eSIM
- Telemach
- omogočajo eSIM
A pa to z Applom sploh kje v EU funkcionira? Ker Apple ima veliko teh štosov, ko je treba iskati alternativne rešitve, samo zato ker oni ne spoštujejo standardov.
Nazadnje ko sem imel hece z njmi, je bilo pri NFC plačilih, ko sem moral iskati alternative rešitve za plačevanje s telefonom. Tako da sem že navajen, da je Apple vedno nekaj “posebnega”