Kaj, pa si pričakoval od študenta. TM suport je isto, kot da ti jaz nekaj bluzimTu se jasno vidi razlika v izobraženosti kadra pri obeh operaterjih. Pri slednjemu je škoda besed, da bi karkoli komentiral.
Ali si morda plačan za ta stavek , prejemaš kaj od operaterjev, da jim delaš reklamo, ali pa delaš za njih pa vejo kdo si , da si ne delaš blamaže ?Skoda, pa tako napredna omrezja imamo pri nas.
Če nisi zaznal, je bila napisana poved sarkazem.Ali si morda plačan za ta stavek , prejemaš kaj od operaterjev, da jim delaš reklamo, ali pa delaš za njih pa vejo kdo si , da si ne delaš blamaže ?
Piši realno. Kakšno je in kako imamo omrežje - mobilno . Ne zavajaj ostale , ki vemo kakšo je stanje . Bo šlo !
omrežje imamo super, povsod BP zame. že kr nekaj let.Ali si morda plačan za ta stavek , prejemaš kaj od operaterjev, da jim delaš reklamo, ali pa delaš za njih pa vejo kdo si , da si ne delaš blamaže ?
Piši realno. Kakšno je in kako imamo omrežje - mobilno . Ne zavajaj ostale , ki vemo kakšo je stanje . Bo šlo !
Lol, si nasel glih Bromazepam, sposcanju misic tudi....Sicer pa toplo priporočam Bromazepam, začni s 3mg. Namenjeno je za zdravljenje akutnih in kroničnih stanj stresa, vznemirjenosti in tesnobe.
Nic “in ne vem kaj še”… Samo Curve, ki je brez dodatnih stroskov… Seveda bi imel raje, da ni se kaksna SLO banka to ponujala… ampak dokler dela preko Curve, se ne sekiram kaj prevec… Manda bo pri NLB ze februarja… ampak jaz ne verjamem nic vec, dokler ne no res na voljo…To ni ok, da moramo uporabljati Curve in ne vem kaj še, za nekaj kar bi moralo delati brez tega
Ok to se najbrž razume, da ni brezplačnega kosila, Curve tako ali drugače nekako monetizira svoje storitve. Sicer ne vem kako, ampak lahko recimo prodaja naše podatke o nakupih, potrošniških navadah ipd. naprej.Nic “in ne vem kaj še”… Samo Curve, ki je brez dodatnih stroskov… Seveda bi imel raje, da ni se kaksna SLO banka to ponujala… ampak dokler dela preko Curve, se ne sekiram kaj prevec… Manda bo pri NLB ze februarja… ampak jaz ne verjamem nic vec, dokler ne no res na voljo…
kolko je vreden podatek, da si ti včeraj kupil žemljo in kekec pašteto, in to v Lidlu? koliko dobim za to?Ok to se najbrž razume, da ni brezplačnega kosila, Curve tako ali drugače nekako monetizira svoje storitve. Sicer ne vem kako, ampak lahko recimo prodaja naše podatke o nakupih, potrošniških navadah ipd. naprej.
Glavni problem je po moje finančni. Kupiti in plačevati je potrebno za apple entitlement server, kar za majhen trg in majhno število uporabnikov verjetno ni smiselno. Deluje pa Apple Watch eSim potem tako kot mora, ne pa ostale rešitve, kjer imaš dve ločeni številki, pri Appleu si dosegljiv na isto številko, klice, sms delaš z isto številko…Prejel sem uradni odgovor s strani Telekoma:
Tehnična implementacija uporabe eSIM na Apple Watch napravah je zahtevnejše narave - odvisna je od veliko tehničnih dejavnikov in orodij, zato v krajšem časovnem obdobju ni predvidena.