Mislim pa da od predplačniških paketov gredo samo na 5g paketi od A1, Bob, hot
Starokopitno od Telemacha in ostalih, ki ne gredo... K sreči si lastim tudi HoT...
Mislim pa da od predplačniških paketov gredo samo na 5g paketi od A1, Bob, hot
Točno tako…če se ikona ne obarva v temno je 5G na 700 MHz DSS (Dynamic spectrum sharing). Na isti frekvenci je prisotna tudi tehnologija 4G.Mora se 5g v temno pobarvat pri signalu , pol pa leti
5G na predplacniskih paketih od A1 ni na voljo….samo na bob in hot…Starokopitno od Telemacha in ostalih, ki ne gredo... K sreči si lastim tudi HoT...
5G na predplacniskih paketih od A1 ni na voljo….samo na bob in hot…
Jaz nisem nikjer zasledil…. Nekaj casa nazaj se niso omogocale 5G…mozno pa da se je kaj spremenilo…Zanimivo. Nazadnje ko sem bral za Simpl je pisalo da je 5G možen do hitrosti 40/10 nekj takega...
Ima v ponudbi, če ni fiksnega interneta na tvoji lokaciji.Kako to da Telekom nima v ponudbi storitve kot je Ultra pri A1?
Če maš 5G maš npr. v neo c 200/30 če nimaš pa maš LTE je pa do 100/20kakšen je to del, da mora bit 5G?
hm, bi dal lepo darilo če bi vsaj osnovno omrežje funkcioniralo... ker smo ob meji pa nam sedaj ves čas preklaplja na hrvate, ki imajo močen signal, ko vmes nonstop omrežje mobitela zmanjkuje.... (Ljutomer okolica)Koncno!
Ta mobilni operater naročnikom dal lepo darilo
Telekom Slovenije brezplačno podvojil hitrosti.www.zurnal24.si
Točno tako. Kdor preveč negoduje zaradi pokritosti Slovenije naj si pogleda kako je s signalom naprimer pokrita Nemčija. Pa je kar precej ravna razen na jugu pa na sredini je malo več hribov.No, no med vsemi omrežji pa sem sprobal vse največje je na njihovem najmanj problemov in največkrat signal. Žal pa nekateri deli, ki so res ali blizu močnejšega tujega signala ali pa v rovtah niso dobro pokriti. Ampak pri tako hriboviti državi kot je naša botežko 100% pokritost.
Jaz sem pa glih zato šel iz Telekoma. A1 ima boljše omrežje, celo v okolici glavnega mestaNo, no med vsemi omrežji pa sem sprobal vse največje je na njihovem najmanj problemov in največkrat signal. Žal pa nekateri deli, ki so res ali blizu močnejšega tujega signala ali pa v rovtah niso dobro pokriti. Ampak pri tako hriboviti državi kot je naša botežko 100% pokritost.
hm, je lepo hvaliti kadar je "rit na toplem" so včasih rekli.... pa vendar, Ljutomer in smer proti Murski Soboti... kjer je sama ravnina,... pa signal popolna katastrofa.. redko delujoč, lovimo lokacije v hiši kjer se da sploh telefonirati... hrvati pa na polnih pet črticTočno tako. Kdor preveč negoduje zaradi pokritosti Slovenije naj si pogleda kako je s signalom naprimer pokrita Nemčija. Pa je kar precej ravna razen na jugu pa na sredini je malo več hribov.