Pa saj ima, samo po moje ne oglašujejo preveč oziroma dajo samo v primeru, ko so kabli res za en k*** ali jih sploh ni .
Jernej
Malo bom zloben:
Premale kapacitete njihovega 5G omrežja, pa so raje tiho...
Pa saj ima, samo po moje ne oglašujejo preveč oziroma dajo samo v primeru, ko so kabli res za en k*** ali jih sploh ni .
Jernej
Meni je zadnjič na njivi ulovilo nek oddaljen "5G" za par momentov, ker pri nas ga Telekom še nima in vprasanje kdaj bo. Je pa zanimivo kaj denimo NetMonster napiše zraven.Malo bom zloben:
Premale kapacitete njihovega 5G omrežja, pa so raje tiho...
Mislim pa da od predplačniških paketov gredo samo na 5g paketi od A1, Bob, hot
Točno tako…če se ikona ne obarva v temno je 5G na 700 MHz DSS (Dynamic spectrum sharing). Na isti frekvenci je prisotna tudi tehnologija 4G.Mora se 5g v temno pobarvat pri signalu , pol pa leti
5G na predplacniskih paketih od A1 ni na voljo….samo na bob in hot…Starokopitno od Telemacha in ostalih, ki ne gredo... K sreči si lastim tudi HoT...
5G na predplacniskih paketih od A1 ni na voljo….samo na bob in hot…
Jaz nisem nikjer zasledil…. Nekaj casa nazaj se niso omogocale 5G…mozno pa da se je kaj spremenilo…Zanimivo. Nazadnje ko sem bral za Simpl je pisalo da je 5G možen do hitrosti 40/10 nekj takega...
Ima v ponudbi, če ni fiksnega interneta na tvoji lokaciji.Kako to da Telekom nima v ponudbi storitve kot je Ultra pri A1?
Če maš 5G maš npr. v neo c 200/30 če nimaš pa maš LTE je pa do 100/20kakšen je to del, da mora bit 5G?
hm, bi dal lepo darilo če bi vsaj osnovno omrežje funkcioniralo... ker smo ob meji pa nam sedaj ves čas preklaplja na hrvate, ki imajo močen signal, ko vmes nonstop omrežje mobitela zmanjkuje.... (Ljutomer okolica)Koncno!
Ta mobilni operater naročnikom dal lepo darilo
Telekom Slovenije brezplačno podvojil hitrosti.www.zurnal24.si