Moram potrditi da res deluje 5G samo hitrost je pa katastrofa, mislim da 4/1 mbPa ti tudi dela na telefonu 5G?
1918Pošlji še enkrat kodo za vklop podatkov.
SMS
Podatki na???
da. To je Mobi. https://www.speedtest.net/my-result/a/9957593273Pa ti tudi dela na telefonu 5G?
Ti moraš imeti neke veze na Telekomu da so ti pipo odprli!da. To je Mobi. https://www.speedtest.net/my-result/a/9957593273
Jaz imam Neo Svet C na kerem so 3 številke, potem pa še imam dodan 1x mobi predplačniško in na njo prenašam podatke po potrebi za tablico/drugo napravo... In danes tudi ta leti super.
ZdravoDo junija letos imam še paket 5 NAJ G. Potem moram najti nekaj. Gledam za obstoječimi paketi in namesto tega imajo sedaj NAJ 5 A, NAJ 5 B in NAJ 5 C. Zadostuje mi NAJ 5 B. Pokličem na Telekom in mi povedo, da imajo zame možnost samo 6M 8,99€ potem pa 26,5€. Za nove naročnike pa naj bi bilo 12M po 8,99€ (samo moraš vzeti neki aparat, sicer je 13€ - nekaj v tem smislu). Aparata seveda ne rabim. Kaj mi svetujete. V vsakem primeru bi se obligiral za 24M, plačal pa res ne bi 22,5€/M. Rabim tako ali tako samo za vikend. Ali ima morda kak drug operater kaj boljšega (A1 npr). Dobra možnost na TS mi je namreč deljenje podatkov.
Ja, danes sem meril tam nekje pri Vodicah in je bilo 126/94. Res je letelo kot strela.Res je...na mobiju je omogocen tudi 5G... pravkar preiskuseno...hitrost okrog 100 Mbit/s...
Bob imaš prvo leto za 5€.Do junija letos imam še paket 5 NAJ G. Potem moram najti nekaj. Gledam za obstoječimi paketi in namesto tega imajo sedaj NAJ 5 A, NAJ 5 B in NAJ 5 C. Zadostuje mi NAJ 5 B. Pokličem na Telekom in mi povedo, da imajo zame možnost samo 6M 8,99€ potem pa 26,5€. Za nove naročnike pa naj bi bilo 12M po 8,99€ (samo moraš vzeti neki aparat, sicer je 13€ - nekaj v tem smislu). Aparata seveda ne rabim. Kaj mi svetujete. V vsakem primeru bi se obligiral za 24M, plačal pa res ne bi 22,5€/M. Rabim tako ali tako samo za vikend. Ali ima morda kak drug operater kaj boljšega (A1 npr). Dobra možnost na TS mi je namreč deljenje podatkov.