A to na mobiju imate že kakšne novejše sim kartice al še stare , kako ste vklopili 5G al blo samodejno ?Res je...na mobiju je omogocen tudi 5G... pravkar preiskuseno...hitrost okrog 100 Mbit/s...
A to na mobiju imate že kakšne novejše sim kartice al še stare , kako ste vklopili 5G al blo samodejno ?Res je...na mobiju je omogocen tudi 5G... pravkar preiskuseno...hitrost okrog 100 Mbit/s...
Imam novo sim kartico....staro kak teden....avtomatsko je bilo vklopljeno...hitrosti tudi čez 250 mbit/sA to na mobiju imate že kakšne novejše sim kartice al še stare , kako ste vklopili 5G al blo samodejno ?
Moja simka je stara približno 2 leti pa dela 5Gaha, ok , thx, k prjatu k ma še, uf staro sim k zemlja , ne dela, more it zamenjat . VOLTE pa najbž ne dela
Da, to je res ja, 4G dela na tel, 5G pa ne prime, noče, sj je vseeno, bo šou zamenjat staro sim. THXŽe za LTE/4G omrežje je bil pogoj da maš USIM in če si takrat menjal ti danes more tud 5G delat..
Sem probal z drugo številko in drugo SIMko. Isto. Na nekaterih telefonih lahko naredim prevezavo, na drugih ne.Jaz bi na prvo žogo rekel, da je nekaj na nivoju omrežja. Naj vam menjajo SIM kartico za začetek.
- pred preusmeritivijo nastavi telefon na samo 2g omrežjeV službi imamo dežurno številko. Naročnina na Telekom. Ko se dežurni zamenja spremenimo številko za preusmeritev klica na številko dežurnega. To je lepo delovalo do teden dni nazaj. Zdaj ne dela. Zamenjam telefon. Namesto stare Nokie (preprost telefon) vzamem drug enak telefon. Ne dela. Vzamem tretji telefon. Ne dela! Vzamem iPhone. Prevezava dela. Vzamem S21. Dela. Vzamem J7. Prevezava ne dela. V čem je trik? Ista fora z drugo številko. Telekom ne ve. Je komu tu kaj jasno?
Da pojasnim, prevezave mi ne dovoli narediti na telefonu.
V službi imamo dežurno številko. Naročnina na Telekom. Ko se dežurni zamenja spremenimo številko za preusmeritev klica na številko dežurnega. To je lepo delovalo do teden dni nazaj. Zdaj ne dela. Zamenjam telefon. Namesto stare Nokie (preprost telefon) vzamem drug enak telefon. Ne dela. Vzamem tretji telefon. Ne dela! Vzamem iPhone. Prevezava dela. Vzamem S21. Dela. Vzamem J7. Prevezava ne dela. V čem je trik? Ista fora z drugo številko. Telekom ne ve. Je komu tu kaj jasno?
Da pojasnim, prevezave mi ne dovoli narediti na telefonu.
Ma sem probal vse živo in mrtvo. Na nekaterih telefonih ne gre, pa je teden dni nazaj delalo. Smo pač vzeli en star iPhone in bomo na njem menjali številko. Nimam časa pa volje odkrivat kaj se je zgodilo. Se je pa nekaj moralo spremeniti. Če bom kaj zvedel javim.Kako tocno pa urejas preusmeritev? Preko menijev na telefonu? Ce je odgovor DA, poskusi se direktno z vpisom kode oz. ukaznega niza za preusmeritev...
Poglej priponko 82169
Poleg tega je mogoce se tole pomembno:
Poglej priponko 82171