1 Jahr Fernsehen geschenkt
waipu.tv 4K Stick mit 1 Jahr Perfect Plus nur 59,99 €, zzgl. Versandkosten.
www.waipu.tv
Evo tu je ena akcija..
Edino kar je neumno je da ni normalnega ogleda za nazaj ampak, si moraš kao posneti oddajo.
poskusi zbrisat/resetirat APN v nastavitvahOd kar je T-2 na A1 omrežju mi ne delajo MMSi Je treba še tu kaj spremeniti ?
Imam težavo pri T-2
Namreč trenutno sem na dopustu in nimam več prenosa podatkov čeprav je 1.8. in je nov obračunski mesec (v juliju sem izven EU presegel in so mi blokirali zaradi varnosti)
Sedaj sem ponovno v EU in bi jih rabil a so še blokirani. Ima kdo kako idejo na koga se obrniti (mail mogoče) da mi to sprostijo ker to bi nucu že zaradi Google map za pot domov
Hvala, sem pogledal SMS in našel tel., poklicu (neverjetno jih dobil v 10 sec) uredil prek SMS-a in delaMail na : info@t-2.net ali klic na tehnično pomoč T-2 · +386 590 00 002 ( če kličeš iz tujine ) pa uredijo takoj H
Prvi SMS sem spregledu da sem presegu varnostni limit prenosa podatkov (40€ brez DDV) no malo kasneje sem dobil še ta SMS da sem presegel 50€ + DDV in ob tem SMS-u so me blokiral!Norveška ima enake pogoje kot EU, si pač presegel 5 eur po porabi podatkov EU in so te blokirali.
Cenik mobilnega gostovanja v tujini
Informacije o gostovanju, ceniki in uporabni nasveti ob uporabi T-2 mobilne telefonije v tujini.www.t-2.net
Zakaj bi pa to moral? A mu ga je "skupnost" častla kot Telekomu?Upam, da bo moral dati omrežje tudi drugim operaterjem.
Ne imajo preveliki tržni delež z združitvi jo.Zakaj bi pa to moral? A mu ga je "skupnost" častla kot Telekomu?
Ravno pri meni ga ima , Kabelska in nimaš konkurence.Telemach ima zelo malo svojega optičnega/kabelskega omrežja, sedaj ga bo dobil od T2. Tržni delež se jim bo "zanemarljivo" povečal.