Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.081
113
v lokalni ostariji
e75 je kar ok.... eleganten, querty tipkovnica ki je skrita...

n97 je res bolj "šmeki" ampak če imam možnost kakšnega VNC, RDP... mi pride prav velik displey...

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kaj zdaj, je crknilo ali ne?
(me ni bilo tukaj)

Citat:
Uporabnik MarkoO pravi:
nič ni crknilo in vse je delovalo kot mora
smile-1.gif

V središču Ljubljane je bil okoli polnoči eno uro popoln mrk za Simobil!
jezen.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
e75 je kar ok.... eleganten, querty tipkovnica ki je skrita...

n97 je res bolj "šmeki" ampak če imam možnost kakšnega VNC, RDP... mi pride prav velik displey...

Mislil sem obe verziji N97

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
@madmich,... je bila bazna odprta samo zame,.. ali sem jo tovoril na hrbtu,..
@ostali,... letos so mi testne kartice pobralil tehniki
cool-1.gif
tako da ni bilo nič s preverjanjem,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
e52, e72, 6710 navigator, n97 mini od nokie
htc diamond2, magic,..
se satio, w995
samsung omnia hd in omnia, glaxy,..

ma ni tolk slabo kot praviš,...
b

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Pa si pogledal link na Simobilovo spletno stran? Če v tistem izbirniku obkljukaš WLAN, 3G, BT dobiš iz ponudbe tole:
SE W715, Nokia E52, LG KM900 Arena, BB Bold 9700. Konec. Drugih telefonov očitno ni v ponudbi.
evil.gif

Namerno?
confused-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Še eno dokaj "lepo" novost sem opazil na simobilovem centru v Mariboru. Za vsa plačila računov (tudi elektronskih) bodo začeli zaračunavati 0,5 EVRA provizije... Lepa poteza ni kaj...
bonk.gif
Je že bilo obvestilo na stranka pultu...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Seveda tako zaslepljen nisi opazil, da imaš za svojim hrbtom povsem nov avtomat, v katerega vstaviš položnico in plačaš svoj račun brez provizije? Tako tudi nisi pomislil, da so želeli s tem zmanjšati vrste za šalterjem, da se bodo preostalim strankam lahko bolj posvetili? V ta namen so celo vložili sredstva.

Šokantno in barvno, kajne, celo ni črno belo z namenom nategniti slehernega uporabnika
shocked-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
No, ko si že tako zelo prijazen do mene, bom pa vprašal: Kaj pa v primeru če sploh več ne dobivam položnice nikjer pri simobilu, da imam samo elektronske račune na e-mail ? Kaj naj vtaknem v avtomat ??? Cel telefon ???
evil.gif

Gospodična na blagajni je rekla da se bo plačevalo tudi za e-račune...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
In nimaš elektronskega bančništva? Zakaj? Ker so provizije cenejše? Če nimaš e-bančništva, kako prihraniš pri plačilu ostalih položnic? Ne prihraniš? Potem se ti tudi ta provizija ne bo dosti poznala ...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Kaj tebe briga če imam elektronsko banko ? Jaz sem samo pod novo na simobilu napisal, da so šli na slabše glede
plačil... Takih provizij še mobitel nima na svojih centrih kolikor mi je znano...

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
S čim sem te užalil, kje sem bil nesramen? Navedel sem ti samo dejstva ... Nisem te pa imel namena razjezit, prej malo razširiti spekter razmišljanja. V kolikor sem te razjezil, se ti opravičujem, žalil pa te nisem.

Operater kot nobeno podjetje (razen redkih - kak Enron) nima namena svojim uporabnikom škodovati, saj to pomeni njegov propad. Podjetje z ne vem, pol milijona, milijonom ali več vezanimi uporabniki ima seveda tudi pritožbe, kakšna stvar se ponesreči, nikakor te pa kot uporabnika ne želijo izgubiti in ne delujejo namerno proti tebi.

Problem je, da zadnje čase nekateri vidijo samo negativno in črno belo in prav vsem morajo prav VSI operaterji (ampak začuda več ali manj operaterji) ponujati telefone vredne po 500 EUR, toda za vse uporabnike naj bodo po ceni 1 EUR, saj je vendar recesija in več kot 1 EUR res ne bi dali za hi-tech telefon in niti ne bi malo več doplačali za boljše storitve. Ampak storitve pa morajo biti na nivoju, med najboljšimi na svetu, hkrati pa seveda najcenejše. Nenazadnje je Slovenija država z zelo velikim trgom, kjer se investicije pokrijejo v ničnem času. No, ni
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.