S čim sem te užalil, kje sem bil nesramen? Navedel sem ti samo dejstva ... Nisem te pa imel namena razjezit, prej malo razširiti spekter razmišljanja. V kolikor sem te razjezil, se ti opravičujem, žalil pa te nisem.
Operater kot nobeno podjetje (razen redkih - kak Enron) nima namena svojim uporabnikom škodovati, saj to pomeni njegov propad. Podjetje z ne vem, pol milijona, milijonom ali več vezanimi uporabniki ima seveda tudi pritožbe, kakšna stvar se ponesreči, nikakor te pa kot uporabnika ne želijo izgubiti in ne delujejo namerno proti tebi.
Problem je, da zadnje čase nekateri vidijo samo negativno in črno belo in prav vsem morajo prav VSI operaterji (ampak začuda več ali manj operaterji) ponujati telefone vredne po 500 EUR, toda za vse uporabnike naj bodo po ceni 1 EUR, saj je vendar recesija in več kot 1 EUR res ne bi dali za hi-tech telefon in niti ne bi malo več doplačali za boljše storitve. Ampak storitve pa morajo biti na nivoju, med najboljšimi na svetu, hkrati pa seveda najcenejše. Nenazadnje je Slovenija država z zelo velikim trgom, kjer se investicije pokrijejo v ničnem času. No, ni