Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Mene pa nekaj zanima
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaki avtomati so to?

Pa kako je lahko uslužbenka iz številke lahko pravi račun izstavila, avtomat pa ne more?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Naj vprašam še neki drugega... Se obetajo tudi kake novosti pri paketih mobilni internet, glede na to da se opcije spreminjajo ?

ravno nekaj postov gor je cavo našel novost pri paketih mobilni internet,... dnevni,...
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz ko sem klical iz simobila na simobil je bilo kar nekaj časa OMREŽJE ZASEDENO pa se nisem nič sekiral... Klicana oseba se je nahajala v Mariboru...

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Omrežje zasedeno ali klicana oseba zasedena?
Ne mešat jabolk in našijev, pa čeprav sta si podobna, še vedno ni to eno in isto
wink-1.gif

Jaz sem tudi klical Cawota in B, pa sta bila oba zasedena. Valda, zihr je omrežje krivo, da ona2 nimata vklopljenega klica na čakanju, ane
bonk.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Aparat je izpisoval Omrežje zasedeno... Pa hitro je delalo tu tu tu tu tu... Parkrat pa tudi kar vrglo ven brez napisa...

Če je klicana oseba zasedena ne napiše da je omrežje zasedeno pa počasi dela tu tu tu tu...

Znam ločit med temi stvari in nisem neumen... Zakaj spet skušaš budalo nardit iz mene, a ?
bonk.gif

Oseba pa ima čakajoči klic, ker sem ji ga jaz nastavil...
evil.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
In kaj je novega na Simobilu???

Kot piše zgoraj zaračunavanje provizije pri plačilu računa na simobil centrih, če plačaš na šaltru... Tudi za samo elektronski račun...

Pa nove internet opcije...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:

Kot piše zgoraj zaračunavanje provizije pri plačilu računa na simobil centrih, če plačaš na šaltru... Tudi za samo elektronski račun...

Dej nehi nabijat s tem šalterjem.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:

Dej nehi nabijat s tem šalterjem.

Pa že imam razlog da nabijam...
bonk.gif
Načeloma sem se pa z zadevo sprijaznil, čeprav je v osnovi neprijazna za uporabnike elektronskega računa, ki bi želeli plačati na šaltru...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tudi Tušmobil je začel zaračunavati 0,50 EUR za ponovni tisk položnice na prodajnem mestu, če je nimaš s sabo. E-bančništvo je še najhitrejše, pa mogoče plačilo na bankomatu tudi.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
bonk.gif
Načeloma sem se pa z zadevo sprijaznil, čeprav je v osnovi neprijazna za uporabnike elektronskega računa, ki bi želeli plačati na šaltru...

Dejva midva tole lepo razčistit. Elektronski račun - elektronsko plačevanje. Papirnati račun - klasično plačevanje.
Nabijaš ja, kot bi hotel, da ti Klik doma gotovino izplača.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

bonk.gif

Nevem, ce imas razlog da nabijas (razen, ce imas PMS ali te kaj drugega daje
bonk.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Če pa mi je teta na centru rekla da je v vsakem primeru... Včeraj...

Zakaj vsi skušate zdaj iz mene budalo nardit ???

Zanimivo je, da se je folk na veliko bunil, ko so podražili porabo nad zakupljenimi količinami in omejitev neomejenega interneta, kar
se mi ni zdelo nenormalno, to ko je pa res čudno pa ništa... Včasih res ne vem kje živim...

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
843
22
18
Ksz ...

Jaz sem tudi danes želel plačati položnico v simobilu na Čopovi, pa je punca rekla samo o tej proviziji, kakšnega avtomata niti omenila ni. A ti avtomati naj bi bili v vseh centrih?

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
provizija je tudi za elektronski račun.

dejstvo je, da se želi zmanjšati vrste na šalterjih, ko ljudje navalijo s položnicami. In neka "vzpodbuda" za plačevanje na avtomatih mora bit, vi ste pa collateral damage
wink-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
provizija je tudi za elektronski račun.

dejstvo je, da se želi zmanjšati vrste na šalterjih, ko ljudje navalijo s položnicami. In neka "vzpodbuda" za plačevanje na avtomatih mora bit, vi ste pa collateral damage
wink-1.gif

Če bi bral zgoraj bi videl, da jaz nimam kaj vtaknit v avtomat...
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.