Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Kdo te je naučil tako fajn razjezit ljudi pa žalit ?
bonk.gif
Strašno si nesramen... Drugič bom dal tvoj k**** v tisti avtomat za položnice...

Toliko o kakšnih žalitvah ... Sedaj imaš samo opozorilo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Sicer pa, imam možnost uporabe elektronske banke...
evil.gif
Ampak simobil sem vedno plačeval na centru kadar je bil bližje...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Kaj tebe briga če imam elektronsko banko ? Jaz sem samo pod novo na simobilu napisal, da so šli na slabše glede
plačil... Takih provizij še mobitel nima na svojih centrih kolikor mi je znano...

Jaz pa sem ti napisal preostale tvoje možnosti. Med drugim tudi povsem nove avtomate za plačilo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Kaj tebe briga če imam elektronsko banko ? Jaz sem samo pod novo na simobilu napisal, da so šli na slabše glede
plačil... Takih provizij še mobitel nima na svojih centrih kolikor mi je znano...

Jaz pa sem ti napisal preostale tvoje možnosti. Med drugim tudi povsem nove avtomate za plačilo.

Drugič: Kaj pa naj dam v njih če mam elektronski račun ??? Do zdaj sem samo številko povedal na pultu...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sedaj lahko plačaš preko spletnega bančništva, na šalterju, na avtomatu, banki, pošti ... Če ti to toliko pomeni, si lahko pač še vedno spremeniš obliko prejemanja računa v tiskano + elektronsko. Tako se boš lahko igral z novim avtomatom, hkrati pa imel e-račun. Kako je s plačilom e-računa prek avtomata pa žal ne vem, mogoče bo tudi to kmalu na voljo ali celo že obstaja.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
gasdopodna
nekako se moram strinjati s cawom,... če si uspel pridobiti popust za e račun (nad katerim se najbrž nisi pritoževal) bi nekako pričakoval da imaš e bančništvo in da položnice plačuješ preko njega,...ali da odpreš trajnik kar je najelegantneje,...
Ostale opcije so mi mimo,.. e račun je bil narejen za manjšo porabo papirja, manj onesnaževanja in verjetno tudi za cenejše poslovanje. Če se operater potrudi vložit denar v avtomate (za katere sicer rabiš kartico) bi verjetno moral razumeti strošek pol evra po položnici,...navsezadnje lahko plačaš po trajniku, ebančništvu, avtomatu, (do tu brazplačno) na banki ali centru ( pa plačaš provizijo),... tudi študent, za pultom stane,..
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
V končni fazi pa to ni moj problem... Saj si bo simobil nakopal jezo uporabnikov ne jaz...

Nazadnje uredil moderator:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tudi to sem pozabil ... Trajnik, najelegantnejša in najmanj skrb vzbujajoča rešitev.

Sicer pa gremo nazaj na novosti. Ne vem, če je že bilo omenjeno:
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=5B668964-FC5D-B17C-3641-AE787C920277&linkid=package

Opcija Mobilni internet Dnevni:
NOVA! Opcija Mobilni internet Dnevni vključuje 1GB podatkov na dan (opcija velja od ure vklopa do polnoči naslednjega dne) in je namenjena vsem, ki potrebujejo dostop do Mobilnega interneta oz. prenos podatkov le občasno.

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Ja trajnik že, samo kaj pa lušne punce za šaltarjem, to v tem primeru odpade...nč na SKB bo treba narest trajnik.

PS: Nikjer ne najdem kdo je zadel Xboxa v nagradni igri na spletu
smile-1.gif

Lp

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Mimo so usekali s tem pa če mi daš 100x spam...
bonk.gif

gasdopodna vsak vesten gospodar poizkuša optimizirati svoje poslovanje za dobro sebe in strank,...če toleriraš plačilo položnic na banki, jo boš moral tudi tukaj,... imaš več drugih možnosti, ki sem ti jih naštel že prej in zdi se mi smiselno, da se agenti namesto z inkasantstvom ukvarjajo s sstrankami in njihovimi težavami,..
b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zakaj pa mobitel tega ne nardi ???

Priznaj, da ste ga kiksnili... Ne pa mi tu razlagat in ponujat drugih možnosti... Pa vsi hočete zdaj budalo nardit iz mene... Kot
da sem edini tako plačeval...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Kakšen kiks, pa kaj je s teboj?

Boš reku, da to ni kiks ??? To zaračunavanje plačil na okencu tudi če imaš elektronski račun ??? Hud kiks oprosti...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Zakaj pa mobitel tega ne nardi ???

Priznaj, da ste ga kiksnili... Ne pa mi tu razlagat in ponujat drugih možnosti...

a boš bankrotiru zarad teh 0,5€ al kaj... pa zarad tega se zdej tle pizdiš.... svašta... borovnica in cawo sta ti naštela še ostale opcije, ti pa šekr z glavo skoz zid rineš...

to da ti operater ne zaračuna neke provizije je samo njegova dobra volja, čeprav ma on s tem določen stroške...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Hehe, to sm se tud jaz zdele uprašu... Kje ga je S! kiksnil? ker nemoreš več plačevati položnic 4-3?
Res je.. Trajnik traja narediti celih par minut. In vzamejo ti pa, kolk 0.18€? Še vedno parkrat ceneje, kot pa plačevati uporabnino za nlb klik.
stupid-1.gif

Drugače je pa men dečva v S! centru v Kranju v qulandiji (se mi zdi) rekla, da če poveš, da imaš e-račun, ni provizije. Provizija je za tiste, ko imajo papirnat račun..

No, mogoče je bila pa zadeva takrat še frišna, pa ni čist točno vedla
zmaga.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Naj vprašam še neki drugega... Se obetajo tudi kake novosti pri paketih mobilni internet, glede na to da se opcije spreminjajo ?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, bomo videli, spremembe se pa vedno obetajo, veš pa da novice v javnost pridejo, ko so za to zrele.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.