Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
logo je gor ker so pač kupljeni pri njih,...in tudi če ga kupiš v prosti prodaji je gor logo in sw,... le da je odklenjen,..
b

tazzy

Zelenc'
26. dec 2009
15
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
v prodajo prihaja novi bold,... bb9700,...
b

Kaj pa HTC HD2 ves kdaj naj bi prisel v prodajo ce sploh bo ???
confused-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Če te pa na Berryju moti un malenkosten logo, slika za ozadje (ki jo mimgrede zamenjaš) ter ohranjevalnik zaslona ko prižgeš/ugasneš telefon, potem pa tudi ne vem ... :S
SW je pa tako ali tako od BB-ja in ni prilagojen.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Nič nimam proti Simobilu ampak, zakaj morajo biti njihovi aparati popisani z tistim grdim vodafonom?
smile-1.gif
Mogoče je komu všeč..

Zase lahko rečem da bi do sedaj sigurno kupu 2 BlackBerry-ja pri Simobil, če le nebi imel tiste umazanije gor.. Če v "prosti prodaji" kupiš tudi če je pri Simobilu, pomoje nebi smelo biti.. škoda.

Kaki ti je problem vzet palčko za ušesa čistit, aceton ter manj kot minuto intenzivno drgnit? Natis gre lepo dol!

PS:. Za mehanske poškodbe na telefonu ne odgovarjam!
evil.gif
Tako smo vedno delali...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tudi jaz se strinjam z njim.

Vodafone telefona ne bi imel, pa če mi ga podarijo (pa sem njihov uporabnik!). Ne gre se samo za zunanji branding (to še preživim), ampak tudi za drugačen software. Verjetno je tudi to eden izmed razlogov, da še ni iPhone-a. Ni-ni VodafoneLive tipke in cuzanja denarja za vstopnino.
stupid-1.gif

Konkurenca je lep primer, da ne rabiš ožigosanih telefonov, da zadržiš uporabnike...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Tudi jaz se strinjam z njim.

Vodafone telefona ne bi imel, pa če mi ga podarijo (pa sem njihov uporabnik!). Ne gre se samo za zunanji branding (to še preživim), ampak tudi za drugačen software. Verjetno je tudi to eden izmed razlogov, da še ni iPhone-a. Ni-ni VodafoneLive tipke in cuzanja denarja za vstopnino.
stupid-1.gif

Konkurenca je lep primer, da ne rabiš ožigosanih telefonov, da zadržiš uporabnike...

Zato ga pa konkurenca ima (legalno), ker ni brendan, kajne?
grims-1.gif

Sicer pa SW na pametnih telefonih z OS-em, ni (bistveno) spremenjen.
zmaga.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Mobitel je imel samo majhno, relativno diskretno (včasih celo na zadnji strani) m@fno.

Simobilovi telefoni pa veš, kako zgledajo... kot da je vsak dan božič.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

No ni bil moj argument... zaradi svojih mednarodnih povezav je tako ali tako najbolj verjetno, da ga bodo imeli prvi Zeleni. Ali pa tudi ne...

SW je spremenjen do te mere, da se ga ne da normalno update-tat (popravki prihajajo z zamikom) in čisto po pravici se mi ne ljubi ukvarjat z ostalimi lepotnimi felerji na telefonu. To je tako kot da kupiš avto in je cela notranjost (ne zunanjost!) polepljena z logotipi avtohiše. Tam pač ne bo nihče kupil avtomobila, pa četudi bo malce ceneje.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Mobitel je imel samo majhno, relativno diskretno (včasih celo na zadnji strani) m@fno.

Simobilovi telefoni pa veš, kako zgledajo... kot da je vsak dan božič.

zame me je to isti k... oboje ni sprejemlivo da označujejo telefone...
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na marsikaterem avtu predvsem rabljenemu je gor nalepka prodajalca ali pa vsaj okvir tablic,...avta ne boš kupil?
za vse tiste, ki jim logo ni všeč telefon še vedno lahko kupijo na bolhi, ebayu, pri trgovcih brez subvencije,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
@Jernej: Sprememba SW je odvisna od tipa OS-a. Pri Symbianu je res tako, kot si opisal. Pri BB-ju pa kot vem, je kar generičen SW.
Če pa primerjamo z avtom ... Z veseljem vozim polepljen avto, ki ga dobim za 50% cene.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Ta akcija 12 mesecev brez naročnine v ena zame bi veljala zame, če sem trenutno naročnik starega smart 2 paketa?

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
mene če je telefon brandan sploh ne moti.. nasploh v tujini pri operaterjih je to stalna praksa da brendajo telefone. pri blackberryju ni skor nič brendano razn tist vodafone logo ko prižgeš telefon sam OS pa ni nič predelan razn vodafone live ikonce ki jo lahko skriješ.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.