Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Ko so odprli tist nov bigbang v city parku so meli neko anketo in sem dobil eno kodo za popust, če bi sklenu novo razmerje al neki takega...me ni lih zanimalo, k sm 14dni prej prestopu k mobitelu
smile-1.gif
No in zdej so mi poslali tole obvestilo in voščilo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hello,

bi lepo prosila za odgovor. Namreč, pred kratkim /mesec nazaj/ sem sklenila pri Simobilu naročniško razmerje, prej sem bila skoraj 12 let pri Mobitelu (zadnje leto Debitel). No, ker sem več kot očitno kupila crap od telefona za 1€ pri paketu EnaZame (vodafone 533) mi je kmalu postalo žal, da si nisem zbrala nekaj drugega. Zdej pa ; a si lahko nabavim še kakšen telefon pri Simobilu ali moram tega nujno imet pol leta in šele potem lahko menjam? Imajo namreč pri teh paketih EnaZame ugodne cene telefonov in me zdej zanima, če si lahko kupim še enega iz te ponudbe ali ne morem?
Hvala za odg.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tjaša v prve pol leta lahko vzameš le ta telefon in nobenega drugega,...rezervna varianta je prekinitev tega anexa s plačilom pogodbene kazni in nato nabava novega telefona,...
b

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Mogoče kdo ve če je Nokia E71 še v prodaji pri Simobilu? Na spletni strani je ni več. Zanima me, ker E72 tudi (še) ni na spletni strani pa je že v prodaji.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Eno vprašanje s katerim paketom se primerja orto smart (stari paket) je to s smartom ali ortom u nulo rad bi obdržal orto smart in sklenil še +2 leti naročnine pa ne vem kaj moram gledat smart ali ortu u nulo pakete (cena mobitelov)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Mihail pravi:
Mogoče kdo ve če je Nokia E71 še v prodaji pri Simobilu? Na spletni strani je ni več. Zanima me, ker E72 tudi (še) ni na spletni strani pa je že v prodaji.

e71 je v prodaji če jo še kje najdeš, e72 pa ni na spletni strani ker,...
b

Nazadnje urejeno:

tazzy

Zelenc'
26. dec 2009
15
0
1
Ali morda kdo ve kdaj naj bi novi HTC HD2 prisel v prdajo pri simobilu ali debitelu in po kaksni ceni???
Hvala za odgovore !!

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@borovnica: Je recimo simple 9700 za 500€ tudi brandan (vodafone smeti notri / zunaj)?

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Nič nimam proti Simobilu ampak, zakaj morajo biti njihovi aparati popisani z tistim grdim vodafonom?
smile-1.gif
Mogoče je komu všeč..

Zase lahko rečem da bi do sedaj sigurno kupu 2 BlackBerry-ja pri Simobil, če le nebi imel tiste umazanije gor.. Če v "prosti prodaji" kupiš tudi če je pri Simobilu, pomoje nebi smelo biti.. škoda.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.