Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Kako pa je drugje po Sloveniji s 3G? Je še kje kaj novega?
Prejšnji in ta teden je bilo postavljenih cca. 20 UMTS baznih postaj, tako da se omrežje pospešeno nadgrajuje.

Ja, v Celju so vsaj malo porihtali SZ del (Ostrožno in okolico), opazil sem tudi v Laškem.
Naj še kako UMTS v Haloze dajo, blizu Leskovca. Bodo mel polno internet in GSM zasedenost, ker še M@ tam ne lovi.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Kako pa je drugje po Sloveniji s 3G? Je še kje kaj novega?
Prejšnji in ta teden je bilo postavljenih cca. 20 UMTS baznih postaj, tako da se omrežje pospešeno nadgrajuje.

Dajte to še marketinško spromovirat v teh krajih oz. vsaj na netu pokritost refreshat.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Se strinjam, da bi lahko podatke na spletni malo osvežili.
smile-1.gif

Me pa še nekaj zanima. Recimo pri nas v šoli je GSM signal lovil povprečno, tam 2-3 črtice od petih. Sedaj pa UMTS lovi z vsemi petimi in tudi hitrost interneta je okoli 2MB/s. Zanimivo se mi zdi recimo tudi, da po celotnem Trbovlju (ki ni tako majhen) lovi UMTS signal presenetljivo dobro. Nevem, zgleda so se S!-jevci res potrudili.
smile-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Mene pa zanima sledeče, namreč fotru se kmalu izteče ortosmart paket, zdej pa hoče, da mu jst to isto št. prenesem na "orto v nulo", na moje ime seveda. Se to da izvesti?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Pomembno obvestilo:

Obveščamo vas, da ponekod na območju Zasavja in Dolenjske prihaja do motenj pri uporabi Si.mobilovih storitev. Strokovnjaki napako odpravljajo. Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje. Si.mobil

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik Goran_r pravi:

Me pa zanima zakaj je to "prepovedano" za Halo - sistem očitno deluje, zakaj potem takšna odločitev, da Halo uporabniki tega ne morejo uporabljati? Saj ti sproti pobere denar z računa
wink-1.gif
Koliko od 5€ vrednostne kartice kupljene v trafiki pa dobi Simobil?

Samo bi vseeno lahko to imel tudi predplačnik... prideš na parkirišče in nimaš drobiža... zakaj ne bi plačal z Moneto? To bi bilo user-friendly
wink-1.gif
Poleg tega pa sem napisal, da sem to že uporabljal na Halo... očitno je bilo nekaj časa vklopljeno, zdaj pa ne več.

Borovnica - kaj ti meniš o tem?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
strinjam se da je nabrž storitev uporabna tako za prepaid kot postpaid kaj več pa težko rečem,...
verjetno je stvar poslovne politike,... težko rečem,..
bom probal malo preveriti,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa saj lahko Moneto koristi uporabnik paketa SIMPL, če prejema račune, a ni tako?
Torej je vseeno brez naročnine, kdor rabi za parkomate ipd. pa je tudi dovolj zrel, da si računa ne bo nabil v višave, le da ima en problem manj, s polnjenji in precej več storitev na voljo.

Pri predplačnikih pa je lahko tudi problem neznane identitete, ne vem, zgolj razmišljam naglas (če mora biti identiteta znana pri Urbani, bančnih karticah ...), vseeno je plačilno sredstvo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pri predplačnikih pa je lahko tudi problem neznane identitete,
Kaj niso predplačniki po novem vsi identificirani?

Neka sprememba zakonodaje. Že leta nazaj.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
nooop... identificira se samo tako, če vrne tisti obrazec za nagradnih 5€ al kok je že, drugače lahko ostane popolnoma neznan....

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
A je kdo tukaj zaposlen pri Simobilu? Bi rabil eno pomoč.

Ontopic: Se že kaj ve kdaj pride v prodajo E72?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.