Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Sam morš bit pa res malo bolan, da bi v 24 mescih kupil 5 telefonov.
stupid-1.gif
No lahko imaš pa samo preveč denarja.
Saj ga lahko kupiš otroku ali babici, ki ima prepaid
wink-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
No to je res možnost. Sam za babico (starejše) lahko kupiš telefon v prosti prodaji za cirka 50€ (če ni super ht granny). Za otroka je večji problem, sam jaz bi mu raje plačeval 15€ za naročnino, kot pa kupoval kartice.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Za otroka je večji problem, sam jaz bi mu raje plačeval 15€ za naročnino, kot pa kupoval kartice.

Ko bi prišel račun za 200€ bi bil mulc hitro spet na karticah.

Naročniška pa bi končala v smeteh / zaklenjenem predalu, do izteka aneksa.

Pa si naredil dober posel
grims-1.gif

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citiram: V 24 mesecih in enem dnevu lahko pri Mobitelu kupiš 5 aparatov brez doplačila

Seveda je to res. V 2 letih lahko vzameš 3 telefone (1x UMTS, 2x GSM), potem pa po pretečenih 2 leti in 1 dan podaljšaš naročnino in spet lahko vzameš 2 telefona, po enem letu pa še enega.

Simobil ima precej čudno ponudbo, vzameš telefona in skleneš 24 mesecev naročnino, po 6 mesecih lahko vzameš drugi telefon, toda moraš doplačat do 24 mesecev.
166 evrov : 24 mesec x 18 mesec= 124.5€

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Storitve / SMS in MMS storitve / SMS - kratko sporočilo (zadnja sprememba): dne, 21.12.2009 bo znova omogočeno pošiljanje SMS-ov v omrežje operaterja E-plus Nemčija.

Kdaj bo pa porihtano, da bodo lahko Haložani v širši okolici Podlehnika sploh pošiljali SMSe in MMSe?
evil.gif
(No, isto velja za vse ostale SI operaterje.

Pošiljanje v Avstralijo v Hutchnsona in Sonero, če se ne motim, ne dela.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Simobil ima precej čudno ponudbo, vzameš telefona in skleneš 24 mesecev naročnino, po 6 mesecih lahko vzameš drugi telefon, toda moraš doplačat do 24 mesecev.
166 evrov : 24 mesec x 18 mesec= 124.5€

Kaj je čudnega pri preračunu vračila prejete ugodnosti?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:

MadMitch strinjam se s tvojim mnenjem a nekateri so prav obsedeni z menjavo telefonov in bi ob porabi 10 eurov želeli menjat telefon vsaj na pol leta,.. malo objektivnosti jim nebi škodilo,... upam da se ti časi telefonov za 1€ končujejo,..

b

Koliko pa moraš porabiti na mesec, da bi te operater malo bolj "crkljal"... (npr, da ti da kak telefon ugodneje ali pa da, ga po akcijski ceni kupiš prej kot pa od izteka roka dalje)...

To je zgolj vprašanje, ker jaz se ne bunim.
Sicer pa mi je Simobil letos poklonil za božička E72, tako da jaz lahko le pohvalo dam na račun S!
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:

MadMitch strinjam se s tvojim mnenjem a nekateri so prav obsedeni z menjavo telefonov in bi ob porabi 10 eurov želeli menjat telefon vsaj na pol leta,.. malo objektivnosti jim nebi škodilo,... upam da se ti časi telefonov za 1€ končujejo,..

b

Koliko pa moraš porabiti na mesec, da bi te operater malo bolj "crkljal"... (npr, da ti da kak telefon ugodneje ali pa da, ga po akcijski ceni kupiš prej kot pa od izteka roka dalje)...

To je zgolj vprašanje, ker jaz se ne bunim.
Sicer pa mi je Simobil letos poklonil za božička E72, tako da jaz lahko le pohvalo dam na račun S!
smile-1.gif

Takrat sem imel račune med 1,5k do najvišjega 8k EUR, res da so bile tudi cene klicev v roamingu v tujino takrat nekajkrat višje, tako da do takega zneska niti ni bilo težko priti, če si bil 3 tedne na mesec v tujini, med drugim tudi izven EU.
Še zdaj imam dokaj visoke račune, a niso niti senca teh od prej (hvala bogu). Zdaj pa računaj, koliko takihle jamračev, ki bi za porabo 10€ in 1€ radi nov telefon vsake tri mesece morajo pretrpet, da dosežejo moje takratne cifre. Mater, če bi bil jaz operater, bi si še kurbo plačal, če bi blo treba, samo da ne pobegnem in raje nagonim 50 pijavk.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Torej, kolikšna je cena za E72 ki bi danes naj prišla v akcijo in o kateri ni ne duha ne sluha na Simobil spletni strani?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
300€ za Smart.

Naslednja cena je pomojem 240€, za "močnejše" pakete, ampak nisem ravno zbrano poslušal...

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Moram se malo pohvaliti. :D Simobil me je konkretno obdaril za božička, saj je v Trbovlje privedel HSDPA signal katerega sem dolgo čakal! Vse čestitke simobilu.
smile-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Moram se malo pohvaliti. :D Simobil me je konkretno obdaril za božička, saj je v Trbovlje privedel HSDPA signal katerega sem dolgo čakal! Vse čestitke simobilu.
smile-1.gif
Kako pa je drugje po Sloveniji s 3G? Je še kje kaj novega?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Kako pa je drugje po Sloveniji s 3G? Je še kje kaj novega?
Prejšnji in ta teden je bilo postavljenih cca. 20 UMTS baznih postaj, tako da se omrežje pospešeno nadgrajuje.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
V kratkem mi poteče dve leti od kar sem sklenil pogodbo o naročniškem razmerju. Naročnino bom prekinil in šel na kartice. Ali bom lahko obdržal to trenutno številko in sim kartico.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.