Saj ga lahko kupiš otroku ali babici, ki ima prepaidCitat:
Uporabnik Schime pravi:
Sam morš bit pa res malo bolan, da bi v 24 mescih kupil 5 telefonov.No lahko imaš pa samo preveč denarja.
Saj ga lahko kupiš otroku ali babici, ki ima prepaidCitat:
Uporabnik Schime pravi:
Sam morš bit pa res malo bolan, da bi v 24 mescih kupil 5 telefonov.No lahko imaš pa samo preveč denarja.
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Za otroka je večji problem, sam jaz bi mu raje plačeval 15€ za naročnino, kot pa kupoval kartice.
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citiram: V 24 mesecih in enem dnevu lahko pri Mobitelu kupiš 5 aparatov brez doplačila
Seveda je to res.
€
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Storitve / SMS in MMS storitve / SMS - kratko sporočilo (zadnja sprememba): dne, 21.12.2009 bo znova omogočeno pošiljanje SMS-ov v omrežje operaterja E-plus Nemčija.
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Simobil ima precej čudno ponudbo, vzameš telefona in skleneš 24 mesecev naročnino, po 6 mesecih lahko vzameš drugi telefon, toda moraš doplačat do 24 mesecev.
166 evrov : 24 mesec x 18 mesec= 124.5€
Citat:
MadMitch strinjam se s tvojim mnenjem a nekateri so prav obsedeni z menjavo telefonov in bi ob porabi 10 eurov želeli menjat telefon vsaj na pol leta,.. malo objektivnosti jim nebi škodilo,... upam da se ti časi telefonov za 1€ končujejo,..
b
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
MadMitch strinjam se s tvojim mnenjem a nekateri so prav obsedeni z menjavo telefonov in bi ob porabi 10 eurov želeli menjat telefon vsaj na pol leta,.. malo objektivnosti jim nebi škodilo,... upam da se ti časi telefonov za 1€ končujejo,..
b
Koliko pa moraš porabiti na mesec, da bi te operater malo bolj "crkljal"... (npr, da ti da kak telefon ugodneje ali pa da, ga po akcijski ceni kupiš prej kot pa od izteka roka dalje)...
To je zgolj vprašanje, ker jaz se ne bunim.
Sicer pa mi je Simobil letos poklonil za božička E72, tako da jaz lahko le pohvalo dam na račun S!
Kako pa je drugje po Sloveniji s 3G? Je še kje kaj novega?Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Moram se malo pohvaliti. Simobil me je konkretno obdaril za božička, saj je v Trbovlje privedel HSDPA signal katerega sem dolgo čakal! Vse čestitke simobilu.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
torej cena je 230€ na paketu 3 in 5 zame in 300€ na ostalih paketih,...
l.p. b
Citat:
Takrat sem imel račune med 1,5k do najvišjega 8k EUR,
A češ ti tut take račune?Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Takrat sem imel račune med 1,5k do najvišjega 8k EUR,
u Presneto, ja kaj pa delaš?
Prejšnji in ta teden je bilo postavljenih cca. 20 UMTS baznih postaj, tako da se omrežje pospešeno nadgrajuje.Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Kako pa je drugje po Sloveniji s 3G? Je še kje kaj novega?