Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Goran_r pravi:

Me pa zanima zakaj je to "prepovedano" za Halo - sistem očitno deluje, zakaj potem takšna odločitev, da Halo uporabniki tega ne morejo uporabljati? Saj ti sproti pobere denar z računa
wink-1.gif
Koliko od 5€ vrednostne kartice kupljene v trafiki pa dobi Simobil?

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Je morda kakšna insajderska informacija o INNOV8, če še pride na polico ali ne?

V nedeljo so imeli še eno v Mercatorju na Primskovem v Kranju.

LP

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Novi telefoni pri simobilu:
- Vodafone533 Crystal 40€
- Nokia N97 mini 320-480€
- modem Vodafone K3765 USB modem 20-40€
b

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Je morda kakšna insajderska informacija o INNOV8, če še pride na polico ali ne?

V nedeljo so imeli še eno v Mercatorju na Primskovem v Kranju.

LP

Pa še eno v centru v KR ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in zakaj bi morala biti cena nižja,... stvar tega po kakšni ceni je simobil prejel telefone in kolikšno subvencijo da nanj,...
cene so takšne kot so objavljene

b

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Kot sem napisal - zato, ker ponuja manj funkcij. Drugače povedano, telefon je slabši. Če imam pred seboj dva enaka avtomobila, pa je en s polno opremo, drugi pa s polovico opreme, a ni logično, da bi za slabšega plačal manj?
Pa me N97 sploh ne zanima, ne v navadni in ne v mini izvedbi...samo način določanja cen mi ni popolnoma logičen.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Kot sem napisal - zato, ker ponuja manj funkcij. Drugače povedano, telefon je slabši. Če imam pred seboj dva enaka avtomobila, pa je en s polno opremo, drugi pa s polovico opreme, a ni logično, da bi za slabšega plačal manj?
Pa me N97 sploh ne zanima, ne v navadni in ne v mini izvedbi...samo način določanja cen mi ni popolnoma logičen.

Mini ima več notranjega spomina - RAM-a, zato je bolj stabilna...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:

kot sem že rekel,.. vzameš tisto kar ti sede,...se ti zdi da je Rover Mini vreden 20k€,...v normalno opermljeni verziji,...
Če ti je ok vzameš, če ne pustiš in izbereš drug telefon,...stvar ponudbe in povpraševanja,...
b

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
ksz.

Kak je zaj s tistim napovedanim odplacevanjem telefona na obroke ? Pred nekaj mesci sem spraseval v Simobil centru v MB, pa ni znala tocno povedat al bo to steklo ali ne.

B81

22. jul 2007
37.707
10.968
113
Aja, pa še to. Zakaj so cene gsmov enake v paketih enazame in trizame, če trizame v dveh letih nanese 192 € več?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaka akcija na vidiku? Tale 1 eur vredna 6210 mi že preseda
grin1.gif

zakaj si jo kupil za en euro? če bi zanjo dal 250€ bi jo verjetno bolj cenil,...
kakšno akcijo pričakuješ? v teku je akcija 12€ popusta do konca 2010 za nove naročnike,...stari naročniki imajo subvencionirane telefone,...
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.