Novo pri Simobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja, pa še to. Zakaj so cene gsmov enake v paketih enazame in trizame, če trizame v dveh letih nanese 192 € več?

denis tako pač je,...v paketu 3 zame je več 0 kot v 1 zame,...
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jaz imam eno idejo: Naročniški paket ničZAME z mesečno naročnino 30 EUR na mesec in cenami kot SIMPL. Ampak stari, vsak nov naročnik dobi telefon za 1 EUR, pa še 50 EUR popusta na račun ob sklenitvi aneksa k pogodbi za 24 mesecev. Zihr bi vsi hoteli tak paket ...
rolleyes-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Brez zamere, ampak k*** pa take subvencije, kot jih ponuja Simobil. Isti telefon dobiš v prosti prodaji par evrov dražje.
Denis je pa verjetno 6120 kupil za 1€, ker ste jo vi ponudili po tej ceni. Če bi jo prodajali po 250€ je ne bi kupil nihče.

Ne se spravljat na vsakega, ki reče kaj proti Simobilu, ali pa sploh ne reče nič proti, samo vpraša...včasih znaš dat prav slab signal o odnosu Simobilovcev do strank.

Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

zakaj si jo kupil za en euro? če bi zanjo dal 250€ bi jo verjetno bolj cenil,...
kakšno akcijo pričakuješ? v teku je akcija 12€ popusta do konca 2010 za nove naročnike,...stari naročniki imajo subvencionirane telefone,...
b

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Brez zamere, ampak k*** pa take subvencije, kot jih ponuja Simobil. Isti telefon dobiš v prosti prodaji par evrov dražje.

Zato pa sem spraseval za obrocno, recimo v tujini vzames boljsi telefon in placujes 2 leti 20-30€ poleg visjo ceno zarad telefona. Tu dam 50-80€ manj, pa sem se 2 leti vezan. V cem fora vezave ? :] Roko na srce pa vecina povprecnih strank pridobis ravno zarad telefonov ;]

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Cooper point mojega maila je da če nisi zadovoljen s postavljeno ceno ga pač kupiš v prosti prodaji oz. tam kjer je zate cena še sprejemljiva. Vsak kupi tak telefon, ki mu je všeč oz. mu je cenovno dosegljiv,.. pogoji so znani,...
Žal je preveč ljudi, ki bi radi telefone menjali na pol leta, telefone pa bi imeli po največ 50€ za vsakega,...

glede akcij pa je tako da so v igri praktično 365 dni na leto,... iz ene akcije v drugo tako da spraševanje kdaj bo nova ni najbolj na mestu,...ko bo podatek za javnost/forum bo tu objavljen, pred tem pa informacij ne pričakuj,...
V nadaljevanju me je zanimalo kaj pričakuje za akcijo,..

l.p. b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
B, moraš priznati, da ste operaterji sami krivi za tak odnos, saj ste na ta način dobili kar nekaj strank.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
B, moraš priznati, da ste operaterji sami krivi za tak odnos, saj ste na ta način dobili kar nekaj strank.

MadMitch strinjam se s tvojim mnenjem a nekateri so prav obsedeni z menjavo telefonov in bi ob porabi 10 eurov želeli menjat telefon vsaj na pol leta,.. malo objektivnosti jim nebi škodilo,... upam da se ti časi telefonov za 1€ končujejo,..

b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Noben ni operaterjev prisilil da telefone ponuja za 1 eur. Ker je to ponudil naš tretji največji mobilni operater in sta ostaledva operaterja sledila za njim. Zakaj?! Ker sta se bala prevelike konkurencev v ponudbi mob. telefonov in storitev. Kar pomeni da je Simobil prisilno daje ven ugodne ponudbe in v resnici sploh ne želi uporabnikom ponujati poceni in kvalititetnih storitev. V tujini so se paketi z zakupljenimi količinami dobro obnesli (domnevam). Meni se zdi logično da je telefon v večjem paketu kot je, cenejši je tudi telefon. Tudi za 1 Eur. Seveda pa vrhunski telefon ne more biti za 1 evro v paketu enaZame ipd.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Vprašanje: ali naj bi paketi z zakupljenimi količinami prinesli višje subvencije za mobilne telefone?

Da / Ne?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:

MadMitch strinjam se s tvojim mnenjem a nekateri so prav obsedeni z menjavo telefonov in bi ob porabi 10 eurov želeli menjat telefon vsaj na pol leta,.. malo objektivnosti jim nebi škodilo,... upam da se ti časi telefonov za 1€ končujejo,..

b

Jaz sem jih pri vas celo zastonj dobil, točno tistega, ki sem ga hotel in nisem bil edini. Je pa res, da za tisto porabo bi mi lahko vsake pol leta dali dva. Še sreča, da so zame ti časi mimo. Se strinjam, nekateri bi vsak nov model imeli za 1€ pa če je to na tri mesece in vse, kar je manj kot to, je za njih odiranje in bogatenje na njihovih plečih, seveda vse to pri porabi 10€ na mesec.

B81

22. jul 2007
37.707
10.968
113
Če leti to na mene, gsm za 1 eur, je stvar taka, da tale 1 eur je bil v tistem času najboljša izbira telefonov na voljo po mojem izteku aneksa. Kupim pa povprečno telefon za 250 eur in mi tudi ni bilo jasno, kako gsm z gps dajo za 1 eur...
In ja, hitro se naveličam telefona in menjam, kar se da mogoče hitro
grin1.gif

Zdaj me recimo moti, ker nima wlan-a, ki bi ga potreboval, zato sem spraševal za INNOV8. (dobil od S! mail, da ga več ni).

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Drugače je Borovnica hotel s cenami povedati zgolj to, da ko daš več denarja za telefon, dlje časa ne pomisliš o menjavi, če nisi res poln denarja. Vsaj mislim tako.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Denis nisi bil mišljen ti (čeprav glede na tvoje pisanje bi lahko padel notri) vendar na splošno,...
simobil omogoča ponovnovezavo stranke po 6ih mesecih s tem da se plača doplačilo,...tako da ni problem menjat telefon na 6 mesecev,.. cena pa ni 1€,.. mobitel v 24 mesecih omogoča 3 telefone,...
b

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Naročniki / Info Prices: od jutri bo naša ponudba bogatejša za spodnje novosti :
Samsung B3410 white – nova barvna različica.
Nokia E72 – najnovejši predstavnik serije poslovnih telefonov s popolno QWERTZ tipkovnico, podporo tehnologiji HSDPA in WLAN-u, fotoaparat s 5 milijoni slikovnih točk.
Sagem My235x Hello Kitty – osnovni telefon za preprosto uporabo - predplačniški paket.
Storitve / SMS in MMS storitve / SMS - kratko sporočilo (zadnja sprememba): dne, 21.12.2009 bo znova omogočeno pošiljanje SMS-ov v omrežje operaterja E-plus Nemčija.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
V 24 mesecih in enem dnevu lahko pri Mobitelu kupiš 5 aparatov brez doplačila. Pri Simobilu v tem času lahko kupiš 2 aparata brez doplačila ali 1 brez in 4 z doplačilom, ki pa je po šestih mesecih od zadnje vezave še zelo visok.
Mislim, da je jasno, kateri operater je za povprečnega uporabnika, kar se tiče nakupa mobitelov boljši.

Citat:
Denis nisi bil mišljen ti (čeprav glede na tvoje pisanje bi lahko padel notri) vendar na splošno,...
simobil omogoča ponovnovezavo stranke po 6ih mesecih s tem da se plača doplačilo,...tako da ni problem menjat telefon na 6 mesecev,.. cena pa ni 1€,.. mobitel v 24 mesecih omogoča 3 telefone,...
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
meniš da se bom kregal? verjetno ne,...
vsak se odloči za operaterja, ki njemu osebno nudi največ,... poznam kar nekaj oseb s tri leta in več starimi telefoni in enega, ki ima tri naročnine da lahko vsakih par mesecev menja telefon,... vsakemu svoje

b

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Storitve / SMS in MMS storitve / SMS - kratko sporočilo (zadnja sprememba): dne, 21.12.2009 bo znova omogočeno pošiljanje SMS-ov v omrežje operaterja E-plus Nemčija.

Hehe, a zdaj ni delalo?
crazy1.gif

btw a MMSi v poljsko Ero že delujejo?

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
V 24 mesecih in enem dnevu lahko pri Mobitelu kupiš 5 aparatov brez doplačila. Pri Simobilu v tem času lahko kupiš 2 aparata brez doplačila ali 1 brez in 4 z doplačilom, ki pa je po šestih mesecih od zadnje vezave še zelo visok.
Mislim, da je jasno, kateri operater je za povprečnega uporabnika, kar se tiče nakupa mobitelov boljši.

[/QUOTE]

Sam morš bit pa res malo bolan, da bi v 24 mescih kupil 5 telefonov.
stupid-1.gif
No lahko imaš pa samo preveč denarja.
Če pa si to želiš moraš pa pač iti na mobitel. Sam mislim, da pri večini ta podatek ne igra ravno glavne vloge.
Jaz osebno se odločam za nakup Omnie 2. Če jo bom kupil, bo to nov telefon za nekaj let (če se vmes slučajno ne pokvari).

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.