Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ponovno vprašam. Kdaj bo UMTS v Slovenj Gradcu in izboljšan v Ravnah na Koroškem ? (to kar je zdaj ni uporabno).

Bo kmalu 2 leti odkar je bil UMTS zagnan, bazna postaja za UMTS je nameščena, deluje pa ne... Kako dolgo še ???

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Mihail pravi:
A bodo cene po 31.5. kaj drugačne? Ker pri vseh telefonih piše zraven da cene veljajo do 31.5.

Stare modele je treba prodati po višjih cenah, dokler lahko, potem se bodo pa pocenili.

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Pol se mi najbrž splača počakat še teh par dni. Kateri telefoni pa bodo šli dol (če ma ker simobilovec kle kakšne informacije)?

Nazadnje urejeno:

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Baje bo moneta kmalu pa števec tudi hmm..... KMALU.... Vse bo..... KMALU
wink-1.gif
...Tuš pa mobitel mata neke novosti... ni vrag, da se bo simobil pustil.... KMALU bo!
(če so pri tušu števec delali tako dolgo kot ga pri simobilu, so ga očitno naredili prej, kot so zagnali sam tušmobil....)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Dolgi pogovori v tujini z novo tarifo SVET in opcijami Tujina

Si.mobil je nadgradil ponudbo gostovanj v tujini. Novosti, ki bodo uporabnikom omogočale dolge pogovore v tujini, začnejo veljati z jutrišnjim dnem. Nova tarifa SVET bo v tujini omogočala klice na ravni domačih tarif, k čemur se prišteje strošek vzpostavitve posameznega klica. Na voljo bodo tudi opcije Tujina 30, Tujina 100 in Tujina 200, ki vključujejo izbrano število minut pogovorov po najnižjih povprečnih cenah.

Vec >> KLIK

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A bo SiMobil podpiral pošiljanje e-računov (kot jih podpira NLB in mogoče še kaka banka) ?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne razumem ravno dobro vsega.
redface-1.gif

Ta novi SVET je zadeva ki se jo moraš ''naročit'' ali je avtomatsko če si Simobilovec?
Na spletni strani Si.mobila o tej zadevi še nič ne piše.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=22D9B935-59A8-EE28-697D-BE2217CF3C16&linkid=article

Niti ne piše katere so ta 3 območja.
Kličem na 080 mi tip reče da je vsaka minuta 1,20€ v kar ga prepričam da to ni možno ker na spletu za EU piše
bonk.gif

Drugo območje Črna gora, Makedonija, Srbija, Švica je po njegovem minuta 1.30€ +0,90€ za uspostavitev.
Tretje območje vse ostalo 2.5€ minuta + 0,90€ na uspostavitev klica.
Za te zadnji dve območji ga nisem mogel prepričevati, ker tudi sam ne vem
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik halo pravi:
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=22D9B935-59A8-EE28-697D-BE2217CF3C16&linkid=article

Niti ne piše katere so ta 3 območja.
Kličem na 080 mi tip reče da je vsaka minuta 1,20€ v kar ga prepričam da to ni možno ker na spletu za EU piše
bonk.gif

Drugo območje Črna gora, Makedonija, Srbija, Švica je po njegovem minuta 1.30€ +0,90€ za uspostavitev.
Tretje območje vse ostalo 2.5€ minuta + 0,90€ na uspostavitev klica.
Za te zadnji dve območji ga nisem mogel prepričevati, ker tudi sam ne vem
evil.gif

Tam tut piše:
Tarifo lahko aktivirate na vseh Si.mobilovih prodajnih mestih, ali z geslom prek
Si.asistenta oziroma prek brezplačne telefonske številke

Ja pa jade, pri meni (še) ni opcije kjer lahko to vključim.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Moneta od danes dalje tudi pri Si.mobilu >> KLIK

Na današnji novinarski konferenci so predsednik uprave Nove KBM Matjaž Kovačič, glavni izvršni direktor Mobitela Klavdij Godnič in predsednik uprave Si.mobila Dejan Turk predstavili storitev plačevanja z mobilnikom Moneta, ki jo od današnjega dne lahko uporabljajo tudi Si.mobilovi naročniki.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
KSZ.....
Jest mam pa en problemčič.
Sicer ni ravno telefonija je pa Simobilov interent.
Na lokaciji, kjer se trenutno in ponavadi nahajam, so občutno povečali hitrost interneta.
Sedaj že en teden od te povišane hitrosti pa me nenehno meče ven, prekinja povezavo. V dveh urah tudi po 10x.
Sem klical na Simobil, bejba naredila zapisnik.....in me čez urco kličejo tehniki, da je pri njih vse OK.
OK sem reku da za vikend stestiram stvar tudi na drugi lokaciji.
Sem pa opazil, da ko je linija ''aktivna'' da se stvai prenašajo ne prekinja.
Ko poslušam npr radio me ne prekinja.
Prekine le ko sem neaktiven. Ko bi bilo to vsaj po 10-15 minutah neaktivnosti bi razume. Ampak to je kr neki.
Malo še počakam, stestiram potem ne vem kaj nej naredim..............
Ker imam v modemu opcijo prednostno 3G bi me poralo vsaj po moji logiki če prekine 3G dat na 2G pa me ne...le prekine.

Pa me zanima s čim....katerim programčkom lahko preslepim povezavo, da bo skoz aktivna.
Ker radia tud skoz ne morem imeti prižganga......no lahko na tiho, me zanima če obstaja kaka taka zadevca
rolleyes-1.gif

In med tem časom ko sem to pisal me je ponovno vrglo dol
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.