Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sej ta modem sam po sebi nima nič za inštalirat.
Ko sem ga prvič vtaknil v USB je vse sam naredil.

Sicer pa probat ni greh. Bom zbrisal vse kar se je inštaliralo in potem ponovno na novo.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Morda gre za varčevanje z energijo. Novejše USB naprave imajo to opcijo.
Preveri v Device Manager.

Povsem verjetna opcija je pa tudi, da je na tvojem območju velik naval in te zato prekine kmalu po tem, ko nimaš prometa, a se nekdo drug skuša povezati.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sedaj sem vse pobrisal, pa na novo inštalira.
Da vidimo..............
Na simobilu mi je rekla, da se pri neaktivnosti samo izklaplja po 10h minutah.
Kar se meni prej nikoli ni dogajalo. Sem mel povezavo cele ure prižgano neaktivno, pa je vedno ostalo povezano.

Device Managare................tam je samo nek spisek
redface-1.gif

Na katerega se ne spoznam kaj moram narediti (beri laik)
Lohk mi pa po korakih napišek kaj nej pogledam oz kako mora bot.

LP

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Hvala vsem za info.
Sem vse brisal, pa ponovno naložil; pustil povezavo 40 minut pa še ni prekinilo.
Da vidmo al bo to zdej OK al sem mel sam malo sreče
rolleyes-1.gif

No je en k**** OK
uf-1.gif

Zanimivo tudi to, da na Si Asistentu nimam vidne porabe od naslednjega dne odkar so se začele pojavljati težave
stupid-1.gif

Zadnji dan ki je zabeležen je 30.05.2009
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
"Moneta širi krog svojih uporabnikov
4. Junij 2009 - 13:51

Predstavniki Nove KBM, Mobitela in Si.mobila so predstavili storitev plačevanja z mobilnikom Moneta, ki jo lahko uporabljajo tudi Si.mobilovi naročniki. S podpisom partnerske pogodbe je plačevanje z mobilnikom omogočeno skoraj vsem slovenskim uporabnikom mobilne telefonije."

Povzeto iz strani mojmikro.com

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
"Moneta širi krog svojih uporabnikov
4. Junij 2009 - 13:51

Predstavniki Nove KBM, Mobitela in Si.mobila so predstavili storitev plačevanja z mobilnikom Moneta, ki jo lahko uporabljajo tudi Si.mobilovi naročniki. S podpisom partnerske pogodbe je plačevanje z mobilnikom omogočeno skoraj vsem slovenskim uporabnikom mobilne telefonije."

Povzeto iz strani mojmikro.com

To sem napisal ze nekaj sporocil pred tvojim
smile-1.gif
....

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Storitev brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom bo na voljo vsem našim naročnikom (predplačniki storitve zaenkrat ne bodo mogli uporabljati). Moneto bodo naši naročniki lahko uporabljali na vseh plačilnih mestih Moneta, ne bodo pa mogli uporabljati storitve polnjenja predplačniških računov in nakupovanja kino vstopnic, saj imamo za ti dve storitvi razviti lastni storitvi - Polni in Hitra vstopnica.

Moneta bo našim naročnikom z današnjim dnem samodejno vklopljena, nakupe pa jim bomo zaračunavali na računu za opravljene storitve v Si.mobilovem omrežju.

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Lahko bi mal več podatkov dal v ortosmart in ortoberi! Ne samo teh borih 100MB. Sem zračunal da je mobitel cenejši za BlackBerry uporabnika.. itakđabest je 15eur s tem da maš 1GB podatkov + 5 eur je obcija blackberry pri mobitelu se prav

Mobitel ItakÐabest 15eur + BB obcija 5eur = 20eur
* 1.000 minut pogovorov znotraj Mobitelovega omrežja
* 200 minut pogovorov v druga slovenska omrežja (mobilna in stacionarna)
* skupno 1.000 SMS-ov in MMS-ov
* 1 GB prenosa podatkov

Simobil Ortoberi = 19 EUR
* 1.000 minut pogovorov znotraj simobilovega omrežja
* skupno 1.000 SMS-ov in MMS-ov
* 100 MB prenosa podatkov

Ko se mi ankes izteče čez pol leta grem k mobitelu, če simobil ne bo dal 1GB podatkov v paket! Telih 100MB je pri simobilu NATEG. Mislm simobil a si malo zaspal? nobenih novosti skor... razn ta moneta!! Vsaj podatke na 1GB dvigni!!!

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To tudi mene zanima, katera so ta tri obocja ... EU + ?

Kako je na Hrvaskem? Velja tale tarifa Svet ali ne?
Eno je tarifa Vodafone World, novost v ponudbi Simobil Vodafone pa je tarifa Svet.

Eno je World, drugo je pa Svet
hysterical-1.gif

Razlika je v tem, da World velja po celem worldu, tarifa Svet pa ne velja po celem svetu...
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.