Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Ko se mi ankes izteče čez pol leta grem k mobitelu, če simobil ne bo dal 1GB podatkov v paket! Telih 100MB je pri simobilu NATEG. Mislm simobil a si malo zaspal? nobenih novosti skor... razn ta moneta!! Vsaj podatke na 1GB dvigni!!!
Tušmobil ima tudi že opcijo tušmobil1GB za 5 € za vse naročniške pakete
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik krizo pravi:
e75 za 290€
bonk.gif

70€ cenejš kot je v trgovini, pa za 2 leti nej se vežem!?!

pa saj ga lahko kupiš v prosti prodaji,...

že 290 mi je preveč denarja za telefon, kaj šele 360 v prosti prodaji
wink-1.gif

glede na to da se vežem za 2 leti, bi lahko bil cca. 150€... to bi bilo še sprejemljivo
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
To pa mi ni všeč, včasih je v 5zame bilo vse po 1€. Slabšajo se slabšajo... Govorim zato ker imamo doma en tak paket...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
To pa mi ni všeč, včasih je v 5zame bilo vse po 1€. Slabšajo se slabšajo... Govorim zato ker imamo doma en tak paket...
Operater naj pa živi od mušjih drekcev?
rolleyes-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Operater naj pa živi od mušjih drekcev?
rolleyes-1.gif

Ne ne ne, saj je konkretna mesečna naročnina
wink-1.gif
Kako pa lahko nudijo SE X1? Ki je najbrž v prosti prodaji še dražji? Tudi če je za 20€ cenejši mi ni jasno od kod so dobili takšno cifro pri PetZame?

MayheM

Pripravnik
9. nov 2008
151
0
16
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Ko se mi ankes izteče čez pol leta grem k mobitelu, če simobil ne bo dal 1GB podatkov v paket! Telih 100MB je pri simobilu NATEG. Mislm simobil a si malo zaspal? nobenih novosti skor... razn ta moneta!! Vsaj podatke na 1GB dvigni!!!
smile-1.gif

Tušmobil nima BlackBerry storitve. Pa tudi ne bi šel na Tuš, ker mi je samo podjetje antipatično.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
smile-1.gif

Tušmobil nima BlackBerry storitve. Pa tudi ne bi šel na Tuš, ker mi je samo podjetje antipatično.

BlackBerry
grims-1.gif
, lahko da bo še kakšno presenečenje na Simobil-u, tudi kje drugje, v negativnem smislu, seveda.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
e ne ne, saj je konkretna mesečna naročnina
wink-1.gif
Kako pa lahko nudijo SE X1? Ki je najbrž v prosti prodaji še dražji? Tudi če je za 20€
cenejši mi ni jasno od kod so dobili takšno cifro pri PetZame?

v naročnini pet zame imaš 1001 min v si, druga omrežja, fixno omrežje 1001 sms, mms,...

navadite se da počasi telefoni ne bodo več zastonj,...tudi nižje cene tujine, recesija,... terjajo svoje,... poleg tega pa naj bi operaterji ponujali storitve , telefoni so za zaraven,...

b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
e ne ne, saj je konkretna mesečna naročnina
wink-1.gif
Kako pa lahko nudijo SE X1? Ki je najbrž v prosti prodaji še dražji? Tudi če je za 20€
cenejši mi ni jasno od kod so dobili takšno cifro pri PetZame?

v naročnini pet zame imaš 1001 min v si, druga omrežja, fixno omrežje 1001 sms, mms,...

navadite se da počasi telefoni ne bodo več zastonj,...tudi nižje cene tujine, recesija,... terjajo svoje,... poleg tega pa naj bi operaterji ponujali storitve , telefoni so za zaraven,...

b

Ne, telefoni so za to, da pritegnejo uporabnike, sama ponudba ni več dovolj.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:

Madmitch upam da bo počasi prišel čas ko telefon za 1€ ne bo samo po sebi umevno,...čeprav je ravno Si.mobil začel s tem,...
Bodo ljudje počasi začeli kupovati telefone kakršne rabijo in ne takih da ga čim bolje prodajo,...

b

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:

Madmitch upam da bo počasi prišel čas ko telefon za 1€ ne bo samo po sebi umevno,...čeprav je ravno Si.mobil začel s tem,...
Bodo ljudje počasi začeli kupovati telefone kakršne rabijo in ne takih da ga čim bolje prodajo,...

b

OK, to se pa strinjam, nikoli mi ni na pamet padlo, da bi ga preprodal. Vedno sem subvencioniran telefon znucal, razen predzadnjega, ko sem vzel E71 pred potekom dveh let. Konec koncev bi meni veliko bolj odgovarjalo, da bi še tistih 90ct pri roamingu ukinili in nehali subvencionirati telefone.

BTW, SiMobil je bil edini (OK takrat sta bila samo dva), ki mi je telefon šenkal samo zaradi višine računov. Na M@ o tem niso hoteli niti slišat. Če bi pognjavil, bi mi ga verjetno tudi danes in jutri.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Se kar strinjam z borovnico. Stvari niso zastonj, stroški vsega niso majhni, zaslužki pa so relativno skromni. Trdim, da je konec časov, ko so cene le padale in padale. Sedaj se to ustavlja, kvečjemu se bo kje kaj podražilo pa tudi telefoni ne bodo več stali manj kot deci Radenske v sosednjem lokalu.

OK, kdo bo omenil Tušmobil. Veseli bomo lahko, če bo sploh še preživel kakšno leto ali dve. Menim pa, da je tudi ta dosegel svoj plafon pri nizkih cenah in bo počasi moral začeti še služiti kakšen denar, torej tudi tam ne bo vse šlo cenovno dol, kvečjemu obratno.

Zaradi tega se mi povprečen uporabnik ne smili prav nič. Večina ljudi nima težav s tem, da za svoj avto vsako leto plačajo vsaj 300 EUR stroškov za menjavo olja in še kakšnega filtra. Ko pa je treba plačati toliko za celo leto mobilne telefonije, poplave storitev in subvencioniranih telefonov za 1 EUR pa je že problem. Ne avto, ne telefon nista življensko nujni potrebščini. Če ju želiš ju boš plačal, več kot uporabljaš, več plačaš. Simpl kot pasulj.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:

b
Borovnica, ni več milijonov od asimetrije, a?
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.