Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
KAj bi bilo narobe, da ne morem prejemat mms sporčil oz. prejmem namesto mms en sms, kjer je link do simobil strani s kodo, da lahko pogledam mms. Sem klical na 080404040 pa mi je dec tam svetoval, da mi bojo poslal nastavitve za mms. Ko sm mu povedu, da so mi to že ene 5x poslal, pa da sm umes tut že menju telefon, pa se ni nič spremenil.
No zanjič sm pa na 080404040 eno babnco dobil, ki je bla pomoje bližje rešitve .. rekla je da mam baje izklopleno prejemanje mmsov in da mi bojo to vklopl, sam kake 3 dni traja... No zdej je že 1 teden okol, pa še vedno ne dela... Pošiljam pa MMS lahko normalno...

KAj mi je storiti, razn štrik?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Si Legacy uporabnik. Imaš predplačniško ali naročniško številko?
Naročniško, prenešeno iz mobitela kake 4 leta nazaj... Btw isti problem ima tudi nekaj mojih kolegov pri simobilu. Možno je, da sem mnogo let nazaj vklopu to opcijo (s smsom), ker nisem imel mobitela sposobnega predvajat mms, pa sem jih hodu na net gledat. Nisem pa 100% glede tega...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Oho
smile-1.gif

TIS se posljavlja.press?
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Sorry, a je bil vmes ze zamenjan?

Nazadnje ko jaz se vem je bil home-made TIS.kis
smile-1.gif

soyuz

Zelenc'
23. feb 2009
3
0
1
vceraj sem dobil simobilovo ponudbo v kateri lahko izbiram BB Storm za 150€, a tale cena velja samo če vzamem paket orto BERI ali velja tudi za navaden orto, dvoumno je ker pise cena za vas 150€, mimogrede kako se kaj odnese omenjeni telefon, hvala

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Meni je glede tega vse jasno, vendar ima TIS.Kis več pomenov, zato se je potrebno izražati eksplicitno.

Drugače pa je bila to noč izvršena MMS migracija, premik na bolje.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Novo pri Simobilu!

Klici na brezplačne 080 številke se zaračunavajo kot klici v stacionarno omrežje.

Reklamacijo sem že poslal, svetujem pa vam, da preverite svoje izpiske.
wink-1.gif

Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Eno vprašanje za vas Simobilovci - obračunski cikel imam 13ga v mesecu. Danes ko grem preverjati stanje preko S!Asistenta in preko msg-a mi še vedno kaže porabo od prejšnega obračunskega cikla. Kaj naj bi to pomenilo?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.