Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne, točno tako je. Že dolgo se tega ne da gledat, čeprav gre za povsem osnovno funkcijo pri paketih z zakupljenimi minutami.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Bush pravi:

Dolgoročno gledano ni pametna poteza si narediti sovražnike iz power userjev.

Dobro povedano... Sicer imam (zaenkrat...nimam vezave) Simobil, ampak sem v zadnjih 3 mesecih najmanj petim ljudem svetoval M@.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tudi sam redno svetujem,... inpoavadi zadevo sprejmejo,...
pa je bilo takih več kot nekaj,...

imam pa za to tehtne razloge :), ki niso samo v tem da sem zaposlen na Si.

b

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Itak je odločitev za operaterja zelo (izključno?) individualna. Ne moreš kar reči - Mobitel ima večji tržni delež, zato se bolj splača bit tam. To je neumnost.

Ti pa rade volje glede na pisanje tukaj verjamem, da ne boš nekomu svetoval Simobila samo zato, ker si tam zaposlen.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Mah kaj pa ti veš Jernej! Če pa je Mobitel za bolj "napredne" userje! Halllo!
bonk.gif
Ta izjava je takšna kot da nimam pri ljubem bogu cele dneve kaj za delat kot pa drkat GSM aparat in izkoriščat njegove tehnologije... Treba je pač vedet da nekateri ne potrebujemo dregega kot pa poceni impulzov ter SMSov ter dobrega signala...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Za mene bi pa bilo idealno, da bi dal to opcijo 201 na vse pakete (razen petzame, ki je ne rabi).
Sicer imam še 2 leti do 31 leta, sam zakaj bi imele vedno samo nekatere skupine privilegije. Če bi imel to možnost bi šel sam raje na paket trizame, kot pa orto u nulo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
To res ni vredu da je starostno omejeno ja.. Zato pa imam mi doma enega orto u nulo + 201, ter pet zame ter enega od orto smart paketov, kjer pa tako račun nikoli ne presega 10€... Je pa 5 zame ugodna varianta...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
S tem pa bi bili še dodatno konkurenčni mobitelu, ker kolk sem na hitro pogledal nimajo nič pametnega pri paketih, ko enkrat ne morš met več Itak Džabest paketa.
Zato so tudi včasih podalševal študentske pakete, čeprav že nekaj let nekateri niso bili več študentje.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
verjemi če vse "študente" in "upokojence" presedlajo na pakete ki jim pripadajo je odliv lahko velik,...
je pa to njihova osebna odločitev,... lahko jo tretiraš tudi kot jabest +
evil.gif

b

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
vprasanje, kolega je gledal na Si.asistentu in pravi, da se mu prenos podatkov in mmsi se vedno racunajo, kljub temu, da bi naj prehod v nov orto bil avtomatski.

tudi sam bi to rad preveril, vendar ne najdem gesla. dovolj da poklicem na 080404040 in povem svoje osebne podatke ali se moram osebno zglasiti v simobilovem centru?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
menjava paketa ni nikoli avtomatska,...
lahko pa paket zamenjaš na assistentu, preko cc ali na prodajnem mestu,... cc bo pravi naslov za preverjanje stanja seveda z geslom,..

l.p .b

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Je kje kakšna opcija, kot jo ima recimo Mobitel z paketom džabest - da bi lahko pogledal dejansko koliko minut sem porabil v simobil, koliko v druga, koliko smsov itd... se da to kje videt?

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
menjava paketa ni nikoli avtomatska,...
lahko pa paket zamenjaš na assistentu, preko cc ali na prodajnem mestu,... cc bo pravi naslov za preverjanje stanja seveda z geslom,..

l.p .b

Saj to ni prehod... ampak samo izboljsava paketa... Se vedno se imenuje "Ortu u nulo", le da je dobil se dodatno 1001 MMS in 100 MB podatkovnega prenosa... Ali se motim?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če je stranka prej imela orto smart in hoče imet orto u nulo je to menjava paketa,
če pa je stranka že na orto u nulo ima upgrade paketa avtomatsko,...

l.p. b

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
jaz sem vceraj vzel orto u nulo in 10x10. Preklical sem staro stevilko, ki sem jo imel samo za internet in dobil novo. prej sem imel 12 eur racuna za 100mb podatkov, sedaj imam 10 eur oz brezplacno 10 mesecev. Sicer bi tudi jaz raje videl, vec prenosa, ampak pri pushu,rss,vreme in neki surfanja, v enem letu nisem presegel teh 100mb. bi pa verjetno jih, ce bi imel vec na razpolago.

a bi blo tko tezko dolocit eno ceno za 100mb in potem pac izberes al 100 al 200 al 300..kolikor rabis. isto bi se lahko naredilo z smsi in mmsji. OK, nisem v marketing stroki in tole lahko cist mimo pisem, ampak bi bilo pa prakticno in preprosto naredit tocno tak paket kot ga sam rabis.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik disco pravi:

a bi blo tko tezko dolocit eno ceno za 100mb in potem pac izberes al 100 al 200 al 300..kolikor rabis. isto bi se lahko naredilo z smsi in mmsji. OK, nisem v marketing stroki in tole lahko cist mimo pisem, ampak bi bilo pa prakticno in preprosto naredit tocno tak paket kot ga sam rabis.

imaš pri komunali, elektru v končni fazi tudi mobitelu, debitelu, tušu paket ki ga sam setavljaš?
morda pride enkrat tudi to a zaenkrat je to vse kar imaš,...
vzemi kot opcijo mobilni internet + z 10 GB podatkov pa si zmagal,...aja to je pa že predrago,..

l.p. b

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
aja, se tole...pa ne se smejat

a obstaja kaksen nacin, da se preveri katera stevilka je na simobilu in katera ne? Bi rad pokuril tistih 1000 minut ampak bi moral prej vsazga poklicat, ce ima res simobil. k zdej vsi neki operaterja menjavajo pa stevilko seboj nesejo.

bi blo fajn ce bi obstajal kaksen whois za stevilko
smile-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
*789*številka# in kliči.
Čez nekaj sekund dobiš info, ali je številka prenesena iz default omrežja ali ne.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
nic ni predrago ce rabis. jaz sem samo napisal kaj bi blo fajn imet. poleg tega imam 100mb dovolj na pdaju. neomejen dostop pa imam na prenosniku. sem dokaj specificen uporabnik, ker imam po vec naprav in vse morajo imet internet gor, torej imam vec stevilk in bi mi bilo fajn, ce bi lahko npr imel paket brez mmsov in zato 100mb vec. po drugi strani pa bi na telefonu imel namesto 100mb samo 10mb in 100 minut vec klicev. ampak spet ponavjam, to bi blo men fajn. nic nimam proti nobenem operaterju in paketih, ker sem pri treh narocen in pac vzamem kar mi je najbolj ugodno zato kar rabim. skupni mesecni racun je nekje 70 eur pa imam 500 minut v vsa omezja pri tusu in sedaj 1000 v simobil in se interneta vrh glave.
za primerjavo sem imel svoj cas na mobitelu 20.000 sit samo klicev. tko da jaz sem definitivno zadovoljen uporabnik. signala imam pa tudi vedno dovolj, pa zivim ob robu meje v eni mali vasi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.