Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik airman02 pravi:
Jah glih dober signal je minus proti mobitelu. Po nekaterih kotlinah iz Koroške proti Mariboru je signal obupen

Pri meni je problem samo Podvelka, kjer signal pade, pa mislim da še ena lukna... Drugje pa povsod gre...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A to na Heiligenblut al prav na G? Ker na sveti krvi je pokritost mislim da kar vseh operaterjev. Sej majo bazne na in okoli vrha gondolske žičnice.
Pa za Mokrine tud vem, da je solidno. No, tam pa moram priznat, tud S! vleče
cheer.gif
na njegovem V delu iz Rateč. Boljš kot na Golteh, kjer na Z delu ni signala. Pa mislijo tam še eno vlko sedežnico delat. Mogoča pa kaj boljše bo.
Drugje pa je menda boljše, vsaj v globalu (no, Jurgovo na Rogli je blo par let nazaj spodaj slabo, kak je zdaj pa ne vem).

No, pa dosti o tem. A opcija 201 je možna tudi pri ostalih paketih ali samo pri Ortu?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
o pokritosti sem govoril na smučišču,...nisem pa preverjal točno kje,... govorim le na osnovi prispelih sporočil raznih operaterjev na katere se mi je telefon prijavljal,...
opcija 201 je le za orto u nulo,... morda kdaj drugič tudi za ostale
confused-1.gif

b

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Sej jaz tut ne hodim surfat ali pa čvekat neke enormno dolge pogovore. Je pa dejstvo, da se s kolegi zaradi različnih želj smučah po različnih progah, in hočeš kasneje rečmo na zakuhano al pa kosilo, pa se ne morš dobit. Res je razvada da se ne zmeniš za neko uro, sam tko pač je
smile-1.gif

Sicer mi gre to mal na živce, ampak itak mam okrog sebe spleteneno bolj simobil kot mobitel mrežo, tak da je še vedno nekot ceneje, čeprav se da mrežo tut razdret pa jo na druge tire spravit, tko kot smo včasih spravljali na s!
smile-1.gif
Nekateri to mogoče že počnejo...

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
res se mi ne da tole vse brat in me samo zanima ali je orto v nulo že kaj prenovljen?

kje so sedaj tiste minute v monitel in stac omrežje?

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
sem vseeno malo preletel vaše čenče pa najdu "novo" stvar.

moje mnenje je da je simobil še vedno bolj ugoden pri paketih ki pridejo v poštev če si izven 30 let.
tudi dosti boljša izbira telefonov bo bolj ugodni ceni kot ji ima mobitel.

gledal sem še tuš samo kaj pa vem no. se mi zdi da ni tako ugodno kot ima to simobil.

kako pa se obnese t-2?

lp

Nazadnje urejeno:

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
o pokritosti sem govoril na smučišču,...nisem pa preverjal točno kje,... govorim le na osnovi prispelih sporočil raznih operaterjev na katere se mi je telefon prijavljal,...
confused-1.gif

b

& ORTO BERI, ne?
wink-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik talean pravi:

tudi dosti boljša izbira telefonov bo bolj ugodni ceni kot ji ima mobitel.

lp
Dejte že enkrat nehat o teh bolj ugodnih cenah telefonov! Koliko telefonov lahko dobiš pri S po subvencioniranih cenah v 24 mesecih in koliko pri M? Razmerje je 1:3. Izračunaj si skupno ugodnost in boš videl, da je ta pri M dosti večja...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Mah kaj pa ti veš Jernej! Če pa je Mobitel za bolj "napredne" userje! Halllo!
bonk.gif
Ta izjava je takšna kot da nimam pri ljubem bogu cele dneve kaj za delat kot pa drkat GSM aparat in izkoriščat njegove tehnologije... Treba je pač vedet da nekateri ne potrebujemo dregega kot pa poceni impulzov ter SMSov ter dobrega signala...

Tisti, ki potrebujejo samo to, niso napredni uporabniki. Sicer pa je signal, predvsem pri UMTS, veliko boljši pri Mobitelu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
confused-1.gif

b

& ORTO BERI, ne?
wink-1.gif

res je tudi orto beri
cool-1.gif

MarkKP

Zelenc'
13. feb 2009
17
0
1
No končno en lep nov telefon pri Simobilu....take novice semčakal...ne pa da se kregate o brezplačnih minutah in brzplačnih prenosih podatkov....jaz sem že tako zadovoljen s tem kar simobil ponuja in simobilovi računi govorijo zase. Ko sem bil pri mobitelu, ni važno kakšen paket si imel, vedno sem dobival ogromen račun...celo en mesec ko sem imel sim kartico na nočni omarici in sem že prešaltal na simobil, sem dobil popolnoma enak račun kot mesec poprej...kaj pravite na to.....!!!!!? Mobitel gotovo ni pošten, isto se je zgodilo mojemu kolegu.

No tale nov telefon je tu... http://www.orto.si/sl/inside.c..._campaign=Storm

...na enem drugem foromu sem celo zasledil, da naj bi prihodnji teden simobil ponudil celo Xperio...upam,da res :)

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Že skoraj mesec nazaj sem spraševal za BB 8900 pa brez odgovora...
A že kdo ve kaj, bo ali ne bo??
smile-1.gif

LP

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Kaj sploh sprašuješ, itak ne boš zvedu dneva nikol :D Mene sam zanima, če je prehod iz starega orto smart v orto v nulo zdej brezplačen? Al še vedno kasirajo 10€? Pa če se da kr prek sms-a menjat tak kot ma mobitel.
p.s.: ne sprašujem zase

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
od 02.02.09 ne računamo več stroškov menjave pri orto paketih,...

Z dnem 13.02.2009 bo omogočena SMS migracija naročnikom Orto smart naročniškega paketa na naročniški paket ORTO U NULO.

SMS migracijo lahko aktivirajo le naročniki Orto smart naročniškega paketa.
- stranki se menjava naročniškega paketa aktivira brezplačno, plačljivo je le poslano SMS sporočilo
- prehod nazaj na naročniški paket Orto smart ni več možen
Aktivacija:
- zahtevo za menjavo naročniškega paketa pošlje naročnik preko SMS sporočila na številko 9443 s ključno besedo ORTO

l.p. b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.