Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Definicija besede prvič je zelo pomembna.
Če se postavi omejitev, da lahko dobi ugodnost nekdo, ki je "prvič" naročnik pri Simobilu je treba postaviti tudi rok, kaj je za operaterja "prvič".

Je to "nikoli dosedaj" ali mogoče "še ni bil naročnik zadnje leto" ali "ni naročnik že 1 minuto".

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
meni je en posrednik povedal drugace. ce ti je pravkar poteklo in na novo sklenes, pades v to akcijo...

confused-1.gif

Ne drži.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Seveda, da ima simobil UGODNE telefone, kot pa mobitel. Sam najdi mi naj nekdo, ki dobil telefon pri mobitelu za 1 evro ali ap za 50 evrov ga ne dobiš. Pri obeh operatrejih se zavežeš za 24 mesec. Naročnina pa je podobna.

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Kak je z preusmeritvami: na telefonu na katerem mam orto u nulo sem imel vgašnenega pa sem mel nareto preusmeritev na drugi naročniški paket od simobila. Zdaj pa sem šel gledat pod si.asistent pa mam zaračunano to.

Ker če pogledamam mam vse klice pa SMSe zaračunane 0€, vmes pa mam 3 klice z mojega paketa orto u nulo na drugi simobilov paket papa mam zaračunena. Ve kdo v čem je finta?

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Kako se obračuna sklenitev 201 paketa če to sklenem sredi obračunskega obdobja?

Hvala

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Hovi1 pravi:
Kak je z preusmeritvami: na telefonu na katerem mam orto u nulo sem imel vgašnenega pa sem mel nareto preusmeritev na drugi naročniški paket od simobila. Zdaj pa sem šel gledat pod si.asistent pa mam zaračunano to.

Ker če pogledamam mam vse klice pa SMSe zaračunane 0€, vmes pa mam 3 klice z mojega paketa orto u nulo na drugi simobilov paket papa mam zaračunena. Ve kdo v čem je finta?

Na tisti številki, ki narediš preusmeritev plačuješ isto kot če bi iz nje klical, v ista omrežja.

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Ja samo pol nebi blo logično če bi mi simobil na si.asistentu napisal porabo 0€, oni pa so mi zaračunali tote klice med preusmeritvijo, čeprav mam potem ko sem klical ko nisem mel več preusmeritev mam vseeno pogovore zaston na si.asistentu

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Axion: "KSZ

Gledam sedaj na simobilovi strani razliko med "Orto u nulo" in "Orto beri", pa je nikakor ne najdem... razen v ceni seveda

ORTO BERI - vključuje:
* 0 EUR/min za klice znotraj Si.mobilovega omrežja,
* 0 EUR za sporočila SMS,
* 0 EUR za sporočila MMS,
* 0 EUR za prenesen kB do 100 MB,
* Enotna cena klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja le 0,10 EUR na minuto.

ORTO U NULO - vključuje:
* 0 EUR/min za klice znotraj Si.mobilovega omrežja,
* 0 EUR za sporočila SMS,
* 0 EUR za sporočila MMS,
* 0 EUR za prenesen kB do 100 MB,
Enotna cena klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja le 0,10 EUR na minuto."

Kot je (sedaj) v drugi temi razjasnjeno glede same storitve, sam pa prilagam še, da je razlika, da BB aparat lahko vzameš na ORTO BERI paketu.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj zato sem tudi napisal "kot je v drugi tmei razjasneno glede same storitve".

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
ORTO BERI = ORTO (Black)Berry

Ampak to je zelo kriptično ime in bi bilo bolje, da bi bil poimenovan Orto BB.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če te prav razumem so pa mobitelovi ful ugodni,... katerega si imel v mislih? povezani 33 ali 55,...
đbest je še ostalo je pa bolj
uf-1.gif

b

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
ok. Danes sem prisel s smucanja. Prejsnji teden sem z zanimanjem bral "hype" ob "novem orto u nulo" paketu, ki naj bi prisel ven te dni. Tresla se je gora, rodilo pa se zgleda ni nic
smile-1.gif
Vsaj nic pametnega?? Aja, lahko pa narocniki migrirajo med orto paketi, in sicer iz ortosmart v orto u nulo
mwahaha
smile-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
iz orto smart greš lahko na orto v nulo, povratek ni možen ker ortosmart ne obstaja več oz obstaja pač za stare naročnike. ko ga enkrat zapustiš je to to :p

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.