Novo pri Simobilu IV.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Dejstvo je, da je Nokia na dobri poti, da nam začne šopati res solidne touchscreen telefone. Nokia5800 je recimo briljantna zadeva. Upam le, da bo naslednik narejen iz malce bolj prestižnih materialov. Ko bo porihtan tudi enostavno dostopen APP store za Nokio bo to še en velik plus zanjo.

Takšnega UI kot ga ima iPhone, sem prepričan da Nokia še en čas ne bo imela. Nokia 5800 zame NI briljantna zadeva.

LP

Minetauer

Zelenc'
21. feb 2009
18
0
1
Jsz bi imel pa eno vprašanje. Pred kratkim sem na Simobilu kupil nov telefon in podaljašl naročnino še za 24 mesecev. Sedaj mi je Simobil poslal še dodatno ponudbo za 40€ bonusa oziroma Nokia E63 (isto sm jaz kupil dal 20€) za 1 €. in pol leta zastonj 201 paket. Zakaj me takrat prodajalka na to ni opozorila? Oziroma zakaj sem jaz to naknadno dobil? Kakšne ideje? A lahko sedaj uveljavljam 40€ bonusa?

Minetauer

Zelenc'
21. feb 2009
18
0
1
ja jst sm dobil ponudbo za pol leta brezplačno. Sam očitno mi to ne velja... Sem prehiter za Simobil
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik MayheM pravi:
iPhone je malo mimo ja, vsi kt so ga hotel met so ga itak šli v Italijo kupt.

Zelo veliko jih je, ki ga še pri nas čakajo oz. bi ga vsak imel, ki ma zdaj kako npr. boljšo nokio ali htc. Dostim je tudi cena v italiji previsoka, potem je tukaj še servis itd.

lp

Nazadnje urejeno:

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Kako so eni nevoščljivi ker do S! dobil iPhone, če bi ga pa dobim M@ ali kdo drug bi bilo spet vse OK,....

Ko ga dobijo bo šel kot vroče žemlice ....

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Osebno se mi zdi, da je v sloveniji še vedno orgomen trg za iPhone. Če bi bil ponujen v solidnem paketu z dobrim data planom za kakšnih 250 - 300 € bi bil hit. Telefon je pri množicah še vedno nek težko dosegljiv gadget.

Tisti ki s(m)o ga hoteli prej ga pa itak že imamo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
sony ericsson tudi pripravlja nekaj zanimivega.

iPhone nima za burek...

Izgleda spadas med tiste, ki "padejo" na XXXX megapixlov
hysterical-1.gif
... Vec se zdalec ne pomeni bolje... In ce bo Idou imel 12 mpixlov locljivosti pri fotkicu to zameni ni nic zanimivega... Pri taki velikosti senzorja za zajem slike in plasiticni leci v mini velikosti, to se ne more pomeniti neke revolucije...

Edino slike bodo ogromne... in bo pomnilnik prej poln digitalnih smeti
smile-1.gif
...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
uporabniška izkušnja > all, no skoraj vse ... vsaj upam da se bojo proizvajalci držal smernic, da je vsaka funkcija dostopna v max. treh korakih

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
sony ericsson tudi pripravlja nekaj zanimivega.

iPhone nima za burek...

Izgleda spadas med tiste, ki "padejo" na XXXX megapixlov
hysterical-1.gif
... Vec se zdalec ne pomeni bolje... In ce bo Idou imel 12 mpixlov locljivosti pri fotkicu to zameni ni nic zanimivega... Pri taki velikosti senzorja za zajem slike in plasiticni leci v mini velikosti, to se ne more pomeniti neke revolucije...

Edino slike bodo ogromne... in bo pomnilnik prej poln digitalnih smeti
smile-1.gif
...

Ne ne ne
smile-1.gif
Brez skrbi, bi mi bilo vseeno če bi mel tudi samo 5 mpix, saj v celem življenju z svojim SE K790i nisem naredil 100 slik... Ampak glede na velikost ter funkcije ki jih bo nudil mi je veliko boljši kot iphone! Teh 12 mpix pa je samo še mogoče pika na i, seveda kdor to sploh rabi... Saj sem prezadovoljen z svojim 3,2 mpix koliko ga pač uporabljam... Sem pa pristaš SE!

Lp

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Nimam pojma o tej akciji 10x10€

A to pomeni, da moraš v 10 mesecih to porabit, kaj pa, če na mesec porabič 6 evrov *10m= 60€ (40€ +++). Se pravi, da lahko ta bonus koristiš samo 10 mesecev ali dokler ga ne porabiš.

Namreč vzel bi mobitel pri simobilu preko brata (ni bil še nikoli naročnik simobila). Kličem zelo mal tam do 10 evrov mesečno (saj je prej mal okol pokličeš in že je 10 evrov).

P.s. Katere telefon ej ok za minimalno ceno (vezava)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, prenaša se ti znotraj teh 10ih mescov in v tem obdobju moraš porabiti.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Nimam pojma o tej akciji 10x10€

A to pomeni, da moraš v 10 mesecih to porabit, kaj pa, če na mesec porabič 6 evrov *10m= 60€ (40€ +++). Se pravi, da lahko ta bonus koristiš samo 10 mesecev ali dokler ga ne porabiš.

Namreč vzel bi mobitel pri simobilu preko brata (ni bil še nikoli naročnik simobila). Kličem zelo mal tam do 10 evrov mesečno (saj je prej mal okol pokličeš in že je 10 evrov).

P.s. Katere telefon ej ok za minimalno ceno (vezava)

Upošteva se tudi naročnina. Če je mesečna položnica višja od 10€, se ti 10€ v celoti odšteje s položnice (pri novih naročniških paketih, to zagotovo je, razen če imaš paket Smart). Če je znesek na položnici nižji od 10€, pa razliko do 10€ zgubiš (če je na položnici 8€, torej 2€ od tistih 100€ popusta "podariš" Simobilu). Po moje se ti splača vzeti paket Ena zame za 12€, kjer imaš že nekaj vključenih pogovorov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.