Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
nism reku da mi nč ne paše, ampak včasih se obnašajo kot popolni amaterji. in če pošiljajo brezvezne MMSe, potem lahko tut pošlejo da so znižali cene nekaterim telefonom. in grem stavit da večino zanimajo nižje cene telefonov, kot pa neka sms frendi bedarija. ( al kaj je že pisalo)

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Poglej, to o pocenitvi bi bilo meni hujši SPAM kot nek MMS s promocijo Vodafone Livea! Jaz, če in ko kupujem telefon sam redno preverjam ponudbo in ne zahtevam od drugih, da to delajo zame. Nekako neupravičeno nekaj pričakuješ, saj jim nisi ti nadrejen ...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
dobro premisli preden odgovoriš.

1. sm jz na svetu zaradi njih, ali oni zaradi mene?

2. kaj je bolj pametno. dat obvestilo na net/MMS ali SAMO v trgovinah? in zakaj telefon odstranit z neta in ga skoraj prodajat na skrivaj?

3. ti greš vsakič v njihovo trgovino preverit ponudbo? res? BS

jz grem vsake toliko časa na njihovo stran in si pogledam ponudbo. in če telefona ni tm, to zame pomeni da ga ne prodajajo več. je pa idiotsko telefon odstrant in si s tem sabotirat prodajo. nevem a pričakujejo da bo folk vsak tedn v trgovini? mislš da bodo stranke vesele ko bodo 20x šle v neko S! trgovino in vedno znova ugotovijo da se nč ni spremenil? od doma do trgovine ti lahko vzame tut eno uro, da pa pogledaš na netu pa minuto.

no mate prav, kaj se bedak pritožujem, sej pa jz samo kupujem telefone in plačujem naročnino. jz nism pomembn
smirk-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
1) Ti nisi zaradi njih, oni tudi ne zaradi (izključno) tebe.
2) Obvestilo na netu bi bilo primerno, po MMSih nikakor ne.
3) Ne grem, ko kupujem telefon, pa vsekakor grem, se pozanimam na netu in še kje ...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
1. nism mislu zaradi izključno mene, ampak zaradi uporabnika na splošno.
2. vsaj na netu, lahko pa tut v tistih njihovih brošurcah
3. no jz si pa ponavadi telefon pogledam na netu in če ga majo, grem potem še v trgovino pogledat. in če bi zdej šu jz do mobitela in tm kupu telefon, bi S! zgubu naročnika samo zato, ker so nesposobni

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Dovolj stokanja.
Če ti Mercator ne pošlje smsa o znižani ledenki, Spar o akciji gorčice ti tudi nihče drug ne bo.
Nebo zunaj joče, tebi istega ne privoščim v samici.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Bi nam vrla predstavnika simobila razjasnila kakšno nadgradnjo omrežja opravlja Simobil danes, da nikjer po SLO "mobilni internet" ne deluje?

KANGARO

Zelenc'
6. jun 2008
7
0
1
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Bi nam vrla predstavnika simobila razjasnila kakšno nadgradnjo omrežja opravlja Simobil danes, da nikjer po SLO "mobilni internet" ne deluje?

Mobilni internet deluje danes zadovoljivo, so bili pa včeraj malce večji problemi z uporabnostjo.....

lp

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
jaz pa dam dedu prav. če ni telefona na strani kot možen nakup v trgovini pa je pač to pomeni da potencialna stranka ne pride.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Zanimivo. Na relaciji MB - LJ ni nikjer delovalo, vedno mi meče 619 error, in gospa na 040 je rekla, da do 21 ure ne bo delovalo.

Zanimivo pa je, da mi deluje internet preko GSM aparata, le preko tistega USB modema ne deluje.

torej so nadgranje res v teku, so v smeri nadgradnje kapacitet ali se omrezje nadgrajuje na 7.2?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
lep odnos do strank ni kej. nikjer nism napisu da hočm da se me streže kot kralja, ampak hočem pa da se obvesti stranke da so določeni telefoni v akciji. pa nej bo to na vaši strani, prek MMSa, prek brošurc k jih pošilate na dom, zraven računa...

očitno gre res za podjetje polno brezbrižnih amaterjev.

to stokanje si pa nekam vtakn
smirk-1.gif

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Forum ni Simobilov, zato tukaj nimava odnosa stranka - kupec.

Če tretiraš za medij obveščanja samo internet, odpri oči, vzemi v roke kakšen časopi, revijo, mogoče celo prižgi televizijo pa ti nobena zadeva ne bo ušla.

Stokaš pa lahko sam.
2 dni.

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
potem pa nimaš pravice pisat v imenu simobila. in ko si tako prekleto pamtn, prosm objavi gradivo kjer piše da se je TYTN II znižal na 280€ in zakaj se ga je odstranilo iz ponudbe na vaši strani, ko se ga pa še vedno prodaja.

ni čudno da se to dogaja, ko pa zaposleni simobila niste še slišal za profesionalnost in da se pusti ego doma.
stupid-1.gif

ja pravi car si, bravo
aplauz.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
A niste šli malo izven konteksta ''NOVO PRI SIMOBILU''
Mogoče bi blo bl pametno da se to v privatnih sporočilih pogovorite
grims-1.gif

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
novo pri simobilu je znižanje cen nekaterih mobitelov, a se začudoma tega nikjer ne da vidt. on pa ve da so se pocenil, a tega ni tuki napisu. torej gre za čudn odnos zaposlenih do strank in firme same. ko pa nekdo pove da tuki neki ne štima, dobi pa ban
stupid-1.gif

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Tytn II se ni znižal, cena ostaja enaka od samega začetka.

Razglabljam pa o informacijah, ki so javno dostopne, samo oči je treba odpreti bolj na široko.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.