Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
malo kritike za simobil , če veselo pošiljate pogodbe pred iztekom naročnine z ugodnostmi za podaljšanje naročnine pri vas, potem bi lahko tudi pošiljali vsaj kakšno obvestilo pred iztekom naročnine za si.navigator, ne pa da kar avtomatsko podaljšate za eno leto, danes sem debelo pogledal položnico za 80€, ker seveda niti pod razno ne bom podaljšal si.navigator-ja in sem dal reklamacijo na račun
bonk.gif
LPWWY

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
in kdaj se bo znižala, ter seveda na kok? kr kokr sm si pogledu na netu, ni take velike razlike med modeloma, da bi blo vredno dat 200€ več za 8GB verzijo

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik halo pravi:
KSZ....
Novo pri Simobilu;
Ne morem poslat nobenga SMSja
Na Klapo ne morem že par dni. Prek telefona pa tudi ne dostavlja.
Odhodni server nagaja
evil.gif

Se novo:
ne gre odhodna e-posta. (Niti vceraj niti danes do 08:00, ko sem nazadnje probal in.....obupal.
Lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
WWW, saj je logično, da operater dela v svojo korist, drugače ne bi bila firma ampak karitas (no..pa še ti dajo kaj v svoj žep) in logično je, da bodo nategnili uporabnike, kjer jih lahko in kdaj jih lahko.

Jaz sem debelo pogledal, ko sem dobil ponudbo za "biznis" paket not pa HTC touch in blackberry ter še nekaj sonijev ter nokij. Niti enega biznis telefona...

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Zadnje dni mi izginja signal kar sredi maribora, da za prekmurje sploh ne govorim. Trenutno ne dostavlja smsov.... Ðezz pa z takim veseljem sem šel k zelenim...

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
in logično je, da bodo nategnili uporabnike, kjer jih lahko in kdaj jih lahko.

Ni res, najboljši uporabniki so zadovoljni uporabniki. Nategneš človeka enkrat, dvakrat, potem pa izgubiš stranko. Pa še slabe govorice razširi o tebi. Če igraš dolgoročno, potem moraš biti fer.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Poglejmo koliko strank je nategnil mobitel in siol in telekom.

in kje so sedaj? jim grozi propad?
tongue-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz sem debelo pogledal, ko sem dobil ponudbo za "biznis" paket not pa HTC touch in blackberry ter še nekaj sonijev ter nokij. Niti enega biznis telefona...

Napiši kaj je zate biznis aparat? Mogoče iphone
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Vsaj E90 (čeprav ga nokia serje z symbianom, tako da bi moral imeti vsaj WM6) ali pa kulturen dlančnik , in ne tista mešanca "blackberry" ali šminka "HTC touch".

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Blackberry je čistokrvni business telefon, 8300 in 8310 imata še spodobno kamero, ta drugi tudi GPS in gor dela Mobitelova in Simobilova navigacija. Ni boljšega telefona, blizu mu mogoče pride kakšna Nokia E51.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
He he:) Sem že pravi odvisnik, ki zjutraj gre na Alter preden obišče WC
smile-1.gif

Pa še na dopustu sem. Svašta. Bo treba na odvajalno kuro, en teden brez interneta in mailov.
Sicer pa čakam na BB Bold. Ta zna biti še sploh fina business igrača. Me pa zanima, če ga je možno uporabiti tudi kot modem, recimo s povezavo preko Bluetootha.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
blackberry ni biznis zaradi njihove bedne storitve. enostavno mi ne ustreza, potrebujem v bistvu WM6 in vse možne funkcije, ne samo okrnjen blackberry sistem.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Mi lahko kdo pove v čem je poanta, da ne morem preko klape pošiljati SMSjev ko sem na Simobilovem internetu.
bonk.gif

Doba ko sem preko Siola; prenosnik dela BP.
redface-1.gif

Vse dela lepo in prav; ko pa se hočem registrirat oz potrdit geslo se povezuje in napiše končano in ne gre nikamor
rolleyes-1.gif

Na Simobilu mi ne znajo pomagati.
uf-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.