Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Tytn II stane na expansys 490 € NETO.

Za koliko ga ima simobil na ceniku pri paketu biznis smart?

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Nova GSMa pri Si.mobilu !
cheer.gif

LG KF600 za 200€ oz 220€
ter
Samsung SGH-U900 SOUL za 350€ oz 370€

Navali narode !!!
hysterical-1.gif

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tytn II stane na expansys 490 € NETO.

Za koliko ga ima simobil na ceniku pri paketu biznis smart?

580 eur.

@Halo: od danes naprej

Lp. TheCjen

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Torej je pri simobilu Tytn II dražje kot v prosti prodaji iz tujine, in to odklenjen brez vezave..proti vezavi 2 leti na biznis paket.

Koga zajebavajo?!

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Pomoje noben fiksno ne ve ali pa nočejo povedat! Na njihov info si že klical (Lahko poskusiš, čeprav dvomim da boš kaj konkretnega izvedel)?

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Jaz sem Marburg in ne WWW.
Pisal sem o odhodni posti (ki se vedno ne deluje) in ne o biznis paketih. :)
Lp

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a lahko kdo od S! potrdi da se bo N95 8GB pocenila?
sprasujem se.gif

bo se mogla, če hočejo še kako prodat
smile-1.gif

iphone.comming.press
evil.gif

Tudi jaz sem slišal govorice da naj bi se pocenila...
Me prav zanima
smirk-1.gif

LP

22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
malo kritike za simobil , če veselo pošiljate pogodbe pred iztekom naročnine z ugodnostmi za podaljšanje naročnine pri vas, potem bi lahko tudi pošiljali vsaj kakšno obvestilo pred iztekom naročnine za si.navigator, ne pa da kar avtomatsko podaljšate za eno leto, danes sem debelo pogledal položnico za 80€, ker seveda niti pod razno ne bom podaljšal si.navigator-ja in sem dal reklamacijo na račun
bonk.gif
LPWWY

borovnica, bitch no comment na tole?lahko vsaj omenite v vaši naročniški službi na bolj fer odnos do strank
jezen.gif
LPWWY

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Citat:
malo kritike za simobil , če veselo pošiljate pogodbe pred iztekom naročnine z ugodnostmi za podaljšanje naročnine pri vas, potem bi lahko tudi pošiljali vsaj kakšno obvestilo pred iztekom naročnine za si.navigator, ne pa da kar avtomatsko podaljšate za eno leto, danes sem debelo pogledal položnico za 80€, ker seveda niti pod razno ne bom podaljšal si.navigator-ja in sem dal reklamacijo na račun
bonk.gif
LPWWY

borovnica, bitch no comment na tole?lahko vsaj omenite v vaši naročniški službi na bolj fer odnos do strank
jezen.gif
LPWWY

Se mi zdi, da moraš tako tukaj, kot v podobnih primerih drugje, sam zaprosit za prekinitev članstva, naročnine na storitev ipd. In tudi v pogodbi piše da se v primeru ko uporabnik storitve ne prekliče, podaljša naprej. Tako da ni Simobil tukaj nič nefer. Pred kratkim je imela kolegica podoben primer. Pred letom dni je vzela telefon skupaj z navigatorjem in takrat podpisala, da se čez eno leto ponovno plača naročnina, v primeru da je ne želi več, se pa pisno prekliče. Ko je dobila ogromen račun je seveda poklicala in so se vse lepo dogovorili. Dobila je dobropis za preplačane storitve + lično urejen dokument, da je prišlo do preklica. Problem je le to, da ko nakteri pacienti dobijo podobno pošto, takoj na alter, pa vso jezo ven, potem pametnjakoviči svetujejo razne inšpektorate, forum se smeti z nešteto zakonskimi členi, bla bla.
Simobil
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Simobil
zmaga.gif

Za 80€ si lahko kupiš že kakšno lepo stvar in ta vsota je zelo verjetno višja kot povprečni mesečni račun za mobilne storitve.

Najbrž imajo zeleni v pogodbeni pravniški solati napisano, da čez 1 leto plačaš spet 80€. In legalno je OK. Ampak ljudje po enem letu pozabijo, kaj so podpisali. Gledano z vidika EQ je pa skrajno neumno. Tako se ne dela biznisa.

Če bi bil jaz pri zelenih, bi pogledal, ali naročnik res uporablja to storitev. In tistim, ki bolj malo uporabljajo poslal obvestilo, da lahko naročnino podaljšajo za še 1 leto s popustom. Onim, ki bolj uporabljajo storitev pa z manjšim popustom za še eno leto in z večjim za dve leti.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne moreš diferencirat naročnikov na takšen degresiven način. manj porabe, več popusta.
!!!
Saj vsi plačajo isto fiksno vsoto! Če bi se šlo na količino minut navigacije, bi tisti, ki zelo malo uporabljajo to navigacijo plačali veliko manj kot 80€. Pogosti uporabniki pa več kot 80€.

Tisti, ki bolj malo uporabljajo - za tiste je tudi bolj verjetno, da bodo prekinili pogodbo. Vprašanje kakšni so stroški licenčnine, vendar bi malo bolj pogostim uporabnikom lahko ponudili ceno nekaj deset evrov nad licenčnino, pa bili zeleni še vedno v plusu.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Novo :

S paketom SMART20 kličete in SMS-ate več!

Nov naročniški paket Smart20 vam omogoča klice in sporočila SMS za 0 EUR!.

Poleg obstoječih paketov Smart se lahko sedaj odločite tudi za nov naročniški paket Smart20. Paket Smart20, z mesečno naročnino 20 EUR, vam omogoča:

* Cena klicev znotraj Si.mobilovega omrežja 0 EUR na minuto,
* Cena klicev v stacionarna omrežja 0 EUR na minuto,
* Cena sporočila SMS 0 EUR,
* Cena klicev v druga mobilna omrežja le 0,10 EUR na minuto,
* Cena sporočila MMS le 0,10 EUR.

Paket Smart20 je namenjen vsem, ki uživate v brezskrbnih in dolgih pogovorih s svojimi najbližjimi. Prav tako pa jim boste lahko, kadarkoli, brezplačno poslali tudi sporočilo SMS. Paket Smart20 odlikuje tudi najugodnejša cena za klice v druga mobilna omrežja in sporočila MMS.

V promocijskem obdobju pa smo za vas pripravili enkratno ponudbo mobilnih telefonov po 1 EUR*:

* LG KG800 za 1 EUR
* Sony Ericsson V640i za 1 EUR
* Samsung SGH-J700v za 1 EUR
* Samsung SGH-ZV60 za 1 EUR

Naročniški paket Smart20 je na voljo novim naročnikom družbe Si.mobil d.d., tako fizičnim kot pravnim osebam.V mesečno naročnino 20 EUR je vključenih 1.000 min. klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik v Si.mobilovem omrežju, 1.000 min. klicev v stacionarna omrežja v Sloveniji in 1.000 sporočil SMS v Sloveniji. Neporabljene minute oz. SMSi se ne prenašajo v naslednji mesec. Po prekoračitvi 1.000 min/SMS se prekoračitev zaračuna: 0,05 EUR/min za klice v Si.mobilovem omrežju, 0,10 EUR za sporočila SMS v Sloveniji in 0,20 EUR/min za klice v stacionarna omrežja v Sloveniji. Klici v ostala mobilna omrežja se zaračunajo 0,10 EUR/min, vse ostale storitve inklici ter storitve v tujini se zaračunavajo v skladu z veljavnim cenikom. Ponudba za sklenitev naročniškega razmerja Smart20 velja do 30.06.2008 oz. do preklica.

*Cene telefonov veljajo za naročnike paketov Smart20, če bo naročniško razmerje med Si.mobilom in naročnikom (kupcem) trajalo najmanj 24 mesecev od dneva sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Ponudba predstavljenih telefonov velja do 30.04.2008 oz. do razprodaje zalog. Si.mobil si pridružuje pravico do spremembe cen. Vse cene vključujejo DDV.

Dodatne informacije, tudi za obstoječe naročnike, pogoji za sklenitev, uporabo in omejitve naročniškega paketa Smart20 so na voljo na 080 40 40 40, na http://www.simobil.si/ in Si.mobilovih prodajnih mestih. Si.mobil d.d., Šmartinska 134b, SI - 1000 Ljubljana.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.