Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Pre koncem septembra se sigurno ne bo, glede na izkušnje iz prejšnjih let. Mogoče konec septembra, ko bo kakšna ponudba za študente.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Jih prodajajo. Glih znanc si ga je včeraj kupil in pravi da jih majo še dost. Super telefonček oz, dlančnik
zmaga.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ja ampak rečeno je blo da se TYTN II še prodaja in jih še imate? al to pomeni da ga boste ukinli?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ja sej to vem in glih zato mi ni blo jasno učer, ko ga kar na enkrat ni blo več v ponudbi. se mi zdi pa nefer do uporanbikov, da se ne pove da se je telefon močno pocenil.
rolleyes-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja sej to vem in glih zato mi ni blo jasno učer, ko ga kar na enkrat ni blo več v ponudbi. se mi zdi pa nefer do uporanbikov, da se ne pove da se je telefon močno pocenil.
rolleyes-1.gif

A naj Simobil pošilja SMSe o pocenitvi? Prosim no... Se boš pa že sam pozanimal. Saj so zagotovo kje objavili.
Telefoni niso krompir v akcijski ponudbi pri Tušu, kar izveš pred osrednjimi poročili
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
če pošila smse o drugih bedarijah, nej pa še o tem. sploh pa bi lahko napisal vsaj na njihovi strani, ne pa da se ga odstrani in se ve za pocenitve samo če greš v trgovino
stupid-1.gif

@ bič, ja lahko

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.