Novo pri Simobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
meni je vseeno za logo, važne so mi storitve in dosegljivost v omrežju, ne pa da sem sred maribora in dobim sms za zgrešen klic! no pa sej, jebeš to, glavno da je logo nov
bonk.gif

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
tile krogi, odebeljene črke in zelena pika pod i in krogi malo spominjajo na Dnevnikov dizajn. še komu?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Bo video klic v Avstraliji možen v roku enega meseca?
Oziroma kdaj bo mogoče pri Vodafonu v Avstraliji gostovat tudi v UMTS?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ker grem dol za nekaj dni?
pozdrav.gif

Pa če je že enaka cena video klica potem sigurno raje tega nardim. Ker dostopa do neta ne bom mel veliko in se ne bo dalo preko računalnika ment.
BTW: kolk je pa kaj MMS od tam v SLO? je sploh možen?

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
meni je vseeno za logo, važne so mi storitve in dosegljivost v omrežju, ne pa da sem sred maribora in dobim sms za zgrešen klic! no pa sej, jebeš to, glavno da je logo nov
bonk.gif

To, da si nedosegljiv pa res ni za v temo "Novo pri Simobilu II." To je ze namrec stara zadevscina, :)
Lp

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
sam res, kak sem lahko to napisal
sprasujem se.gif

še dobro, da sem zraven pokomentiral tudi novi logo
aplauz.gif

no, pa če še mal sproviciram , želim si da simobil naredi 12 mesečno vezavo in da nokio n95 8gb za 1 €. no upam, da bo to kmalu pod novosti
grims-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja...webkamera ti brez racunalnika nic ne pomaga...

Sicer pa nevem kaj je narobe, ce je clovek vprasal... Saj temu je namenjen forum ane :p ... 3G pac omogoca med drugim tudi videotelefonijo... in ce jo nekdo zeli koristiti, naj jo
smile-1.gif
...

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Simobilovci, vem da telefona Nokia E66 in E71 še nisat bila predstavljen, baje da bo to te dni, zanima me kdaj približno bodo v ponudbi?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
a bo simobil meu kdaj telefone tko pocen kot tuš? al pa vsaj pol nižjo ceno, kot zdej stanejo?
sprasujem se.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
verjetno ne,.. zakaj pa bi jih imel. prodaja storitve in ne telefonov,.. tuš MORA max subvencionirati telefone,... bomo videli čez npr. 5 let ali jih bo še tako subvencioniral,...

l.p. b

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
brez obeh ne gre, tko da ne prodaja samo storitve. dejte malo mislit. če bi mobitel močno zmižal cene telefonov, potem bi veliko ljudi šlo od simobila k mobitelu. npr jz sm šu k simobilu samo zato ker je bila N70 dost poceni in sm potem vzel še naročnino, torej me ne bi videli če bi imeli samo možnost naročnine.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Tipični uporabnik, ki kuri pa 10€ ali 2 predplačniški kartici na mesec.
Važna je cena telefona in pika.
Kar v vrsto med taksiste, mesarje in avto prevoznike.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.