Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Če nimajo denarja za varščino potem je velika verjetnost da bo zloraba,.. po poteku itad dobiš varščino nazaj oz. jo porabiš za poplačilo računov,..
b

Ne, Borovnica, to gre razumeti, da si želite vezati uporabnika še bolj kot ga sicer na sebe ter mu potem za ta čas servirati takšne in drugačne podražitve.

Prvo je to kar sem napisal, drugu šele pride, zaradi zlorabe.

Prvič ko bodo večina uporabnikov začutila ugodnosti nakupa telefona iz proste prodaje, tudi med drugim na brez obrestne obroke, bodo prenosi tel.št. med operterji skočili za "200%", od tod to z varščino.

Lp.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
nimaš slabših pogojev saj se ti znesek obrestuje, potem po poteku roka pa ga lahko zahtevaš nazaj v celoti ali pa porabiš za pokrivanje računov,.. je le manjša varovalka da se izognemo nategovanju,..
b

borovnica, ce morem dat kesh takoj mi cisto nic ne koristi, ker ta denar rabim sam. ce bi mislil namenit 700 € takoj za telefon potem ne vem zakaj bi ga sploh vzel pri vas...ne vidim nobenega pointa....te ga raje kupim kje na brezobrestne obroke ce ze, kot pa da mi vi vracate 1 leto...

ne vem no, al pa ste tolko dobri da date moznost raznim big bangom in podobnim trgovinam...in se posebej tujim

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
poglej raje 5 novih dobrih strank kot 15 slabih,..
kot piše že marsikje, pogoji ne veljajo za stranke, ki so z nami 3 meseca ali več, prenašajo številko od drugega operaterja,..

l.p. b

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Še enkrat, koliko znaša varščina?
Vrednost telefona? Polovica? Več? Manj?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Borovnica, kaj pa če si naročnik že kar nekaj let in narediš prenos lastništva na drugo osebo (naročnina, številka itd. ostane vse enako), se to šteje kot novi naročnik in je potrebno plačat varščino, ali velja, da se tudi v tem primeru ne plača varščina?

Bdw. Lahko LTE pričakujemo v Mariboru še letos?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Lep pozdrav, ali mogoče kdo ve, kako je s tistimi uporabniki, ki imamo orto-forever?

Bi morda menjal paket-za kakšen novi orto, ampak če potem ni forever, ne vidim smisla...

Hvala

nahrung002.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Borovnica, kaj pa če si naročnik že kar nekaj let in narediš prenos lastništva na drugo osebo (naročnina, številka itd. ostane vse enako), se to šteje kot novi naročnik in je potrebno plačat varščino, ali velja, da se tudi v tem primeru ne plača varščina?

Bdw. Lahko LTE pričakujemo v Mariboru še letos?

če se dela prenos latništva na osebo, ki je pri nas nov in vzameš telefon po pogojih varščine jo plačaš,.. nihče ne garantira da bo ta novi plačeval tako kot prejšnji,..
b

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Eno vprašanje... pred leti sem sklenil Orto v nulo pod pogoji, da mi velja do konca življenja. Če presedlam na Orto Bombastik, ta člen "do konca življenja" verjetno pol odpade?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Eno vprašanje... pred leti sem sklenil Orto v nulo pod pogoji, da mi velja do konca življenja. Če presedlam na Orto Bombastik, ta člen "do konca življenja" verjetno pol odpade?

Tudi mene to zanima, sem namreč v isti poziciji kot ti

Black

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz...

Sploh nevem, kaj se jamra... Pri M@ imajo politiko, da ko skleneš novo NR, prve pol leta (nevem, če so že kej spremenil tole) sploh ne moreš vzeti aparata. Oz. si lahko vzel GSM telefon. Zdej, ko so skenslal GSM/Umts anekse, pa nevem, kako je...

Tko da, bolje 50€, kot pa 3-6 mesecev brez možnosti nakupa aparata... ?
Pa sploh; kdor je resen, bo plačal tudi 50€. Ali pa kupil telefon drugje. Kdor pač ni resen, ga operater ne potrebuje.. Simple as that...
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:

orto za vedno ostane tudi na novem paektu,..

b

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:

orto za vedno ostane tudi na novem paektu,..

b

aplauz.gif

nahrung002.gif

zmaga.gif

Super, hvala za info

Black

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
09.09.2013

Zaračunavanje naročnine za nazaj

Počitnice in šolski nakupi lahko močno izsušijo denarnico, zato bo Si.mobilova novost prišla ob pravem času: 10. 10. 2013 spreminjamo način obračuna mesečne naročnine. Po novem jo bomo zaračunavali za nazaj in ne več za mesec vnaprej. Dobra novica ob tem je, da bo vaš naslednji račun nižji za višino mesečne naročnine vašega naročniškega paketa. Ta bo po novem načinu, torej za nazaj, obračunana na prvem računu, ki ga boste prejeli po 10. novembru.

Da bo prehod na novi način zaračunavanje mesečne naročnine potekal nemoteno, v tem času ne bo omogočena menjava obračunskega cikla.

Skladno s spremembo bo ustrezno spremenjen cenik storitev. Naročniki, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo v 30 dneh po objavi pravico odstopiti od naročniške pogodbe. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle oz. neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.

vir: http://www.simobil.si/sl/insid...33-0E30B0F0213C

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.