Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
si.mobil ni bil nikoli vodafone group,.. vedno le mobilkom austrija group oz. A1 grup,..
z vodafoneom je bilo le sodelovanje,..

b

22. jul 2007
13.407
1.659
113
124
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
si.mobil ni bil nikoli vodafone group,.. vedno le mobilkom austrija group oz. A1 grup,..
z vodafoneom je bilo le sodelovanje,..

b
z oderuško vodafon bližnjico na telefonih
grims-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
skrbi za "svojega nedolžnega" operaterja,...nihče ni nikogar silil da vzame aparat z bližnicami,..
vsekakor pa ti gre si.mobil z bobom kar precej v nos,..in še bolj ti bo šel,..
grims-1.gif

b

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
jest ga pa pri t mobile at najdem za 18 EUR

http://shop.t-mobile.at/00/1_1/10026/index.html
Tisto je cena, ko še telefon zraven dobiš (subvencija za del cene aparata - torej v bistvu posojilo in obroki za plačilo). Daj levo "Ohne Handy" izberi.

Tudi drugje operaterji stremijo k temu, da bi kaj zasluzili in niso dobrodelne ustanove... Avstrija ima stirikrat vec prebivalcev... stroski za izgradnjo in vzdrzevanje omrezja pa niso stirikrat visjo kot v Sloveniji...

Poleg tega si recimo kdaj poglejte tudi splosne pogoje... Konretno recimo T-Mobile zaracunava dolocene storitve, ki so pri nas brezlacne (zaenkrat se
smile-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
bob še dolgo ne bo konkurenčen, ker ne vsebuje tudi podatkov
priden.gif

Res je, s tako ponudbo ne more bit konkurenčen. Pa tudi če dodaš 5€ za 1GB prenosa podatkov, pa imaš za to ceno potem že en normalen paket pri konkurenci, ki ima vključene vse enote
smile-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Eno vprašanje. Prek moj simobil lahko spremeniš paket v paket z vezavo ali moraš za to it na poslovalnico simobil?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
povej kaj več,.. iz tegale kar si napisal žal ne morem razbrati kaj želiš,..
načeloma pa če menjaš paket preko portala ne rabiš oditi v poslovalnico,..
razloži kaj konkrtno si milil vprašati
b

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Sedajna vezava mi je potekla (mi bo koncem meseca) in bi rad sedaj moj obstoječi paket zamenjal za drugega in zraven vzel še vezavo za 1 leto za nižjo naročnino. Zanima me ali lahko vse to uredim preko portala moj simobil ali moram iti v poslovalnico.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
paket lahko menjaš tudi preko portala,.. če pa se boš vezal boš moral oditi v poslovalnico,.. tako da je najboljše da vse skupaj urediš v poslovalnici,..
MOžnosti je veæ zato je najboljše da pokličeš v klicni center ali pošlješ na info kakšne so tvoje konkretne želje skupaj s številko, pa ti oni povedo kakšne so možnosti in kolikšen bo eventuelni strošek.
b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.025
342
83
www.svetidej.com
Samo vprašanje časa je, da bo Carlos Slim prevzel v celoti Telekom Austrio (sedaj je okrog 25% lastnik). Zadnje mesece pa se govori da bo AT&T kupil Vodafone.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
783
37
28
Trenutno sem pri mobitelu, imam đabest paket, še tisti stari. K smobilu bi se prestavil na paket orto fantastik. Za 15€/mesec pač dobim isto k v mobitelu za 5€ manj. Za prestavit grem na simobil z davčno številko in osebno, potem sami tam use uredijo. Zanima me še ker se ne želim vezati, sam ji stari telefon še deluje dobro, in ne mislim nič kupiti. Bi to šlo ali je se obvezno vezati in kupiti telefon. Kdaj v mesecu se najbol splača it na simobil center da to uredim

Hvala
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
motnje pri prepaid sistemu,..

s spletne strani
Pomembno obvestilo

Obveščamo vas, da lahko prihaja do motenj pri uporabi mobilnih storitev (klici, sporočila SMS, mobilni internet, storitev POLNI) za uporabnike predplačniških paketov. Za nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.077
136
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Citat:
priden.gif

Res je, s tako ponudbo ne more bit konkurenčen. Pa tudi če dodaš 5€ za 1GB prenosa podatkov, pa imaš za to ceno potem že en normalen paket pri konkurenci, ki ima vključene vse enote
smile-1.gif

Uh samo ne mi o teh enotah govort
crazy1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Citat:
priden.gif

smile-1.gif

Uh samo ne mi o teh enotah govort
crazy1.gif

Enote so zakon, vendar samo v primeru, če imaš operterja, kateri ti zna v realnem času obračunavati ter prikazovati porabo
smile-1.gif

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.