Novo pri Si.mobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
467716-post_slo.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Kdaj Simobil dobi iPhone 5S telefone?

Za Slovenijo in cel kup drugih drzav sploh se ni znano, kdaj se uradno zacne prodajati ...

Zaenkrat je samo za 20.9. najavljeno za naslednje drzave:

skitched-20130916-104847.jpg

Za ostale pa so samo omenili, da bo decembra na voljo v 100 drzavah ...

skitched-20130916-105004.jpg

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Včasi so rekli, da vprašati ni greh. Me pa napadete kot, da sem ne vem kaj. Mi je že žal, da sem sploh kaj napisal. OFF

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Ne sekiraj se. Tak odgovor bi lahko pričakoval. Konec koncev si na alter forumu. Mogoče pa avstrijci spet kako poškodovano pošiljko dobijo in bo ta takoj na Simobil preusmerjena ...
wink-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Jaz sicer sprašujem, ker bi rad slišal boljše informacije kot jih imam sam. Naj bi bili na voljo konec leta, oziroma začetek 2014.

In ce bos slisal, da recimo pridejo v marcu 2014, bos potem lazje spal?
grims-1.gif

Ma evo ja... meni je razlika... MORAM telefon zamenjat, in do decembra bi počakal z rezervnim telefonom, do marca 2014 pa grem kupi 5ko...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Včasi so rekli, da vprašati ni greh. Me pa napadete kot, da sem ne vem kaj. Mi je že žal, da sem sploh kaj napisal. OFF

Kdo pa napada? Samo napisal sem, kaksno je stanje... Dokler Apple ne napove, kdaj bo na voljo na katerem trziscu, se ne bo nic vedelo...

Glede tistega, kar bi pa rad slisal... Lani ob izidu je folk toliko "tecnaril", da so nekateri zaposleni ali studenti na Si.mobilu pac govorili neke imaginarne datume... potem ko takrat ni bilo, je bilo pa spet narobe... Iz tvojega vprasanja se mi je zdelo, da ti ni vsec domneva, da bo sele konec leta ali celo drugo leto... in zelis slisati, da bi bilo ze prej
grims-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Če bodo v štartu drugega leta pri nas smo lahko srečni. [cenzura] ga mali smo. Zaloge so pošle v enem vikendu. Najprej večji trgi, nato smo na vrsti mi!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
Če bodo v štartu drugega leta pri nas smo lahko srečni. [cenzura] ga mali smo. Zaloge so pošle v enem vikendu. Najprej večji trgi, nato smo na vrsti mi!

upoštevaj da se po izkušnjah dobi najprej manjša količina, nato pa ostalo,..
b

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Mi je vseeno ali je iPhone 5 ali iPhone 5S. Fora je v tem, da 5-ic trenutno nimajo in se ne ve, če jih bodo sploh imeli.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
@borovnica

pred nekaj leti sem bil tudi sam kandidat za 4s pri vas. nemogoče ga je bilo dobit. Tiste majhne količine so pa vaši VIP ovci dobili. Verjemi da bodo najprej zafilal lačni britanski, nemški, italianski itd trg, potem pa vse ostale. Mogoče boste kakšnih 100 telefonov dobil v doglednem cajtu, pa šwe te bodo VIP in mogoče kakšen tečen posameznik dobil. Da bi jih pa bilo dost za vse, pa čez kakšno leto, kot priiphone 5. če si ga hotu na vsqkem štantu si mogu kako leto počakat.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
map pogoje postavlja apple,..kolikor jih bodo poslali, toliko jih bomo dobili, ob času, ki ga bodo določili,..
žal,..
b

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Res je, vaš naročnik sem bil praktično od začetka firme, pred 3 meseci sem presedlal k konkurenci, ampak z iphoni v tem času res niste imeli sreče ali pa pameti ali znanja. Vglavnem samo obljube. Ko sem se postavil v vrsto v Novem mestu, sem bil nevem več, amkak sigurno več kot stoti v vrsti. In iphoni so na koncu bili dobavljivi istočasno kot recimo v apple storih v SLO. S tem da je v recimo Istoru v LJ koštal 600 EUR, pri vas pa 700 EUR, če si ga pa vzel na Slovencem prijazen paket PREPROSTO ZATE si pa zanj odštel enako 600 EUR. Oboje v gotovini, dobenih obrokov. Če bi vzel hitri kredit, bi ga ceneje dobil, kot v redni, kotpri prodaji pri Vas. Vse to je pa blo cca. leto po predstavitvi in začetku prodaje. Menim da bo s tem enako. Ni za pričakovat da boste v roku 2 ali treh mesecev dobili 10.000 iphonov. Sprijazni se, to tako je.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Boga ti, ti pa si pameten...
smile-1.gif

in kaj ima Borovnica tuki s temu?

A se ti zavedaš, da ko ti on napiše, da je zaloga odvisna od tega, kolk jh Apple pošlje, da to dejansko to pomeni.
A ti mislš, da S! nalašč je*e vse svoje uporabnike, k si želijo Iphona, pa ga nemorjo kupt, ker ni zaloge.... ?

Tuki je v večinski krivdi proizvajalec aparatov in ne operater.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Men je vse jasn. Iphone bo ampak eno leto za VIP, potem v zadostni količini za ostale. To ti je lahko jasno. @Borovnica ni čisto nič kriv. Prav nasprotno, vsako podjetje si takega delavca lahko samo želi. Ampak utvar glede Iphona pas si le ni treba delati, zavaajti pa še manj, ker ga ne boš še nekaj časa dobil.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36

Citat:
KAZNIVA DEJANJA ZOPER ČAST IN DOBRO IME

Razžalitev

158. člen

(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev .

Opraviči se!
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.